Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 22.4.2011 22:11:17
|
|
|
|
jovicaa
|
ne znam.. ja se ne bih usudila, ma samo nek su mi zive i zdrave!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 22.4.2011 22:13:53
|
|
|
|
indy_25
|
jovice znas kako sam ja strasljiva.Meni su predlagali carski rez zbog komlikacija ja sam rekla da hocu prirodno jer se uzasno bojim noza i operacija al za nove sike cu i to da prezivim
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 22.4.2011 22:17:06
|
|
|
|
jovicaa
|
kazu da silikoni mogu bas da bole (mamina kuma je stavila)... ja imam toliku traumu od cvorica koje sam imala tokom dojenja, a i sad pipam svakakve dzombe, pa me je jako strah . jedva cekam da me pregleda gin... samo da je sve u redu.. a i ne vise mi jako... samo mi je jedna bradavica ostala uvucena pa izgleda smesno, ali sta sad da radim svaka cast na hrabrosti!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 22.4.2011 22:38:10
|
|
|
|
eni26
|
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 22.4.2011 22:45:09
|
|
|
|
JMPM
|
IZVORNA PORUKA: indy_25 Hvala Andrea al sise mi jos vise nekako fuj su i odvratne. Jedva cekam da stavim silikone Ja bih sada otisla da stavim.Uvek sam bila protiv,ali posle dojenja imam sta da vidim,pupak mi je mejdu sisama !Podrzavam te i aj' povedi i mene
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 22.4.2011 22:53:35
|
|
|
|
Dada81
|
Jovice,ti s baš mlada ,a u postovima si jaako zrela ,Indy ,znamo se sv est emi šaramantne i slatke ,čak i sa kojom kilom viška(tu sam i ja) . Mene tako mrzi postavljati slike ,na svakoj druga nijansa kose ,na svakoj sam sama sebi totalno drugačija..
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 23.4.2011 0:07:31
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: indy_25 Hvala Andrea al sise mi jos vise nekako fuj su i odvratne. Jedva cekam da stavim silikone Jao... ja spavam sa brusom koliko su mi fuj sike. Kažu, treba vremena da se vrate, ali mislim da ništa od toga ovaj put! Posle prvog porođaja su bile relativno ok, ali sad... nema. Ali, ne vredi, strah me je silikona. Moraću da naučim da živim sa OVIM. A takav kupaći, kao tvoj, ni ne pomišljam da kupim. Ove godine ću neki sa žicama, kao brus, sa sve push-up dodacima.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 23.4.2011 0:29:54
|
|
|
|
indy_25
|
Tasho u ovoj se slici bas ne vidi ali grozne su i ja cu morati da kupim sa zicama one kao sto lice na grudnjak pushup. Ja kad sam neki dan obukla ovaj omiljeni stari kupaci visili su mi pa sam ih pomjerala u stranu da ni izgleda tako ruzno. I meni su se poslije Denijala vratile koliko toliko u normalu a sada cini mi se nece gore su nego ikada. A u Gimnaziji su me proglasili dok sam isla da imam najbolje cice tada Bas mi ih je zao sada su ko neke krpice smezurane koje se razvlace
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 23.4.2011 0:31:47
|
|
|
|
indy_25
|
IZVORNA PORUKA: eni26 Eni jel ono ti imas silikone ili sam nesto pobrkala ako imas mozes li mi opisati u detalje kako i sta kad ih imas na pp.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 23.4.2011 7:43:12
|
|
|
|
limunada
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Šta ti fali bre , super si bubamiro bas si riba
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 23.4.2011 7:55:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Indy,svaka cast na hrabrosti! Ja se ne bih usudila!I meni su grudi otisle do vraga.Em sto su mlitave i vise,nego sto su otisle u stranu!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 23.4.2011 8:06:43
|
|
|
|
Diabla
|
Indy, prelijepa si, sa viskom i bez viska kg. Uvijek bila! Joj, silikoni neeeemoj! Pa ako mozes dobrim brusom regulisati, zasto se izlagati riziku. Samo tvoj mm gleda tvoje grudi i sigurna sam da si njemu lijepa, najljepsa, takva sa tim grudima. dobar, napunjen brus sve rjesava
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 23.4.2011 8:29:47
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Diabla Indy, prelijepa si, sa viskom i bez viska kg. Uvijek bila! Joj, silikoni neeeemoj! Pa ako mozes dobrim brusom regulisati, zasto se izlagati riziku. Samo tvoj mm gleda tvoje grudi i sigurna sam da si njemu lijepa, najljepsa, takva sa tim grudima. dobar, napunjen brus sve rjesava
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 23.4.2011 9:11:58
|
|
|
|
eni26
|
nemam ti ja to cudo a ja to ne bih smela da se usudim,bas imam strah od "noza"
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 25.4.2011 20:05:12
|
|
|
|
jovicaa
|
ma ne bi se zezala, samo nek su mi zive i zdrave. mislim da postoje i neke vezbe za grudi
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 25.4.2011 20:07:25
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: Dada81 Jovice,ti s baš mlada ,a u postovima si jaako zrela ,Indy ,znamo se sv est emi šaramantne i slatke ,čak i sa kojom kilom viška(tu sam i ja) . Mene tako mrzi postavljati slike ,na svakoj druga nijansa kose ,na svakoj sam sama sebi totalno drugačija.. znam.. svi mi to govore... mislim da sam zrela
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 25.4.2011 21:11:28
|
|
|
|
indy_25
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa ma ne bi se zezala, samo nek su mi zive i zdrave. mislim da postoje i neke vezbe za grudi Postoje vjezbe al za moje nebi pomoglo nista pa kad bi i cijeli dan radila vjezbe ispraviti se ne mogu bez noza. Ako bog da kad uradim silikone slikacu se prije i poslije pa cu da postavim slike pa ces tek onda reci e nek si uradila
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 3.5.2011 15:44:43
|
|
|
|
zoća
|
Viking sada se pojavila još starija gospoDŽa IZVORNA PORUKA: viking RR Sad će gospođa u godinama da počne da izvlači uši vama dečurliji
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 3.5.2011 15:53:14
|
|
|
|
Nina...
|
Evo, vi sa sikama, malo da se utesite blago vama sto ih imate evo mojih ... Minimala
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 3.5.2011 15:55:47
|
|
|
|
Vika
|
Al su zato bataci
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 3.5.2011 15:57:32
|
|
|
|
Nina...
|
hvala.. aj' ti dam batake, a za uzvrat ti meni malo sifona, moze?
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 3.5.2011 15:58:08
|
|
|
|
zoća
|
Mina moja kuma uvek kaže samo zbog sika bi bila uvek trudna.A inače je veoma šarmantna,duhovita i vrlo lepa.po meni si veoma zgodna sa s... ili bez
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 3.5.2011 16:01:55
|
|
|
|
Nina...
|
hvala... postavila sam sliku da vidite kako i mi sa malim sikama patimo za vecim, kao sto one koje imaju bas velike, verovatno bi zelele manje, opustene da budu cvrste itd. Zene.. tststs
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 3.5.2011 16:06:52
|
|
|
|
Nina...
|
A btw, Indy svaka tebi cast na hrabrosti, ja cu radije da patim sa mojim malim jer nemam hrabrosti za takav poduhvat
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 3.5.2011 16:11:39
|
|
|
|
MASHKA
|
vidim da pričate o sikama, moje su sada iste kao i pre trudnoće ali verovatno zato što sam dojila samo 2,5 meseca...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?