cvećka -> RE: Zacini, voce i povrce u saksijama (10.6.2013 13:30:18)
|
Ja sam na straaasno suncanoj strani, za terasu sam videla da im se ne svidja nikako, a ovo stoje u trpezariji, blizu prozora, ne znam gde bi moglo da im bude bolje?[sm=smiley13.gif] U kupatilo ima da ih odnesem [sm=jezicek.gif] ma niklo je bilo puno, samo se onda odjednom sve skoro smlatilo i ostalo je to.. izgleda kao da ce i to crkne. Eto, i ja cu koristiti iz kesica i dalje, iako sam zamisljala da cu imati sveze i prirodno, pusti snovi... (8 Bila sam i do poljoprivredne apoteke gde sam kupila seme, da pitam gde sam pogresila, kazem ja njima sve lepo sta sam radila, oni pojma nemaju i kazu mi: "Evo ti ovo, rastvoris pola kasicice u dva litra vode i prskas jednom nedeljno, to ce mu pomoci da bude bolje", mislim, da sam htela prskano, mogla sam to odavno da uradim jbg. Kao da nista danas ne moze bez prskanja /: Kupila sam jedan zbun bosiljka na pijaci, da vidim ako i njega ne ubijem... ali mu uopste nije list isti kao od ovog koji sam sejala... zbun ima nekako duguljaste, a meni su rasli okruglasti listici [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|