Nina... -> RE: Problemi u Srbiji (20.4.2011 20:19:17)
|
Nisam citirala Olgin post,pa ne vidim kako se ona nasla u tvom odgovoru, ali nema veze, delite ista misljenja i to je ok. A odgovor je poprilicno ''vodnjikav'', pa nemam vise sta da napisem na tu temu.Pozzz [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: Nina... Zasto smo uvek glavni pljuvaci svoje zemlje? Jos ocekujemo drugi da nas postuju?! ''Ajde da pocne svako od samog sebe da pravi coveka onakvog kakvog ocekuje da vidi u drugima, onako, za primer. IZVORNA PORUKA: minavb Srbistan draga moja, Srbistan. Ne brini ti nista, poklace se Srbi arijevci a onim ostalim Srbima, Obraz sa LABRISom, zuti sa naprednima, crno beli sa crveno belima, levi sa desnima, nasi sa vasima... manjine niko ni pipnuti nece. Na kraju cemo mi pod krusku, kao sto negde pise. Nina, Olga i ja komentarisemo ono sto se na ovoj temi moze procitati. AKo procitas prethodne nase postove, videces kako mi razmisljamo. Malo o aktuelnoj situaciji u zemlji-ako se Nikolic sutra pricesti, prekinuce post/strajk, zar ne?
|
|
|
|