Olga75
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa ivo i moja je otprilike takva, svakakve je ona ideje imala u vezi MOG falkulteta, NASEG stana.... ali smo je mi kulirali kulirali i na kraju je prestala, sad princeza kad dodje da cuva aleksa, gleda tv i uziva, ali bolje i tako nego da mi truca oko nekih gluposti! ali eto fasista pa to ti je, umesto da sedne i uziva sa svojim unukom, ona je opterecena time sto ga mi ne vaspitavamo kako je ona zamislila pa ga maltretira. IZVORNA PORUKA: jovicaa kako da joj kazem da ne sme da ga udara, kako da zapocnem tu temu uopste, a da je ne uvredim najstrasnije? IZVORNA PORUKA: minavb Jovice, najiskrenije, boli te baš guzica da li će da se uvredi. To je tvoje dete i ako ti ne želiš da ga iko udara, ko je bre ona da ga šljepa? IZVORNA PORUKA: n i n a Meni kao majci je moje dete na PRVOM mestu!!! Ja sam svoju smrtno izvređala kad se takla mog deteta, i otada ne razgovaramo, samo se prinudno trpimo, ali bar sam je stavila na mesto gde pripada. Znaš šta su ti prioriteti i radiš po instinktu, ako je iole normalna prihvatiće to kao savet i instrukciju, a ne uvredu IZVORNA PORUKA: Olga RR pa da li ga udara ? ako ga udara reci joj da ti svoje dete ne zelis da vaspitavas batinama i gotovo ako nastavi a ti to ne odobravas onda ti jedino ostaje da nadjes nekoga ko ce ga cuvati inace ja sams voje dete pecala po prstima kad krene prema stekeru IZVORNA PORUKA: jovicaa ako neko treba da ga udara, mada sam za sad pogotovo u ovom uzrastu skroz protiv toga, to cemo biti mm ili ja, a ne baba, ili bilo ko drugi. to je moje misljenje. ranije kada smo pricale ona je stalno govorila kako je ona pristalica tog lupkanja po prstima, dva puta sam videla da mu je naslonila svoje prste na njegovu saku, ali to nije bio bas udarac. ja uopste nisam tu dok ga cuva, posto ga cuva bukvalno u minut. tako da ne znam da li ga udara, znam samo da je pristalica. i onda mi je glupo da zapocinjem tu temu, ako ni ne znam da li ga udara?? ja imam 22 godine i ona je ipak za mene autoritet... mislim skupicu ja snage i recicu joj sigurno, ali ovako mi je glupo iz neba pa u rebra ako ni ne znam da li to radi. inace mm je ubedjen da ona sve sto radi sa aleksandrom dok su sami radi i pred nama i da sigurno nista ne krije, ali ja nisam tako sigurna u to, posto znam neke druge price o njoj... vrlo podmukle. ona nije losa osoba, ali misli da zna sve najbolje i ne prihvata tudje misljenje, tu je najveci problem. i ima neke glupe principe i trpa se tamo gde joj nije mesto, a tamo gde joj jeste nema je nikad. i pitam se i ako joj kazem, da li ce me poslusati? e sirotinjo i bogu si teska, da imam 12000 pa da ne mislim... IZVORNA PORUKA: Olga RR ne verujem da ce da ga smlacuje od batina , nekim ljudima je prva reakcija u strahu pljus po guzi , ne kazem da je to u redu ali je tako uostalom ako je tvoj muz , zdrav i prav a ona ga je odgajala onda ce verovatno znati da pripazi i na tvoje dete imas nekoliko resenja : ona , jaslice ili dadilja ja ti ovo pisem cisto kao racio , samo ti znas kakva je situacija tako da nemoj da se naljutis IZVORNA PORUKA: minavb O pa ako ne vidiš lupkanje, nemoj ni misliti o tome dali ga udara ili ne, poludećeš. Ako vidiš tako nešto, odreguj, zabrani, a to što imaš 22 godine nema nikakve veze, to je TVOJE dete i TI ćeš ga vaspitavati kako ti želiš. IZVORNA PORUKA: jovicaa ma ne ljutim se ja, ali ne bih se slozila da je dobro vaspitala svoju decu, da ne idem u detalje, ne daj boze da neko ovo vidi. pri tom se moj muz skroz izvukao iz te price, ali.... ima tu sra**a, veruj mi. e sad da li je ona za to kriva, a pretpostavljam da jeste, posto je bila samohrana majka.