Mily83 -> RE: Upis u jaslice-vrtić (11.5.2019 16:28:01)
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Meni je negde drago sto se to sve dogadja... Jer se mi vec 15 godina jako borimo protiv svega toga tako sto pisemo statuse po internetu. XY puta je bilo svakakvih iscudjavanja po netu, ja kazem ''''dobro, gde da dodjemo, da se okupimo, da uradimo nesto'''' i svi daju isti odgovor... Sta vredi... Sve dok mislimo da ne vredi necemo nista postici i sasvim je normalno da se takve stvari dogadjaju... Uskoro necemo imati pravo ni na bolovanje, ni da idemo na posao ako imamo decu, ma necemo smeti vise ni decu da imamo jer imamo azilante... Dovoljni su nam... Apsolutno se slažem sa tobom, ja recimo idem non stop na proteste skoro je bio i u mojoj opštini i znaš šta, skupilo se nas šačica ljudi, tuga... Svaki pojedinac može mnogo toga da uradi samo ako hoće, ali velika većina se pomirila sa sudbinom. Mnogi su otišli odavde, ostatak mi koji smo ovde nikako na pravi način da krenemo da rešavamo. Evo recimo i grci i francuzi, štrajkuju za sve što im ne odgovara, a nas samo gaze i gaze i tako u nedogled...
|
|
|
|