|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2?
22.4.2011 22:11:17   
jovicaa
ne znam.. ja se ne bih usudila, ma samo nek su mi zive i zdrave!

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1451
22.4.2011 22:13:53   
indy_25
jovice znas kako sam ja strasljiva.Meni su predlagali carski rez zbog komlikacija ja sam rekla da hocu prirodno jer se uzasno bojim noza i operacija al za nove sike cu i to da prezivim user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1452
22.4.2011 22:17:06   
jovicaa
kazu da silikoni mogu bas da bole (mamina kuma je stavila)... ja imam toliku traumu od cvorica koje sam imala tokom dojenja, a i sad pipam svakakve dzombe, pa me je jako strahuser posted image . jedva cekam da me pregleda gin... samo da je sve u redu.. a  i ne vise mi jako... samo mi je jedna bradavica ostala uvucenauser posted image user posted image user posted image user posted image pa izgleda smesno, ali sta sad da radimuser posted image
svaka cast na hrabrosti!

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1453
22.4.2011 22:38:10   
eni26
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1454
22.4.2011 22:45:09   
JMPM

IZVORNA PORUKA: indy_25

Hvala Andrea user posted image  al sise mi jos vise nekako fuj su i odvratne. Jedva cekam da stavim silikone user posted image

Ja bih sada otisla da stavim.Uvek sam bila protiv,ali posle dojenja imam sta da vidim,pupak mi je mejdu sisama user posted image !Podrzavam te i aj' povedi i mene user posted image user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1455
22.4.2011 22:53:35   
Dada81
Jovice,ti s baš mlada ,a u postovima si jaako zrela user posted image ,Indy ,znamo se user posted image
sv est emi šaramantne i slatke ,čak i sa kojom kilom viška(tu sam i ja) . Mene tako mrzi postavljati slike ,na svakoj druga nijansa kose ,na svakoj sam sama sebi totalno drugačija..

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 1456
23.4.2011 0:07:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: indy_25

Hvala Andrea user posted image  al sise mi jos vise nekako fuj su i odvratne. Jedva cekam da stavim silikone user posted image

Jao... ja spavam sa brusom koliko su mi fuj sike. user posted image user posted image user posted image user posted image Kažu, treba vremena da se vrate, ali mislim da ništa od toga ovaj put! Posle prvog porođaja su bile relativno ok, ali sad... nema. user posted image Ali, ne vredi, strah me je silikona. Moraću da naučim da živim sa OVIM. user posted image A takav kupaći, kao tvoj, ni ne pomišljam da kupim. Ove godine ću neki sa žicama, kao brus, sa sve push-up dodacima. user posted image

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 1457
23.4.2011 0:29:54   
indy_25
Tasho u ovoj se slici bas ne vidi ali grozne su i ja cu morati da kupim sa zicama one kao sto lice na grudnjak pushup. Ja kad sam neki dan obukla ovaj omiljeni stari kupaci visili su mi pa sam ih pomjerala u stranu da ni izgleda tako ruzno. I meni su se poslije Denijala vratile koliko toliko u normalu a sada cini mi se nece gore su nego ikada. A u Gimnaziji su me proglasili dok sam isla da imam najbolje cice tada user posted image Bas mi ih je zao sada su ko neke krpice smezurane koje se razvlace user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1458
23.4.2011 0:31:47   
indy_25

IZVORNA PORUKA: eni26

user posted image user posted image user posted image user posted image

Eni jel ono ti imas silikone ili sam nesto pobrkala ako imas mozes li mi opisati u detalje kako i sta kad ih imas na pp.

