Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 14:07:00
|
|
|
|
Anoniman
|
ALEXX: nick: Garant Alex sa jednim X nije slobodno! avatar: Šta ova žena juri a nikako da stigne?
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 14:10:13
|
|
|
|
jelena038
|
tasha - uvek me podset_i na moju najstariju virtuelnu prijateljicu, natasu iz zrenjanina koju sam tako zvala, ali sa kratkim prvim A. dopisivale smo se pismima i mnogo je volim. merilin - ta zena mi popravi raspolozenje na prvu.
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 14:12:07
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR ALEXX: nick: Garant Alex sa jednim X nije slobodno! avatar: Šta ova žena juri a nikako da stigne? Ja bih se pre orijentisala na ono HELP TASHA: nick - nešto nežno avatar - ispod mire 300 vire
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 14:30:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Alexx Nick - originalnost, voli da bude svoja... i to jako cenim. Avatar - spremna da pomogne i zatraži pomoć
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 14:43:04
|
|
|
|
Alexis79
|
IZVORNA PORUKA: diamond e tebe sam čekala... sve me asocira na grubu, strogu ženu a zaključila sam da nije tako....nećeš me prevariti... kaliopi Nick--mmm bato mogla sam voleti.... Avatar--cool ,opustena uziva u zivotu kakva si sigurno i ti inace
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 14:46:04
|
|
|
|
jelena038
|
alexis - dinastija avatar - nikako mi ne ide uz nik, mnogo je finiji
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 15:16:05
|
|
|
|
Lilly*
|
Jelena- imenjakinja Avatar- držimo fige da poraste i ostane iznad crvene
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 15:35:06
|
|
|
|
jelena038
|
lilly - uvek me podseca na neki kozmeticki proizvod avatar - bilo bi super da ljudi izgledaju ovako
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 23:08:27
|
|
|
|
Anoniman
|
nick- jaka, nesvakidasnja, otmena...sa stilom Ane Karenjine avatar- takodje Ana Karenjina, ali u modernizovanoj verziji; dusa klasika, a teznja ka zeni tipa Merilin Monro
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 23:15:25
|
|
|
|
gagana83
|
avatar - osoba koja obozava flert i koja privlaci mnogo muskih pogleda nick - asocira me na ime moje mame veselo i bezbrizno stvorenje
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 23:20:17
|
|
|
|
cipiripi
|
Avatar- mogla bi da osvezi sliku male chupavice Nick- 83 je moja godina rodjenja...a ovo "gagana" mi je sinonim za
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 23:20:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Nick - moja generacija, i odmah se setim lika i sva mi je nekako slatka Avatar - brizna mama i zadovoljna zena, pre svega
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 23:22:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nejtiri Nick - moja generacija, i odmah se setim lika i sva mi je nekako slatka Avatar - brizna mama i zadovoljna zena, pre svega E , ovo se odnosilo na Gaganu, a ova druga moja generacija nama se ispreci
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 23:22:51
|
|
|
|
Anoniman
|
nick- topla, pomalo naivna osoba, sa detinjim pogledom i sposobnoscu da se raduje sitnicama i zivi jednostavan zivot avatar- osoba koja zna da odredi prioritete u zivotu, sa ispravnom lestvicom vrednosti i licem koje je milo i familijarno...
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 26.4.2010 23:23:14
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi Avatar- mogla bi da osvezi sliku male chupavice Nick- 83 je moja godina rodjenja...a ovo "gagana" mi je sinonim za Sad sam razmisljala o tome. O novom avataru,ne o IZVORNA PORUKA: verolino nick- topla, pomalo naivna osoba, sa detinjim pogledom i sposobnoscu da se raduje sitnicama i zivi jednostavan zivot avatar- osoba koja zna da odredi prioritete u zivotu, sa ispravnom lestvicom vrednosti i licem koje je milo i familijarno... Ovo se odnosilo na mene? Svaka cas_t,posebno za ono pomalo naivna i sposobna da se raduje sitnicama
< Poruku je uredio gagana83 -- 26.4.2010 23:25:21 >
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.4.2010 11:39:42
|
|
|
|
lelaigor
|
Nick me asocira na nežnu žensku osobu sa baby face-om, kojoj iako je odrasla svi tepaju... Avatar me asocira na majku, ili na malo, nestašno dete....pritom i čupavo...
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.4.2010 11:40:57
|
|
|
|
Anoniman
|
lelaigor nick me asocira na zajednicu, i na brak a avatar na crtace koje mislim da necu dozvoliti detetu da gleda
< Poruku je uredio Nedja -- 27.4.2010 11:41:31 >
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.4.2010 11:43:58
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: Nedja lelaigor nick me asocira na zajednicu, i na brak a avatar na crtace koje mislim da necu dozvoliti detetu da gleda Hahahaha....sooooo true.
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.4.2010 11:46:53
|
|
|
|
simke
|
Nick-ljubav,sreća,zajedništvo Avatar-miroljubiva,pomalo detinjasta,voli da mašta,duhovita
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.4.2010 11:49:02
|
|
|
|
Anoniman
|
simke: nick-direktor avatar-direktor
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.4.2010 11:50:23
|
|
|
|
Alexis79
|
Nick - asocira me na jednog decka sa tim nadimkom Avatar- na luckaste crtace koje i dan danas obozavam
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.4.2010 11:56:42
|
|
|
|
simke
|
Nije fer,znamo se Nick-mislila sam da tako tepa Neši,bila sam u zabludi Avatar-majčinstvo,ljubav,sreća,posvećenost
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.4.2010 11:59:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Simke Nick me podsetja na chokoladu....bila neka reklama...simche vashe kockasto ljubimche....valjda Avatar me podseca na moju decu u stomaku...garant me ovako lupaju
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.4.2010 12:00:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Nick - nasmejano i vedro stvorenje Avatar - bice mama duplica
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.4.2010 12:01:48
|
|
|
|
Anoniman
|
nick- podseca me na nesudjenu zenu Atile hunskog Avatar- tajanstvena, zenstvena, posebna
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?