Mily83 -> RE: Upis u jaslice-vrtić (12.5.2019 10:22:19)
|
IZVORNA PORUKA: vocicana RR Mily sada citam tvoj post, sacuvala sam neki post sa fb, odusevili su me madjari, iako ih nesto ne obozavam. Svaka cas_t! Ovde je kazna sve sto je normalno. Ja sam zbog poznanstava, sticajem srecnih okolnosti, u kancelariji imala 5 oro ljudi koje odlicno poznajem, samo su me pitali gde zelim da ga upisem, koji vrtic, koje vaspitacice. Vocicana odlično, koliko to znači kad se nekako kockice polože i kad imaš nekog ko može da ti pomogne oko nečega što bi trebalo da bude sasvim normalno, ali nažalost kod nas nije. U mom mestu ima priličan broj ljudi koji su otišli u Slovačku i Mađarsku, drugarica je išla na časove i osrednje već zna mađarski, posao je našla bez problema. Recimo kod njih me je oduševilo što zaposleni kada ima neki problem ili je nezadovoljan, odma ide u HR službu koja to dalje sa nadređenim rešava, tipa imam malo dete da li bi mogli da se dogovorimo oko fleksibilnijeg radnog vremena i sl. Njoj su odmah u startu izašli u susret za sve što im je tražila, ja odem pitam samo za neplaćeno odma me gledaju ispod oka i stavljaju na potencijalnu listu za odstrel...
|
|
|
|