jole82 -> RE: Upis u jaslice-vrtić (29.11.2013 13:57:56)
|
Bila sam danas do vrtića.. T smo regularno prijavili u maju, kad je bio konkurs. Puni godinu dana 01.02.2014. I pošto smo oboje zaposleni i najbliži nam je baš taj vrtić još tad nam rekoše da će primiti u taj (gde je inače i konkursna komisija) i rekoše pred novu godinu da dođem kad prave raspored, pa da vidimo hoće li to baš biti 01. ili 15. februar. Ja ću uspeti da produžim ostanak kući do maja i mislila sam da T damo u jaslice 01. aprila i zato sam otišla da vidim da to pomerimo. Al oćeš... Glavna sestra koja to sve vodi kaaže da nema mesta i pokazujemi tamo neku svesku koliko dece ima i koju decu "mora da primi"..pa mislim se i moju ćeš morati da primiš...pa ako je ne prime u aprilu, da ponovo konkurišem u maju. MOOOOLIM[sm=smiley7.gif] Ja ponovim šta je i kako..i pitam pa jel veća šansa onda da ostanemo za februar..bla bla...i upisa je ona u tu svesku kao upis od 01. februara do 01. aprila, pa kad i ako bude mesta i ja treba stalno da zovem da se interesujem, da oni (komisija) vide kako sam ja zainteresovana..WTF[sm=zmeden.gif] Alo oboje radimo morate da je primite debili?! I tako poludela sam...otkud sad ova priča..nije mi jasno...al kao i za sve od rođenja do smrti..od akušera-do popa...treba ti veza iako, zakonski ispunjavamo sve kriteriume i taj vrtić nam je najbliži i sve..al džaba...a neki mogu za sopstvenu decu i unuke da primaju pare, kao da su im hranitelji i da ta ista deca idu u vrtiće iako im majke i babe ne rade i nikom ništa, a ja što sam belkinja (pa nazovite me i rasistom) što sam rođena ovde i generacijama unazad i imam fakultet i radim i plaćam račune i poreze i sve u roku moram da jurim vezu za ono što mi pripada...O zemljo Srbijo...
|
|
|
|