carobnicabc -> RE: Život ljubavnice (6.4.2011 0:11:53)
|
Znam da cete se cuditi ali ja bih oprostila sve oblike prevare, ali bi mu zivot nakon toga postao mnogo komplikovaniji. Mene je moj prevario negdje na pocetku veze, ne nabijam mu griznju savijesti i sada, nemojte to da pomislite. Nasmijala sam se i pitala da li treba da ga sledeci put ja odvezem, i ako mu je bilo lijepo nek ide opet. Ali nek sledeci put bude malo pmetniji i pametnije to organizuje. Nisam ga uvrijedila ni sekunde, mrzim da izgovaram uvredljive stvari pa da se sutra kajem, ovako sam mirna, znam da su sve cinjenice i argumenti i da sam mu nabila osjecaj griznje savjesti da mu nikada vise nece pasti napamet da dozvoli da saznam. Ja sam se odavno pommirila s tim da muskarcu necu biti jedina i da ako nikada, varat ce me mjesec dana prije porodjaja i dva nakon porodjaja. Prosto nekako takva su vremena. Mada, svaka zena ima sesto culo u vezi muskarca s kojim ide kroz zivot i MORA da osjeti i primjeti, samo... Postoje zene koje istog momenta reaguju, postoje one koje cekaju pravi trenutak da otrkiju karte, ili one koje citav zivot sute. A drugo, i to sto je varao dvije godine, ne mora da znaci da ne voli svoju suprugu. Mozda prosto ima potrebu da ima ogromnu paznju od nekoga a to nije imao od zene iz ko zna kojih razloga, mozda se on trudio a ona psihicki nije bila prisutna a mozda je neko ko ne ide iz braka tek tako i ima ljubavi za zenu ali su jednostavno pogubljeni trenutno neki konci pa se "tjesi" na nekoj drugoj strani, a mozda je prosto takav covjek da voli onu stvar da mijenja i da mu je uvijek sladja tudja, ali to nema veze s emocijama. Zensko sam ali u 99% slucajeva opravdavam prevare muskaraca. I nekako sam ubijedjena da ako se pojavi ljubav izmedju njega i ljubavnice da ce on jednostavno u roku od sekunde otici. Sve ostalo treba da se prevazidje jednim iscrpnim razgovorom jer niko nista ne radi bez razloga.
|
|
|
|