Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.4.2010 17:52:04
|
|
|
|
Delijagirl
|
Nick - mm zeli tako da nazove cerku, nasa sekretarica u firmi Jelena koju obozavam a 038 je omrezni kod??? Avatar- nesto sto niko ne zeli da vidi od onih koje mere temperaturu ...
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.4.2010 18:45:50
|
|
|
|
bebablue
|
nick: zvezdasica, voli sport, mozda vise i musko drustvo, drugarcina avatar: zivot je iznenadjenje
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.4.2010 18:50:19
|
|
|
|
Daca88
|
Nick-BebaBlue...mozda volis bebi plavu boju...mada i mene podseca na pesmu od Kolonije i Balasevica Avatar-haha digla si najvecu prasinu mnogo se polemisalo na temici o avataru ...inovativna,spremna na izazove,lukava,hrabra,optimista...
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.4.2010 18:52:05
|
|
|
|
Anoniman
|
daca88 nick -nadimak i godište avatar - vesela, uma nešto dečije u njoj, dobroćudna
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.4.2010 18:54:12
|
|
|
|
bebablue
|
nick: ne znam sta bi bilo, skracenica neka, pa neka bude da je tajnovita i mastovita avatar: zastitnica, borac za pravdu, ponosna zena
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.4.2010 19:49:42
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi ispade da imam bradu! hahahha žena sa bradom! To je i - pod a u uvetu je slušalica da *prostite ... eto da razjasnim.. hvala na lepim rečima ... aj dalje hahaha Nikada se ne bih setila I-pod-a. bebablue: plavuša koja se zove Beba (ili je tako zovu), a avatar... hihihihihiih, trebalo je vremena da shvatim da je lampa...
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.4.2010 22:15:12
|
|
|
|
marince1
|
nicm : navija za zvezdu,ocekujem da kad izadje iz kupatila nosi navijacki sal oko vrata :) avatar :duhovita,vesala,
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.4.2010 22:24:14
|
|
|
|
jelena038
|
nik - ova mora da je iz okoline nisa avatar - "dobio si na lotou? ovaj, ja, ja, ja... nisam uplatila.."
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.4.2010 22:26:31
|
|
|
|
marince1
|
jelena bila si blizu nick :vec smo apsolvirali ime i poreklo ticker:-asocira me na neki ispit iz termodinamike -mislim da si trudilica
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.4.2010 22:29:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Nick - Sviđa mi se moje ime i mesto u kojem živim... Avatar - mene podseća na gusenicu .. i to neku mršavu! (kad smo kod Loto-a , ulazi mm malopre i viče - jesmo dobili nešto? - Nemam pojma nisam ni gledala ... - jbt možda sam milioner a ona tu kucka .. )
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.4.2010 22:30:48
|
|
|
|
Mari86
|
kaliopi i bato a avatar senzualan i neustrasiv
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.4.2010 22:31:17
|
|
|
|
marince1
|
nick : ''uu bato,mogla sam leteti...'' avatar ''pomesaj ove noci crnu i zlatnu ''
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.4.2010 22:32:14
|
|
|
|
JULIE
|
Kaliopi-nick,ne znam stvarno mozda po pevacici,Avatar-opet ne znam ne mogu da provalim...Ali inace moje misljenje o njoj je da je ona jedno veliko i velika dusica...
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.4.2010 22:33:41
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: marince nick : ''uu bato,mogla sam leteti...'' avatar ''pomesaj ove noci crnu i zlatnu '' a aaaaaaaaaaaaaaaaahahahhahahhaha joooj živote o*ma ga skidam ... mada pentrala sam se ja po stolovi i uz tu pesmu hahahh tako su mi bar pričali ! marinče... nick topla i nežna žena .. kao dragoljupče ... Avatar - ups! I did it again........
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.4.2010 22:34:08
|
|
|
|
JULIE
|
komp mi nesto ne valja tako da mnogo kasni,zadnju sam videla kaliopi...
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 27.4.2010 22:35:45
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: JULIE komp mi nesto ne valja tako da mnogo kasni,zadnju sam videla kaliopi...
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 28.4.2010 10:57:31
|
|
|
|
eugenija
|
Nik: Kaliopi me podseća na naziv neke optičarske radnje, zbog onog -opi na kraju. Tako da bi za osobu (da je ne znam) rekla da sve gleda kroz dioptriju, analitična, proučavalačka. Vizuelni tip. Avatar: Šta kažeš? Ne verujem? Zinula kao peš, kao da čuje nešto s čim se nikako ne slaže. Kritičar, slušalice u uhu govore mi da je u pitanju neko ko sluša šta on hoće da čuje, a ne ono što mu se govori.
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 28.4.2010 11:03:54
|
|
|
|
anajid
|
nick/nisam pametna,najvise me podseca na slucajno odabrano ime ili sta vec avatar/zavodnica,odlucna,pusac ,senzualna,druzeljubiva ma mogla bih do sutra da nabrajam!
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 28.4.2010 11:49:03
|
|
|
|
afrodita
|
nick/ kao tvoje ime i jos neko tebi drag avatar/ preciznost, osecajnost, odlican stil, ravijena masta i suze za sitnice
|
|
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 28.4.2010 13:07:45
|
|
|
|
bebablue
|
nick: lepotica, zavodnica avatar: ima plocice na stomaku
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 28.4.2010 14:38:22
|
|
|
|
liliana
|
Nick: Beba-govori samo za sebe. Plavo-moja omiljena boja. Pretpostavljam da je nežna, mila i draga. Avatar: So meny mistery (za nekoga). Upali lampu-bit če jasnije!
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 28.4.2010 14:43:28
|
|
|
|
Jeca*
|
ili bolje, iskljuci lampu a vidis, ja uvek gledam njen avatar i tek sad videh da ne nick bebablue a liliana...slatko mi je ime..tako nekako mekano za izgovaranje LILIANA, avatar pilence, moje omiljeno..uvek pomislim da je jako mlada osoba u pitanju a i na tebe imam asocijaciju perutnina ptuj
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 28.4.2010 14:50:13
|
|
|
|
liliana
|
A ja na tebe uvek imam asocijaciju na moju najbolju drugaricu sa faxa-Jecu iz Beograda!!! Obožavala sam je! Avatar: nemoj da se kačiš sa mnom-srediču te na finjaka!!! E, Jeco, a ja i nisam baš tako mlada (mada tako delujem ) - imam 35!
|
|
RE: Šta mislite o osobi iznad s obzirom na ni... 28.4.2010 14:57:03
|
|
|
|
aleksandraz
|
Nik me asocira na cvece avatar na nesto malo nezno kome mu treba zastita
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?