misha -> RE: MIOMI I TRUDNOĆA (17.8.2009 14:04:11)
|
Hvala ti Tasha, ja sam u haosu već mesecima, ne znam odakle da krenem. Nisam ni znala da se radi i privatno. Možeš li da mi daš neki kontakt za dr. Andjelića? Mada me svi odvraćaju od privatnika iz razloga što se radi u potpunoj anesteziji, a to je u privatnim ordinacijama uvek rizično. A eto, lutajući po ovim forumima, svi imaju neko drugo iskustvo, neko iznese trudnoću i sa miomom. To mi svi kažu. Kod mene je sve bilo o.k. do 36 nedelje, beba super napredovala, napravila sebi mesto iako je miom potiskivao. Kad se rodila bila je teška 3 kg, što znači da je dobro napredovala, ali eto, bila sam loše sreće da mi se desi ta tragedeja, a da niko ne zna uzrok. Ja sam dobila samo jak svrab po koži i jake bolove u grudima, u predelu želuca, pa su to pripisivali gastritisu. Ali bolovi su bili užasni, i kad sam uradila krvnu sliku, transaminaze 40 x uvećane. Hitno me prebacili za bgd, ali beba se već nagutala plodove vode što je i uzrokovalo smrt. Još me sve to boli, zato i mislim da bih najlakše prebolela kad bi se desila nova trudnoća, ali neće, a i u godinama sam poodmaklim. Male su mi šanse, ali još se nadam, jer u suprotnom bih pukla.
|
|
|
|