Ivanka 75 -> RE: Život ljubavnice (3.2.2020 13:54:12)
|
IZVORNA PORUKA: bebilule IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Ljubavnice, reci cu ti nesto sto sam i mojoj drugarici rekla pre 12 godina na komentar "kako ga ne zoves dok je na poslu, zar ne kontrolises kuda ide?" Pa joj rekoh, on ode u 7 vrati se u 3 meni, nasoj kuci. Sta je radio za to vreme savrseno me ne zanima, ako nadje priliku da me prevari, ako, samo da ne saznam za to. Ako uspe nesto da obrne za tih 8 sati a niko da ne zna, skidam mu kapu za sposobnost skrivanja. Meni dolazi u 3 kuci, meni, uvek i svaki dan. Ne dao Bog da saznam 😂 Ivanka izvini, ali meni je ovakvo razmišljanje uvijek bilo strano i daleko. A i čudno. Meni ništa neka ne dolazi. [sm=smiley36.gif] Da se razumijemo, ja sam mišljenja da monogamija nije prirodna čak. I to je razlog upadanja u "afere". Ali da se može odlučiti biti sa jednim partnerom do kraja života, može. Radi toga i toga (svako zna čega). Nekako mi je logično da mi čovjek s kojim živim i imam djecu dođe i kaže šta se desilo, pa da zajedno skontamo šta dalje, nego da mu skidam kapu jer je uspio da bude još sa nekim, a da ja to ne skontam. Bubi, zato sam i napisala "ne dao Bog da saznam". Bila sam prevarena, poznat mi je osecaj. Ne zelim ga nikome a pogotovu ne sebi ponovo. I zato kazem hvala mu ako ne saznam. Ne zelim vise da patim. Pa mozda i Ljubavnica sad misli da je ova afera super, mozda se za koji mesec zavrsi. Pa opet ostane sa muzem jer je on jedina konstanta. Ni meni ono majka i supruga ne pije vodu. Gde sam onda ja? Ako sam se ja izgubila negde, ona u koju se on zaljubio kako onda ocekivati hepi end? Rekoh napred, svi se menjamo ali ne bi trebalo da izgubimo sebe negde usput. Mislim da tu pocinju problemi. Onda nastaje ono "ja cinim sve za ovu porodicu a sta ti pruzas?"
|
|
|
|