RE: Omiljena serija (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga i film

Poruka

Ana RR -> RE: Omiljena serija (27.3.2016 22:00:47)

Milicicak, još uvek se ne zna hoće li biti treće sezone a ja nešto mislim da ipak neće. Neke stvari su se rasvetlile, svako je saznao ono što ga je mučilo, tako da vrlo moguće da je ovo kraj. Ja bih ipak volela da bude nastavak ali videćemo.

milicicak -> RE: Omiljena serija (27.3.2016 22:20:16)

Ana, sad izguglah, treca sezona pocinje u septembru. Meni nije delovalo zavrseno, Wes je i dalje ostao izgubljeno kucence kome nista nije jasno, Frenk je otisao, Oliver obrisao mail... Samo je Analis imala neki zavrsetak, zakljucak, objasnjenje nama zasto je toliko sj...ana koliko jeste. Mnogo cu se razocarati ako ne bude nastavka...

Ana RR -> RE: Omiljena serija (27.3.2016 22:29:53)

E pa super, ja sam skoro tražila i pisalo je da još nije zvanično odlučeno. Kad se završila prva sezona htela sam da poludim, jedva sam dočekala da počne druga [sm=smiley1.gif]

emicaa -> RE: Omiljena serija (27.3.2016 22:53:40)

Jel Uvod u anatomiju poslednja 12 sezona?Počela sam je sinoć gledati ali na ovom gdje gledam ima samo do 17 epizode a nešto mi to premalo [sm=zmeden.gif]

Trcosava -> RE: Omiljena serija (27.3.2016 23:08:31)

IZVORNA PORUKA: milicicak

Odgledala poslednju epizodu HTGAWM i samo cu reci da jedva cekam kako ce da se raspetljaju [sm=smiley36.gif]
Za one koji vole epsku fantastiku, Shannara Chronicles, zabavna, opustena, neopterecujuca i puna prelepih pejzaza... A ni plavusan nije za bacanje [sm=smiley36.gif]
Uglavnom, nije odlican pet ali je svakako preporucujem

Mili, plavušan meni i nije nešto. Onaj druid mi je poznat iz Spartakusa. Tamo je igrao Kriksusa. Sine obdaren dole opasno[sm=jezicek.gif]
Ali facu i nema neku. Zato mu je telo čista desetka. Do pete sam Odgledala i sad ne mogu da nađem nigde da skinem, jedino da čekam na axn da bude

Ana RR -> RE: Omiljena serija (28.3.2016 0:03:44)

IZVORNA PORUKA: emicaa

Jel Uvod u anatomiju poslednja 12 sezona?Počela sam je sinoć gledati ali na ovom gdje gledam ima samo do 17 epizode a nešto mi to premalo [sm=zmeden.gif]

Emice, izašlo je 15 epizoda u 12. sezoni, gde si ti našla 17?

Ana RR -> RE: Omiljena serija (28.3.2016 0:05:59)

Trco, na Kodiju ima 10 epizoda te serije.

milicicak -> RE: Omiljena serija (28.3.2016 7:25:52)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Odgledala poslednju epizodu HTGAWM i samo cu reci da jedva cekam kako ce da se raspetljaju [sm=smiley36.gif]
Za one koji vole epsku fantastiku, Shannara Chronicles, zabavna, opustena, neopterecujuca i puna prelepih pejzaza... A ni plavusan nije za bacanje [sm=smiley36.gif]
Uglavnom, nije odlican pet ali je svakako preporucujem

Mili, plavušan meni i nije nešto. Onaj druid mi je poznat iz Spartakusa. Tamo je igrao Kriksusa. Sine obdaren dole opasno[sm=jezicek.gif]
Ali facu i nema neku. Zato mu je telo čista desetka. Do pete sam Odgledala i sad ne mogu da nađem nigde da skinem, jedino da čekam na axn da bude

Idi, Trco [sm=smiley36.gif] nek je onbdaren kolko ove, uopste mi se ne dopada :) mm je prokomentarisao da je puno glumaca iz Shannare igralo u Spartakusu. Inace, prva sezona ima samo 10 epizoda

emicaa -> RE: Omiljena serija (28.3.2016 9:57:39)

