RE: Upis u jaslice-vrtić (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Zabavište i čuvanje deteta

Poruka

Odri Hepbern -> RE: Upis u jaslice-vrtić (9.8.2013 10:30:34)

Raspitala sam se, idem u poresko preko puta hotela Srbija ( Vozdovac ). Za prosek plata moram da sacekam da se sekretarica vrati sa sa odmora tako da cu predati zahtev za regresiranje tek od 19.8.

Ana RR -> RE: Upis u jaslice-vrtić (9.8.2013 10:34:26)

Odri, taj prosek plate ti možda i ne treba, ja sam ponela za svaki slučaj a eto nije mi trebalo. Uzmi potvrdu sa biroa da si nezaposlena, pa ako ti budu tražili dopunu donesi to naknadno.

blesicakv -> RE: Upis u jaslice-vrtić (9.8.2013 10:37:38)

da li mora potvrda sa biroa da sam nezaposlena, mozda ja necu da se prijavljujem na biro? da li moze iz pio fonda?

Odri Hepbern -> RE: Upis u jaslice-vrtić (9.8.2013 10:38:00)

Hm, pa mogu i tako. Hvala [sm=smiley1.gif]
Ja mislim da moze, na listingu se vidi do kada si radila.
Inace mi se od oktobra selimo u Stepu i moracu da moljakam da ga tamo prebace. Daleko mi je da ga vodam do Sumica. Komplikacija prava!

blesicakv -> RE: Upis u jaslice-vrtić (9.8.2013 10:38:53)

a ja sam juce isla u poresko i podnela i za supruga i za mene..i 22-og ce biti gotovo..

blesicakv -> RE: Upis u jaslice-vrtić (9.8.2013 10:39:19)

a koliko se ceka to resenje za regresiranje

Odri Hepbern -> RE: Upis u jaslice-vrtić (9.8.2013 10:41:34)

U znaci ne moram licno da idem? To bi bilo super, posaljem muza taman, ionako nemam kome da ostavim Ogija.

blesicakv -> RE: Upis u jaslice-vrtić (9.8.2013 10:44:07)

ako sad placamo za septembar kad onda dobijamo opet uplatnice?

Ana RR -> RE: Upis u jaslice-vrtić (9.8.2013 10:44:52)

IZVORNA PORUKA: blesicakv

da li mora potvrda sa biroa da sam nezaposlena, mozda ja necu da se prijavljujem na biro? da li moze iz pio fonda?

Može iz pio fonda.

Odri Hepbern -> RE: Upis u jaslice-vrtić (9.8.2013 10:45:33)

Ja mislim da se posle za svaki naredni mesec placa do desetog u mesecu. Proveri ovo, nisam 100%sigurna.

blesicakv -> RE: Upis u jaslice-vrtić (9.8.2013 10:46:15)

eto bar je kod mene u zemunu tako..podnela i za supruga i za mene..

Ana RR -> RE: Upis u jaslice-vrtić (9.8.2013 10:48:07)

IZVORNA PORUKA: blesicakv

a ja sam juce isla u poresko i podnela i za supruga i za mene..i 22-og ce biti gotovo..

Tek 22og? Mi smo čekali par dana samo. A mislila sam da je Čukarica najgora.. meni su ladno u mupu naplatili uverenje o državljanstvu jer nisam donela nikakav dokaz da mi treba za upis u vrtić. Strašno! Ja joj kažem da je suprug vadio na Savskom vencu i da mu ništa nisu tražili, kaže ona eh, pa Savski venac... pa dobro bre, je l to druga država, ne razumem!

Odri Hepbern -> RE: Upis u jaslice-vrtić (9.8.2013 10:50:55)

Ja sam drzavljanstva greskom izvadila u maju kada smo predavali zahtev za jasle tako da nisam nista platila. Da li mogu njih da kopiram ili moram nova da vadim? Znam da sada krstenice vaze neograniceno, a sta je sa drzavljanstvom?

Ana RR -> RE: Upis u jaslice-vrtić (9.8.2013 10:53:36)

Možeš, samo ih fotokopiraj. Uostalom, nigde ne piše ne sme biti starije od 6 meseci, ja sam imala neko iz 2010. godine pa sam za svaki slučaj izvadila. Problem je što ja to uzimam u mup-u (jer je to iz siv-a prebačeno), inače se vadi u opštini i ne plaća se, niko ne traži nikakav dokaz, samo ovi slepci u mup-u traže.

