Mily83 -> RE: Upis u jaslice-vrtić (11.5.2019 13:57:03)
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Mily83 Mame molim vas za informaciju kako je kod vas, kod mene u Staroj Pazovi situacija je sledeća, ćerkica koja je rođena 27.09.2018 je sada odbijena jer po novom zakonu bi trebala da bude rođena do 31.08. da bi mogla da bude upisana, nije bitno ni što smo ja i mm stalno zaposleni, niti što joj stariji brat već ide u vrtić. Došla nam je neka nova direktorka iz NS i zavela totalno neka svoja pravila, ukinula deci dopunsku užinu i svašta nešto. Pa me zanima da li je i kod vas primenljiv taj novi zakon, mi ovde nemamo privatnih vrtića pa nam je utoliko teže. Znas sta draga, ja bih ovo napisala emisiji 150 minuta ili nekom jutarnjem programu. Kako bre ona zavela red? Ona odredjuje pravila? Ima nas mnogo, 30 dece je upisano a ostali nisu, direktorka je naravno došla stranački kao i sve pre nje, ali se ova baš osilila, imali smo muke i za upis sina ali su njega na kraju upisali, ali sad su nas stvarno ispreskakali kao šta vi hoćete dete vam nije rođeno do avgusta, borimo se za natalitet a moramo da tempiramo rođenje deteta. Mene u našoj državi više ništa ne čudi, ali znače mi informacije da tako nije u ostalim opštinama jer ja treba da krenem u borbu sa vetrenjačama samo da smislim kako...
|
|
|
|