Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 16.4.2011 21:16:45
|
|
|
|
limunada
|
Verolino nemoj sad i ti jos cu se pokajati,a bas sam se neki dan ofarbala,mama kaze da cu se opet u plavo ofarbati jer mi tako najlepse,ma nema veze lako a to promenim
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 16.4.2011 21:17:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa meni je lepse...Komentarisala sam te tamo u fotkama sa vencanja, zaista ti je plavo bolje..Ali ti malo odmori kosicu , pa se ponovo vrati u tu boju.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 16.4.2011 21:23:54
|
|
|
|
limunada
|
aj pa razmislicu,kad mi dojadi ova boja vracam se na staro al onda moram i liniju vratiti pa da izgledam kao kad sam cura bila eh kad bih to uspela al trudicu se
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 16.4.2011 23:33:04
|
|
|
|
tijana86
|
limunada imas veoma lepe oci !
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 16.4.2011 23:35:00
|
|
|
|
Anoniman
|
limunada, meni se svđa tvoja boja! Mrzi me sad da tražim sliku sa venčanja na kojoj si plava (ako sam dobro shvatila), ali ova je super!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 16.4.2011 23:38:55
|
|
|
|
eni26
|
IZVORNA PORUKA: verolino Pa meni je lepse...Komentarisala sam te tamo u fotkama sa vencanja, zaista ti je plavo bolje..Ali ti malo odmori kosicu , pa se ponovo vrati u tu boju. I meni i meni ..
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 16.4.2011 23:48:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Nije me mrzelo, sa plavom kosom si RIBETINA! I ovo mi se mnogo sviđa što sada imaš, valjda jer su to ustvari dve boje između kojih i ja šetam, kad me jedna smori ja se prefarbam u drugu, pa opet prva, pa druga...
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 17.4.2011 6:51:36
|
|
|
|
limunada
|
plava mi dojadila zato sto je tesko odrzavati al videcu jos.hvala na komplimentima ako promenim stavicu sliku
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 21.4.2011 20:22:50
|
|
|
|
jovicaa
|
evo slika konacnoo a ovako izgleda bez kaisa, zanemarite moju reatrdiranu pozu imam tremu od slikanja uveeek inace fazon je sto haljina moze da se nosi na hiljadu nacina, svasta na njoj moze da se promeni e ako mi sada svaka od vas ne kaze kako sam smrsala ima da vam hakujem rr
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 21.4.2011 20:23:39
|
|
|
|
jovicaa
|
inace ako zumirate mozete videti dlake na mojim nogama, pazljivo i dugo uzgajane
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 21.4.2011 20:25:10
|
|
|
|
indy_25
|
Jovece em stosi mlada em sto si lijepa i mrsava i zgodna . Preslatka si
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 21.4.2011 20:27:38
|
|
|
|
jovicaa
|
hvala indi inace ovo je reklamiranje nove haljine za svadbu, slike su od malo pre
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 21.4.2011 20:51:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Jovice, aljinče je odlično
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 21.4.2011 21:12:29
|
|
|
|
choopa choops
|
Jole super ste i ti i haljince I smrsala si Ja mogu da sanjam o ovom pojasu kao sto je na prvoj slici Ako stavim pojas, drobina ispadne ispod, pa mi svi cestitaju novu trudnocu
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 21.4.2011 21:14:13
|
|
|
|
vukosava
|
o jovice al se modiras
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 21.4.2011 21:14:45
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Jole super ste i ti i haljince I smrsala si Ja mogu da sanjam o ovom pojasu kao sto je na prvoj slici Ako stavim pojas, drobina ispadne ispod, pa mi svi cestitaju novu trudnocu
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 21.4.2011 21:22:39
|
|
|
|
jovicaa
|
hahah drobinaaaaaa , ja sam bas danas komentarisala kako mi butine gore kod guze taj deo izgledaju kao karirane, imam stare bele strije i nove crvene i idu u svim smerovima hvala zeeeneeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 21.4.2011 22:31:03
|
|
|
|
choopa choops
|
jovicaaa mozda ce karo da bude u modi na jesen Ajd' ja sam bar sto se toga tice imala srece, pa nisam ispucala. Jesam po jednoj sisi (grudu ), ali to ionako niko ne gleda, pa mi nije frka
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 21.4.2011 22:32:38
|
|
|
|
JMPM
|
Jovice ipo
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 22.4.2011 21:31:10
|
|
|
|
indy_25
|
Od prije par dana.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 22.4.2011 21:39:19
|
|
|
|
AndreaK
|
eh indy...nabijas mi komplekse Super izgledas!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 22.4.2011 21:41:45
|
|
|
|
indy_25
|
Hvala Andrea al sise mi jos vise nekako fuj su i odvratne. Jedva cekam da stavim silikone
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 22.4.2011 21:56:36
|
|
|
|
madre
|
indy jesi li to ono bese majka dvoje dece kad planiras silikone?
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 22.4.2011 22:01:34
|
|
|
|
jovicaa
|
joooj sto silikone
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 22.4.2011 22:04:10
|
|
|
|
indy_25
|
Pa ako Bog da ove godine negdje u julu kad odem na odmor u BVosnu jer su dole duplo jeftiniji a imam i vezu sa doktorom jer sam radila u spediterskoj kucu pa smo mu uvijek pravili nesto u vezi carine i poznajem ga. davno mi je jos reko da bi mi spustio cijenu . Jedva cekam to mi je najveci kompleks grudi su mi ko u bake
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?