ivaMark -> RE: Život ljubavnice (14.1.2021 22:38:32)
|
Ana, slazem se sa tobom u potpunosti. Evo ja cu biti gruba, clanica to trazi 😁 Prvo, jednom si bila osam godina ljubavnica i sta si dobila od toga...nistaaaa... Zatim dovodis sebe u situaciju da ponovo budes ljubavnica (nisi navela koliko traje to drugo, veza da kazem)...ostajes trudna, muskarac ti pravi dete a ne zeli da se razvede, sa druge strane ni ti ne zelia to dete jer mislis sta ce majka da ti kaze a ne mislis o tome kada sebe stavljas vec drugi put u poziciju ljubavnice. Prekidas trudnocu i umesto da sa 35+ godina razmisljas o kontracepciji da se ne bi desilo isto, to je bar sada dostupno, u 21. veku smo...ti i on opeeet pravite dete koje je unapred osudjeno da ne vidi svetlost dana..misliiiim, ima li to smisla. Razmisljas da li spava sa zenom, pa spava...gde ce da spava, sa decom...i sigurno je da je vidi golu, to da znas. I ne vidim o cemu imate vise da pricate? Ti zelis da odes, cao... Ta prica ce dovesti do se.a i puj pike, ne vazi nista. I ja ne znam sta ti hoces i sta trazis sa njim, sex? Sto rece Ljisa, pa jel toliko dobro j... da te zeni? Da te njegova zena ostavi na miru..Znam i ja da ima svasta, strast, ceznja, itd...ali...aliii...postoji zivot a samo jedan imamo.
|
|
|
|