RE: Omiljena serija (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga i film

Poruka

nata11 -> RE: Omiljena serija (11.3.2016 20:35:34)

Prosle nedelje nisam radila pa sam odgledala 2 epizode Brusko. Ako mi verujete nistaaa mi nije bilo jasno, zamrsenije od svih meksickih zajedno. Jedan juri zenu da je ubije sto se vidja sa drugim, ovaj salje brata kod zene da im pomogne da se pomire a ustvari njegov brat joj ljubavnik [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif] znaciii haos :)

vikiveki -> RE: Omiljena serija (11.3.2016 21:54:55)

Moji ukućani se navukli na Sinđeliće[sm=smiley36.gif] a vole i Anđelku i Andriju da gledaju

jess021 -> RE: Omiljena serija (12.3.2016 10:46:57)

I naravno da sam sve epizode Uvoda u anatomiju skinula sa neta i pogledala za dva dana.
Ziva se istraumirah u onoj epizodi o Kepnerovoj i Dzeksonu[sm=smiley1.gif]
Ana, sta sad? Cekamo novu sezonu?!

Ana RR -> RE: Omiljena serija (12.3.2016 10:58:43)

Jess, nemam pojma da li je to kraj sezone, i ja sam sve odgledala. Jesi li odgledala i All eyez on me? To je 13. epizoda.

jess021 -> RE: Omiljena serija (12.3.2016 11:02:21)

Nisam. Nisam ni videla da ima na torrentu.
Idem odmah da trazim.
Nasla, skidam, hvala[sm=smiley1.gif]

Ana RR -> RE: Omiljena serija (12.3.2016 11:04:56)

Izašla je pre neki dan, nije je bilo na Kodiju onda kada sam ti pisala nazive epizoda.

pipi_coco -> RE: Omiljena serija (12.3.2016 19:41:34)

IZVORNA PORUKA: jess021

I naravno da sam sve epizode Uvoda u anatomiju skinula sa neta i pogledala za dva dana.

Ima još jedna epizoda Uvoda u anatomiju.....sad je odgledah, izgleda da ce postati opet zanimljivo kod Merideth [sm=smiley2.gif]

pipi_coco -> RE: Omiljena serija (12.3.2016 19:52:38)

IZVORNA PORUKA: IvanaSK

Pipi, evo gledam Lucifera :) Pronašla sam sedam epizoda, jel to to?

Jest, jest......za sada je izašlo samo 7 epizoda,ali mislim da ce ih biti još ove sezone [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Meni se baš svidjela serija [sm=smiley1.gif]

aleksandrici -> RE: Omiljena serija (12.3.2016 19:55:55)

Ja pratim trenutno Divlju Ružu.Ne mogu reći da sam oduševljena ali je ipak gledam.Kad nešto počnem onda mi žao da prekinem.Ubije mi neko vreme dosade.

IvanaSK RR -> RE: Omiljena serija (12.3.2016 20:03:11)

IZVORNA PORUKA: pipi_coco

Pipi, evo gledam Lucifera :) Pronašla sam sedam epizoda, jel to to?

Jest, jest......za sada je izašlo samo 7 epizoda,ali mislim da ce ih biti još ove sezone [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Meni se baš svidjela serija [sm=smiley1.gif]

Ok, onda javljaj ako prva saznaš. I meni je simpa skroz!

Trcosava -> RE: Omiljena serija (12.3.2016 20:37:33)

Odgledah i sestu epizodu Dosijea X. I dajte mi, molim vas, odgovor-da li je normalno da nema vise epizoda?!?!?

Totalno, ali totalno su me razočarali. Šesta epizoda me još i iznervirala. Ako krenu i dalje da potpiruju globalne teorije zavere ne gledam više.
Priča se da će ono dvoje da ih zamene. Lik mi je još i podnošljiv (igrao u The Flash), ali ona Ajnštajnova mi je totalno antipatična.

