Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.4.2010 17:52:04
|
|
|
|
Delijagirl
|
Nick - mm zeli tako da nazove cerku, nasa sekretarica u firmi Jelena koju obozavam a 038 je omrezni kod??? Avatar- nesto sto niko ne zeli da vidi od onih koje mere temperaturu ...
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.4.2010 18:45:50
|
|
|
|
bebablue
|
nick: zvezdasica, voli sport, mozda vise i musko drustvo, drugarcina avatar: zivot je iznenadjenje
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.4.2010 18:50:19
|
|
|
|
Daca88
|
Nick-BebaBlue...mozda volis bebi plavu boju...mada i mene podseca na pesmu od Kolonije i Balasevica Avatar-haha digla si najvecu prasinu mnogo se polemisalo na temici o avataru ...inovativna,spremna na izazove,lukava,hrabra,optimista...
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.4.2010 18:52:05
|
|
|
|
Anoniman
|
daca88 nick -nadimak i godište avatar - vesela, uma nešto dečije u njoj, dobroćudna
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.4.2010 18:54:12
|
|
|
|
bebablue
|
nick: ne znam sta bi bilo, skracenica neka, pa neka bude da je tajnovita i mastovita avatar: zastitnica, borac za pravdu, ponosna zena
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.4.2010 19:49:42
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi ispade da imam bradu! hahahha žena sa bradom! To je i - pod a u uvetu je slušalica da *prostite ... eto da razjasnim.. hvala na lepim rečima ... aj dalje hahaha Nikada se ne bih setila I-pod-a. bebablue: plavuša koja se zove Beba (ili je tako zovu), a avatar... hihihihihiih, trebalo je vremena da shvatim da je lampa...
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.4.2010 22:15:12
|
|
|
|
marince1
|
nicm : navija za zvezdu,ocekujem da kad izadje iz kupatila nosi navijacki sal oko vrata :) avatar :duhovita,vesala,
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.4.2010 22:24:14
|
|
|
|
jelena038
|
nik - ova mora da je iz okoline nisa avatar - "dobio si na lotou? ovaj, ja, ja, ja... nisam uplatila.."
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.4.2010 22:26:31
|
|
|
|
marince1
|
jelena bila si blizu nick :vec smo apsolvirali ime i poreklo ticker:-asocira me na neki ispit iz termodinamike -mislim da si trudilica
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.4.2010 22:29:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Nick - Sviđa mi se moje ime i mesto u kojem živim... Avatar - mene podseća na gusenicu .. i to neku mršavu! (kad smo kod Loto-a , ulazi mm malopre i viče - jesmo dobili nešto? - Nemam pojma nisam ni gledala ... - jbt možda sam milioner a ona tu kucka .. )
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.4.2010 22:30:48
|
|
|
|
Mari86
|
kaliopi i bato a avatar senzualan i neustrasiv
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.4.2010 22:31:17
|
|
|
|
marince1
|
nick : ''uu bato,mogla sam leteti...'' avatar ''pomesaj ove noci crnu i zlatnu ''
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.4.2010 22:32:14
|
|
|
|
JULIE
|
Kaliopi-nick,ne znam stvarno mozda po pevacici,Avatar-opet ne znam ne mogu da provalim...Ali inace moje misljenje o njoj je da je ona jedno veliko i velika dusica...
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.4.2010 22:33:41
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: marince nick : ''uu bato,mogla sam leteti...'' avatar ''pomesaj ove noci crnu i zlatnu '' a aaaaaaaaaaaaaaaaahahahhahahhaha joooj živote o*ma ga skidam ... mada pentrala sam se ja po stolovi i uz tu pesmu hahahh tako su mi bar pričali ! marinče... nick topla i nežna žena .. kao dragoljupče ... Avatar - ups! I did it again........
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.4.2010 22:34:08
|
|
|
|
JULIE
|
komp mi nesto ne valja tako da mnogo kasni,zadnju sam videla kaliopi...
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.4.2010 22:35:45
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: JULIE komp mi nesto ne valja tako da mnogo kasni,zadnju sam videla kaliopi...
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 28.4.2010 10:57:31
|
|
|
|
eugenija
|
Nik: Kaliopi me podseća na naziv neke optičarske radnje, zbog onog -opi na kraju. Tako da bi za osobu (da je ne znam) rekla da sve gleda kroz dioptriju, analitična, proučavalačka. Vizuelni tip. Avatar: Šta kažeš? Ne verujem? Zinula kao peš, kao da čuje nešto s čim se nikako ne slaže. Kritičar, slušalice u uhu govore mi da je u pitanju neko ko sluša šta on hoće da čuje, a ne ono što mu se govori.
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 28.4.2010 11:03:54
|
|
|
|
anajid
|
nick/nisam pametna,najvise me podseca na slucajno odabrano ime ili sta vec avatar/zavodnica,odlucna,pusac ,senzualna,druzeljubiva ma mogla bih do sutra da nabrajam!
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 28.4.2010 11:49:03
|
|
|
|
afrodita
|
nick/ kao tvoje ime i jos neko tebi drag avatar/ preciznost, osecajnost, odlican stil, ravijena masta i suze za sitnice
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 28.4.2010 13:07:45
|
|
|
|
bebablue
|
nick: lepotica, zavodnica avatar: ima plocice na stomaku
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 28.4.2010 14:38:22
|
|
|
|
liliana
|
Nick: Beba-govori samo za sebe. Plavo-moja omiljena boja. Pretpostavljam da je nežna, mila i draga. Avatar: So meny mistery (za nekoga). Upali lampu-bit če jasnije!
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 28.4.2010 14:43:28
|
|
|
|
Jeca*
|
ili bolje, iskljuci lampu a vidis, ja uvek gledam njen avatar i tek sad videh da ne nick bebablue a liliana...slatko mi je ime..tako nekako mekano za izgovaranje LILIANA, avatar pilence, moje omiljeno..uvek pomislim da je jako mlada osoba u pitanju a i na tebe imam asocijaciju perutnina ptuj
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 28.4.2010 14:50:13
|
|
|
|
liliana
|
A ja na tebe uvek imam asocijaciju na moju najbolju drugaricu sa faxa-Jecu iz Beograda!!! Obožavala sam je! Avatar: nemoj da se kačiš sa mnom-srediču te na finjaka!!! E, Jeco, a ja i nisam baš tako mlada (mada tako delujem ) - imam 35!
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 28.4.2010 14:57:03
|
|
|
|
aleksandraz
|
Nik me asocira na cvece avatar na nesto malo nezno kome mu treba zastita
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?