Odri Hepbern -> RE: Upis u jaslice-vrtić (9.8.2013 10:55:24)

Ok, hvala [sm=smiley1.gif]

blesicakv -> RE: Upis u jaslice-vrtić (9.8.2013 14:34:25)

Boga mi ovi u Zemunu su katastrofa..Cekacu 2 nedelje za uverenje..
meni su rekli da sve papire koje treba da donesem, imam kuci po fiokama, i ne treba nista novo..
A zvala sam malopre da pitam da li mogu da donesem iz pio fonda ili moram sa biroa potvrdu da sam nezaposlena, pita me ona jel dete prvi put krece u vrtic i kada sam ostala bez posla, ja kazem da, prvi put i prosle nedelje sam ostala, a gospodja ce meni: e pa onda vam se upis odlaze, ne mozete upisati dete sve dok se ne zaposlite, bez obzira sto sam do sada radila...xe xe xe

Ana RR -> RE: Upis u jaslice-vrtić (9.8.2013 14:47:14)

Ma daj, kakve gluposti su to. Ako je dete na spisku, ne može ga niko ispisati. Samo odneseš papire i ćao zdravo. Pa onda bi i mene vratili i Odri i ko zna koliko još žena..

blesicakv -> RE: Upis u jaslice-vrtić (9.8.2013 15:58:09)

da ali meni su rekli vase dete je primljeno, a ne upisano, i posto vi sada ne radite ne mozete ga upisati, bez obzira sto ste u maju radili kada je bio konkurs..
srecom pa nisam dala otkaz, [sm=hudicek1.gif] zato cu im vec pri sledecoj uplati odneti potvrdu o nezaposlenosti..
e onda mi bas nece moci nista..

Ana RR -> RE: Upis u jaslice-vrtić (9.8.2013 16:19:59)

Ali takva situacija je i kod mene, ja sam prvo dobila otkaz pa je onda izašla lista u vrtićima. I juče sam ga upisala.

lesica -> RE: Upis u jaslice-vrtić (10.8.2013 10:29:22)

Imamo i članak vezan za regresiranje vrtića OVDE

Odri Hepbern -> RE: Upis u jaslice-vrtić (13.8.2013 10:59:52)

Predala sam juce zahtev za poresko, ceka se 15dana. [sm=smiley3.gif]

Ana RR -> RE: Upis u jaslice-vrtić (13.8.2013 11:14:15)

Haha, baš su efikasni [sm=smiley36.gif][sm=smiley29.gif]

blesicakv -> RE: Upis u jaslice-vrtić (13.8.2013 23:02:42)

pa rekoh ja, ja predala 8-og, a 22 treba da podignem..uzas..
a koliko se ceka resenje o regresiranju da li neko zna?

Odri Hepbern -> RE: Upis u jaslice-vrtić (25.8.2013 22:56:03)

Ana a da li je potrebno nositi i prijavu boravka za mene i mm? Vidim da ti to nisi navela a na onom papiru sto su mi ga dali u jaslicama pise da treba. Gde predajes zahtev za regresiranje, u centrali vrtica na opstini gde ide dete ili negde drugde? I da li treba nositi i potvrdu iz vrtica da je dete upisano kod njih?
Inace, mi jos nismo dobili potvrdu iz poreskog, poludecu. [sm=hudicek1.gif]Da li ima neki rok do kada mogu predati zahtev za regresiranje?
Ps. sada vidim da je Marko stariji od Ogija 1god+ 1 nedelju.[sm=smiley1.gif]

Ana RR -> RE: Upis u jaslice-vrtić (25.8.2013 23:11:48)

Odri, umesto prijave boravka poneseš isčitanu ličnu kartu, to ti je to.

Zahtev sam predala u računovodstvu glavnog vrtića na opštini gde je i vrtić u koji Maki treba da krene.

Ja nisam imala potvrdu o upisu, kada sam zvala računovodstvo da proverim rekli su da je to kod njih.

Ne znam za rok, mi smo dobili tačan datum i vreme kada da odnesemo dokumentaciju. Proveri u poreskom šta toliko koči, pa ne treba im mesec dana za jedan A4 papir!

Da, Maki je veeeeejiki [sm=smiley1.gif][sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>