|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2?
16.4.2011 21:16:45   
limunada
Verolino user posted image nemoj sad i ti jos cu se pokajati,a bas sam se neki dan ofarbala,mama kaze da cu se opet u plavo ofarbati jer mi tako najlepse,ma nema veze lako a to promenimuser posted image

Nikola 25.02.2011 :)

Srecna vam svima 2012 god.neka se radja sto vise bebica :)))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1426
16.4.2011 21:17:59   
Anoniman
user posted image Pa meni je lepse...Komentarisala sam te tamo u fotkama sa vencanja, zaista ti je plavo bolje..Ali ti malo odmori kosicu , pa se ponovo vrati u tu boju.

(odgovor članu limunada)
  Direktna veza do poruke: 1427
16.4.2011 21:23:54   
limunada
aj pa razmislicu,kad mi dojadi ova boja vracam se na staro al onda moram i liniju vratiti pa da izgledam kao kad sam cura bila user posted image eh kad bih to uspela user posted image al trudicu se

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1428
16.4.2011 23:33:04   
tijana86
limunada imas veoma lepe oci !

Vukasin i Bogdan moj zivot , moja sreca , moj razlog da se ujutru probudim !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1429
16.4.2011 23:35:00   
Anoniman
limunada, meni se svđa tvoja boja! user posted image Mrzi me sad da tražim sliku sa venčanja na kojoj si plava (ako sam dobro shvatila), ali ova je super! 

(odgovor članu limunada)
  Direktna veza do poruke: 1430
16.4.2011 23:38:55   
eni26

IZVORNA PORUKA: verolino

user posted image Pa meni je lepse...Komentarisala sam te tamo u fotkama sa vencanja, zaista ti je plavo bolje..Ali ti malo odmori kosicu , pa se ponovo vrati u tu boju.

I meni i meni ..user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1431
16.4.2011 23:48:38   
Anoniman
Nije me mrzelo, sa plavom kosom si RIBETINA! I ovo mi se mnogo sviđa što sada imaš, valjda jer su to ustvari dve boje između kojih i ja šetam, kad me jedna smori ja se prefarbam u drugu, pa opet prva, pa druga... user posted image

(odgovor članu limunada)
  Direktna veza do poruke: 1432
17.4.2011 6:51:36   
limunada
plava mi dojadila zato sto je tesko odrzavati al videcu jos.hvala na komplimentimauser posted image ako promenim stavicu slikuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1433
21.4.2011 20:22:50   
jovicaa
evo slika konacnoo
user posted image
user posted image
a ovako izgleda bez kaisa, zanemarite moju reatrdiranu pozu imam tremu od slikanja uveeek
inace fazon je sto haljina moze da se nosi na hiljadu nacina, svasta na njoj moze da se promeni
user posted image

e ako mi sada svaka od vas ne kaze kako sam smrsala ima da vam hakujem rruser posted image

(odgovor članu limunada)
Direktna veza do poruke: 1434
21.4.2011 20:23:39   
jovicaa
inace ako zumirate mozete videti dlake na mojim nogama, pazljivo i dugo uzgajaneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1435
21.4.2011 20:25:10   
indy_25
Jovece em stosi mlada em sto si lijepa i mrsava i zgodna . Preslatka si user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1436
21.4.2011 20:27:38   
jovicaa
hvala indiuser posted image inace ovo je reklamiranje nove haljine za svadbu, slike su od malo preuser posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1437
21.4.2011 20:51:28   
Anoniman
Jovice, aljinče je odličnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 1438
21.4.2011 21:12:29   
choopa choops
Jole super ste i ti i haljince user posted image user posted image I smrsala si user posted image Ja mogu da sanjam o ovom pojasu kao sto je na prvoj slici user posted image Ako stavim pojas, drobina ispadne ispod, pa mi svi cestitaju novu trudnocu user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1439
21.4.2011 21:14:13   
vukosava
o jovice al se modirasuser posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1440
21.4.2011 21:14:45   
vukosava
IZVORNA PORUKA: choopa choops

Jole super ste i ti i haljince user posted image user posted image I smrsala si user posted image Ja mogu da sanjam o ovom pojasu kao sto je na prvoj slici user posted image Ako stavim pojas, drobina ispadne ispod, pa mi svi cestitaju novu trudnocu user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1441
21.4.2011 21:22:39   
jovicaa
hahah drobinaaaaaauser posted image user posted image user posted image , ja sam bas danas komentarisala kako mi butine gore kod guze taj deo izgledaju kao karirane, imam stare bele strije i nove crvene i idu u svim smerovimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hvala zeeeneeeeeeeeeeeeeeeuser posted image

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 1442
21.4.2011 22:31:03   
choopa choops
jovicaaa mozda ce karo da bude u modi na jesen user posted image user posted image user posted image

Ajd' ja sam bar sto se toga tice imala srece, pa nisam ispucala. Jesam po jednoj sisi (grudu user posted image ), ali to ionako niko ne gleda, pa mi nije frka user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1443
21.4.2011 22:32:38   
JMPM
Jovice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ipo user posted image

Direktna veza do poruke: 1444
22.4.2011 21:31:10   
indy_25
user posted image

Od prije par dana.

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 1445
22.4.2011 21:39:19   
AndreaK
eh indy...nabijas mi komplekse user posted image

Super izgledas! user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1446
22.4.2011 21:41:45   
indy_25
Hvala Andrea user posted image  al sise mi jos vise nekako fuj su i odvratne. Jedva cekam da stavim silikone user posted image

(odgovor članu AndreaK)
Direktna veza do poruke: 1447
22.4.2011 21:56:36   
madre
indyuser posted image jesi li to ono bese majka dvoje deceuser posted image user posted image
kad planiras silikone?

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1448
22.4.2011 22:01:34   
jovicaa
joooj sto silikoneuser posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1449
22.4.2011 22:04:10   
indy_25
Pa ako Bog da ove godine negdje u julu kad odem na odmor u BVosnu jer su dole duplo jeftiniji a imam i vezu sa doktorom jer sam radila u spediterskoj kucu pa smo mu uvijek pravili nesto u vezi carine i poznajem ga. davno mi je jos reko da bi mi spustio cijenu user posted image . Jedva cekam to mi je najveci kompleks grudi su mi ko u bake user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here