Ja konačno odgledah Jessie Jones.

jess021 -> RE: Omiljena serija (12.3.2016 21:16:48)

IZVORNA PORUKA: pipi_coco

IZVORNA PORUKA: jess021

Ima još jedna epizoda Uvoda u anatomiju.....sad je odgledah, izgleda da ce postati opet zanimljivo kod Merideth [sm=smiley2.gif]

A sto mi ona ide na zivce, uloga joj je cirkus, dodje mi da joj kroz televizor kazem koju[sm=jezicek.gif]

milicicak -> RE: Omiljena serija (12.3.2016 21:25:14)

Jess, ja prestala da gledam zbog doticne, mnogo me nervirala.
A DosijeX necu ni da komentarisem, budalastina
Cekam sledecu epizodu HTGAWM

IvanaSK RR -> RE: Omiljena serija (12.3.2016 21:27:28)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Odgledah i sestu epizodu Dosijea X. I dajte mi, molim vas, odgovor-da li je normalno da nema vise epizoda?!?!?

Totalno, ali totalno su me razočarali. Šesta epizoda me još i iznervirala. Ako krenu i dalje da potpiruju globalne teorije zavere ne gledam više.
Priča se da će ono dvoje da ih zamene. Lik mi je još i podnošljiv (igrao u The Flash), ali ona Ajnštajnova mi je totalno antipatična.

Ja konačno odgledah Jessie Jones.

Da, da, slazem se. Mnogooo vise sam očekivala! Nisam znala da ce ih neko menjati

Ana RR -> RE: Omiljena serija (12.3.2016 21:30:45)

IZVORNA PORUKA: milicicak

Cekam sledecu epizodu HTGAWM

Mislim da je sledeća poslednja, nisam sasvim sigurna.

nata11 -> RE: Omiljena serija (16.3.2016 13:07:13)

Sindjelice ko je osmislio taj nema bas mnogo mozga.

IvanaSK RR -> RE: Omiljena serija (16.3.2016 16:58:42)

Ja pocela juce da gledam Flasha :)

Sanjalicaaa -> RE: Omiljena serija (16.3.2016 17:19:43)

IZVORNA PORUKA: nata11

Sindjelici su srpski rimejk Seranovih. Meni se uopste ne dopada serija. Valjda zato sto sam Seranpve gledala i obozavala. Ovo mi nije ni smesno. Bukvalno su fore kopirane, ali sve je nekako vestacki. Dok gledas Seranove umires od smeha.

nata11 -> RE: Omiljena serija (16.3.2016 20:15:55)

Nisam gledala Seranove pa neznam da li je bilo istih situacija ali mislimm... Brat i sestra se zaljube i vataju, pa onda imaju onog klinca koji je olicenje vrsnjackog nasilja i maltretira sve redom po skoli.. [sm=zz_banghead.gif]

Ana RR -> RE: Omiljena serija (18.3.2016 20:49:02)

Odgledala poslednju epizodu HTGAWM... da li će biti treće sezone,videćemo.

IvanaSK RR -> RE: Omiljena serija (18.3.2016 21:09:20)

Ja sam odgledala i Lucifera i Flasha. Na Filmoviti sad vise nema nista da mi se svidja. .

choopa choops -> RE: Omiljena serija (18.3.2016 23:50:17)

IZVORNA PORUKA: nata11

Ja sam isto zakačila dva puta na TVu, i onako letimično mi djeluje užasno. MM je gleda, ali pošto ima previše nekakvih scena ja ne dozvoljavam da gleda kad su djeca tu. A recimo djeca od sestre 11 i 9g prate. Ne znam, meni to nije serija za djecu [sm=zmeden.gif]

vikiveki -> RE: Omiljena serija (19.3.2016 0:04:16)

Neznam, ali moji baš vole da gledaju Sinđeliće,mada se meni ova nova sezona baš nešto i ne sviđa.

jess021 -> RE: Omiljena serija (20.3.2016 12:07:45)

Dobro je, nije kraj sezone Uvoda u anatomiju.[sm=smiley1.gif]

milicicak -> RE: Omiljena serija (27.3.2016 21:32:48)

Odgledala poslednju epizodu HTGAWM i samo cu reci da jedva cekam kako ce da se raspetljaju [sm=smiley36.gif]
Za one koji vole epsku fantastiku, Shannara Chronicles, zabavna, opustena, neopterecujuca i puna prelepih pejzaza... A ni plavusan nije za bacanje [sm=smiley36.gif]
Uglavnom, nije odlican pet ali je svakako preporucujem

Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>