kumara -> RE: MIOMI I TRUDNOĆA (30.4.2009 9:13:23)
|
U toliko smo tema pricaie o mojoj operaciji da nisam znala tacno vise ni gde da pisem. Ali evo, ovde cu, pa cu neke delove prebacivati tamo gde treba.... [sm=smiley36.gif] Jos ne znam detalje, ali evo sta znam: Uradili su mi laparoskopki skidanje mioma i histeroskopiju, i uz to i konizaciju grlica materice, i to sve u totalnoj anesteziji. Sad sam kao nova!!! Kompletnu generalnu su mi odradili!!! [sm=smiley36.gif] To je bilo pre 3 dana, u utorak. Taj dan mi je bio grozan, jako mi je bilo muka od anestezije i povracala sam, bila sam na infuziji, nista nisam smela da jedem... ali me nista nije ni bolelo. Imam 3 flastera na stomaku (od laparoskopije) i imala sam gazu u sebi od konizacije, i naravno katetar (uf sto je to gadno!). Sve u svemu drugi dan (juce) mi je vec bilo mnogo bolje, jela sam, uvece su mi izvadili gazu i katetar, i braunilu za infuziju. Ostali su samo flasteri na stomaku. Danas mi je super! Eto vec i kuckam. Trebalo je da vidite dr kad je usao na vizitu, a ja sedim sa compom u krilu... Nije verovao!!![sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] U sustini mene nista ne boli od rezova, niti unutra, tek tek malo kad hocu da ustanem, ali to je vise neprijatan osecaj nego bol. Veceras me pustaju kuci, i moram jos 10 dana da lezim i mirujem, pa cu dobiti na papiru sta je sve radjeno i znati vise korisnih info (pa vam pisem sutra i o tome).
|
|
|
|