carobnicabc -> RE: Život ljubavnice (6.4.2011 0:51:55)
|
Ovo sto sam rekla da bi mu bio komplikovaniji se odnosilo na dio da kada krene da me prevari vjerovatno razmisli sto puta i vjerujem da bi svaki obratio paznju s kim ce to uraditi. Nece sigurno upustiti se u to sa nekom balavicom koja jedva ceka da se pohvali ko zna kome, kao sto je to uradio taj prvi put. Htjela sam da kazem samo da bi njemu bilo komplikovanije. Bilo bi 100 puta mjeri a jednom presjeci. A sto se mene tice, rekla sam da ja nisma neko ko ce cijeli zivot nabijati griznju savjesti. Jedan moj monolog na tu temu je bio i vise nego dovoljan, u mom slucaju-on je takva osoba gdje ga vise iznervira to sto zna da sam od a do z bila upravu. Nadam se da sma dobro sada objasnila. A ovo sto si ti navela pod br. 3 Ja iskreno vjerujem da ljudi koji varaju u sustini su jako dobri glumci. Nekako mi je i logicno. Evo primjer, neki dan sjedim u basti kod druga u kaficu i nailazi njegov novopeceni ozenjeni drug i onako usput provlaci recenicu tako ti je to kada se nesretno ozenis i ustreptao okicama prema meni. Nakon pola sata prolazi sa zenom zagrljen i covjek a i on bi se zakleo da je voli kao Boga, u sustini je i voli vjerovatno ali ocito ima potrebu za flertom, avanturom... Ko zna cim... A dok je stajao s nama, da ne znam ko mu je zena i da su se skoro vjencali, kunem se da bi pomislila da je naje*o u zivotu i da je pred razvodom-tako se ponasao. Moja najbolja drugarica se udala za momka koji je poceo da radi nocne poslove. Nakon nekog vremena trebao je da odlezi u zatvoru ali je pobjegao. Da bi se na kraju ispostavilo da je pored poslova imao i ljubavnicu oko godinu i po. Ali je sa mojom drugaricom provodio cijeli dan i udovoljavao joj kao kraljici i nije joj manjkao ni sex. Kako da ona provali tada da je on imao nekoga. Ne zna da li je posao u pitanju ili zena. Mogla je samo da sumnja, mada i to tesko jer je donosio svaki put novac. A kada dodje ujutro4-5 nije joj do nje a kamoli da pokusa da se sexa pa da bar tako provali da li je "zeli" ili je zadovoljen negdje. Malo je to sve komplikovano kada su prevare u pitanju.
|
|
|
|