Ivanka 75 -> RE: Život ljubavnice (3.2.2020 13:23:19)
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Sanidej evo nije zena nista posebno napisala o muzu ali podatak 17 godina, pa 17 godina se sigurno trudila. mozda i izgorela kad je dosla bas u tu fazu. Jeste slazem se razgovor, ali posle ovakvog "dela" ne znam ko bi mirno seo i razgovarao. Po meni je opcija ili razvod ili prekid veze koja ce zauvek ostati tajna a sa muzem onda u razgovor oko drugih stvari. Retko ko moze da proguta prevaru. Ima ih nije da ih nema, ali su retki. Jos musko i sujetno verovatno Garant je ona 1000 puta zapocinjala razgovor a druga strana nije cula dobro. Za razgovor je potrebno dvoje i 4 uveta. Mnogo vode ispod mosta prodje za 17 godina. Meni i mm, kao i svima vama, je pre 15 god zivot bio drugaciji. Bez deteta. Samo nas dvoje, centar naseg sveta - mi. A onda dodje dete, i to samo jedno, pa evoluirasmo u porodicu. I tako evoluiramo svaki dan. Imali smo mi uspone i padove, i grcevito se borimo da ocuvamo nas centar sveta, i dalje mi ali 2+1=3. I treba biti umetnik da ostanes zadravog razuma, zonglirati posao, muza, porodicu, i njegove i svoje roditelje. Ali evoluirasmo i sto bi moj drug rekao "vas dvoje funkcioniset_e nekako, ne znam kako ali nekako". Bila sam prevarena u vezi pre nego sto sam upoznala mm. Patnja od godinu i po dana i 10 kg manje. Ne zelim to vise. I zato, ako me prevari a ne saznam hvala mu. Ako zeli razvod neka kaze, ja to njemu otvoreno kazem, on to zna. Mada, ne znam kako bih odreagovala sad. Drugacija sam osoba od one koja sam bila pre 20 godina kad se prevara dogodila. Na poslu sam, ne mogu da mudrujem vise 😁
|
|
|
|