Anoniman
|
Ja se nadam da sam "ubola" temu!!! Ako ne, neka me neko prekopira Mihajla smo dali u privatne jasle (čuvanje u privatnom stanu 5-6 dece uzrasta do 3 godine-ovo je jako važno za dalji deo texta)za pristojne pare (65Eur mesečno-doručak, ručak, spavanje) i sve je delovalo idealno.... A onda sam primetila da moje dete ima probleme sa varenjem Kad se ispostavi da je njihov nedeljni meni ručak sledeći: špagete; gulaš; pasulj; sarma;pečeno punjeno pile!!!! Bez supe, bez variva, bez žitarica!!! Skrenem ja njoj pažnju da mu ne daje tako jaku hranu (da se razumemo, meni M sve ovo jede, ali ne SVAKI DAN), i ako joj je problem, ja ću pakovati za njega ručak jer svakako kuvam. "Ne,ne,ne-nije mi problem. Napraviću ja njemu nešto drugo". Ajde.... A onda malo-malo, evo ti njega usranog, upišanog, ojedenog, prljavog, sa skorenim slinama po celom licu I stalno mi dete bolesno! Ja ga ostavim kući sa babom par nedelja da se oporavi (nažalost, bake nam ne mogu mnogo pomoći-moja mama radi, a svekrva je bolesna) i od ponedeljka opet odnela na čuvanje-baka se razbolela U ponedeljak bodić mu je bio skroz usran, u utorak upišan, a u sredu mi ga je vratila u tuđoj garderobi!!!! Navodno je eto kakio, pa je popio i čaj i vodu i dosta se napiškio pa je sve to probilo ??????? I kroz bodić i hulahopke i trenerku i na kraju i majcu!!!! Pa majku mu , koliko je on u tim go***ima sedeo?!?!?!? Naravno, mm ide po njega i po prirodi nije čovek koji govori ljudima bilo šta što može da izazove sukob, što znači da je sve prećutao. Poludela sam!!! U životu nisam srela takvu kr ču!!!! Kako je nije sramota!!!! Sva uplakana i besna siđem ja po hleb juče i kao da me Bog pogledao na drvetu ispred pekare stoji "čuvala bih decu" i br. telefona. Ja odmah počupam jedan broj i trk kući da pozovem. Odmah smo otišli na razgovor i žena je EXTRA-čist stan, miriše na sapun , poreklom iz Bosne-prava domaćica, kuva sve domaće i sa pijace, priprema ribu, povrće, pite, kolače.... Kao moja pokojna baka..... Izvodi dete po ceo dan napolje da se igra (ovde nije uopšte išao napolje), kad se uneredi, odmah pod tuš!!! Traži 100 Eur, ali uz pomoć baba i deda, doneli smo odluku da ga ova žena čuva. Od sledeće nedelje, pa šta nam Bog da (a imam dobar osećaj). Nadam se da će ova naša tužna i ljigava priča imati happy end
< Poruku je uredio n i n a -- 12.5.2011 8:23:34 >
|