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 1459
23.4.2011 7:43:12   
limunada
IZVORNA PORUKA: BubaMira

Šta ti fali bre , super si user posted image
bubamiro bas si riba user posted image

Nikola 25.02.2011 :)

Srecna vam svima 2012 god.neka se radja sto vise bebica :)))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1460
23.4.2011 7:55:38   
Anoniman
Indy,svaka cast na hrabrosti!
Ja se ne bih usudila!I meni su grudi otisle do vraga.Em sto su mlitave i vise,nego sto su otisle u stranu!user posted image

(odgovor članu limunada)
  Direktna veza do poruke: 1461
23.4.2011 8:06:43   
Diabla
Indy, prelijepa si, sa viskom i bez viska kg. Uvijek bila! Joj, silikoni neeeemoj! Pa ako mozes dobrim brusom regulisati, zasto se izlagati riziku. Samo tvoj mm gleda tvoje grudi i sigurna sam da si njemu lijepa, najljepsa, takva sa tim grudima. dobar, napunjen brus sve rjesavauser posted image

Something is rotten in the state of Denmark.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1462
23.4.2011 8:29:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Diabla

Indy, prelijepa si, sa viskom i bez viska kg. Uvijek bila! Joj, silikoni neeeemoj! Pa ako mozes dobrim brusom regulisati, zasto se izlagati riziku. Samo tvoj mm gleda tvoje grudi i sigurna sam da si njemu lijepa, najljepsa, takva sa tim grudima. dobar, napunjen brus sve rjesavauser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Diabla)
  Direktna veza do poruke: 1463
23.4.2011 9:11:58   
eni26
nemam ti ja to cudo user posted image a ja to ne bih smela da se usudim,bas imam strah od "noza"user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1464
25.4.2011 20:05:12   
jovicaa
ma ne bi se zezala, samo nek su mi zive i zdrave. mislim da postoje i neke vezbe za grudiuser posted image

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 1465
25.4.2011 20:07:25   
jovicaa
IZVORNA PORUKA: Dada81

Jovice,ti s baš mlada ,a u postovima si jaako zrela user posted image ,Indy ,znamo se user posted image
sv est emi šaramantne i slatke ,čak i sa kojom kilom viška(tu sam i ja) . Mene tako mrzi postavljati slike ,na svakoj druga nijansa kose ,na svakoj sam sama sebi totalno drugačija..

znam.. svi mi to govore... mislim da sam zrelauser posted image

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 1466
25.4.2011 21:11:28   
indy_25
IZVORNA PORUKA: jovicaa

ma ne bi se zezala, samo nek su mi zive i zdrave. mislim da postoje i neke vezbe za grudiuser posted image

Postoje vjezbe al za moje nebi pomoglo nista pa kad bi i cijeli dan radila vjezbe ispraviti se ne mogu bez noza. Ako bog da kad uradim silikone slikacu se prije i poslije pa cu da postavim slike pa ces tek onda reci e nek si uradila user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1467
3.5.2011 15:44:43   
zoća
Viking sada se pojavila još starija gospoDŽauser posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: viking RR

Sad će gospođa u godinama da počne da izvlači uši vama dečurliji user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1468
3.5.2011 15:53:14   
Nina...
Evo, vi sa sikama, malo da se utesite user posted image  blago vama sto ih imate user posted image  evo mojih ... Minimala user posted image

user posted image

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 1469
3.5.2011 15:55:47   
Vika
Al su zato bataci user posted image user posted image

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 1470
3.5.2011 15:57:32   
Nina...
user posted image  hvala.. aj' ti dam batake, a za uzvrat ti meni malo sifona, moze? user posted image

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 1471
3.5.2011 15:58:08   
zoća
Mina moja kuma uvek kaže samo zbog sika bi bila uvek trudna.A inače je veoma šarmantna,duhovita i vrlo lepa.po meni si veoma zgodna sa s... ili bezuser posted image

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 1472
3.5.2011 16:01:55   
Nina...
user posted image  hvala... postavila sam sliku da vidite kako i mi sa malim sikama patimo za vecim, kao sto one koje imaju bas velike, verovatno bi zelele manje, opustene da budu cvrste itd. Zene.. tststs user posted image

(odgovor članu zoća)
Direktna veza do poruke: 1473
3.5.2011 16:06:52   
Nina...
A btw, Indy svaka tebi cast na hrabrosti, ja cu radije da patim sa mojim malim jer nemam hrabrosti za takav poduhvat user posted image

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 1474
3.5.2011 16:11:39   
MASHKA
vidim da pričate o sikama, moje su sada iste kao i pre trudnoće ali verovatno zato što sam dojila samo 2,5 meseca...user posted image

(odgovor članu Nina...)
Direktna veza do poruke: 1475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here