Ana neka njemačka stranica,i sad me zbuni,moram posle provjeriti jel stvarno 17 ili je ipak 15 [sm=zmeden.gif]
Provjerih i 15 je samo,e jesu glupi.Hoće li ići i dalje,nije valjda to to [sm=smiley13.gif]

Trcosava -> RE: Omiljena serija (28.3.2016 10:27:09)

mm je prokomentarisao da je puno glumaca iz Shannare igralo u Spartakusu. Inace, prva sezona ima samo 10 epizoda

Ko je još igrao? Ja jedino njega prepoznah (kažem do pete sam odgledala)

emicaa -> RE: Omiljena serija (28.3.2016 11:52:56)

Žene preko kog torenta skidate serije?

Ana RR -> RE: Omiljena serija (28.3.2016 11:58:19)

Ja ne skidam, imam instaliranu aplikaciju Kodi preko koje sve gledam.

emicaa -> RE: Omiljena serija (28.3.2016 12:09:58)

Ja moram skinuti jer u Doboju kući nemamo internet a moram imati nešto pametno za gledati [sm=smiley1.gif]

jess021 -> RE: Omiljena serija (28.3.2016 13:44:34)

Emice, ja sve skidam sa The Pirate bay.

emicaa -> RE: Omiljena serija (28.3.2016 18:01:15)

Hvala Jess,baciću pogled večeras [sm=smiley1.gif]

Ana RR -> RE: Omiljena serija (1.4.2016 18:18:34)

Jao što mrzim kada počnem da gledam neku seriju, odgledam dve sezone i tek onda saznam da je otkazano snimanje nastavka [sm=hudicek1.gif] grrrr.

jess021 -> RE: Omiljena serija (6.4.2016 8:10:24)

Ana, koju seriju?
Da li je moguce da je ona Ejveri takva kucka (Uvod u anatomiju)?
I, realno, ovaj Torp mi je bolji od Separda, bas je dobar, mmmmm[sm=smiley1.gif]

Trcosava -> RE: Omiljena serija (6.4.2016 8:16:05)

Ah da, ja skidam sa kickass, to je nešto kao ujedinjeno sa pirate bay kad su ga onda ukinuli.

Inače provalila sam samo još jednu iz spartakusa u Shanari.
Varo se pojavio u još jednom filmu, a Onomeus ili kako mu je već ime igra u sleepy hollow.
Kriksus je u Arrow i u Shanari sada.

Ana RR -> RE: Omiljena serija (6.4.2016 10:37:25)

Jess, počela sam da gledam Chasing life na Fox-u pa nastavila na Kodiju. I smorila se.

Ana RR -> RE: Omiljena serija (7.4.2016 19:28:43)

Grey's anatomy ima ukupno 24 epizode u ovoj sezoni. Na Kodiju sam videla još sinoć da je ubačena nova epizoda ali još nisu stream dodali, to bi trebalo večeras da bude.

mali_mis -> RE: Omiljena serija (8.4.2016 7:38:05)

Trenutno Grey's anatomy, jedino to uspem da gledam.
Kod mene je borba oko daljinskog, a ja se nesto ni ne trudim preko dana da se izborim [sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: Omiljena serija (14.4.2016 14:58:45)

Pustili su odjednom dve epizode Grey's anatomy, još uvek nemam stream, biće valjda večeras.

jess021 -> RE: Omiljena serija (19.4.2016 21:38:05)

Daaa, dve epizode. Obe sam odgledala u cugu[sm=smiley1.gif]
Jos kad sam videla Dzeksona i Ejpril mogla sam mirno na spavanje[sm=jezicek.gif]

adulence -> RE: Omiljena serija (19.4.2016 22:39:04)

Ja trenutno gledam vikinge i jedva cekam petak i novu epizodu,a u nedelju pocinje GoT....pa jedva cekam breeeeeee...

emicaa -> RE: Omiljena serija (29.4.2016 14:48:31)

Pitanje za vas koje dugo pratite Greys anatomy,zašto se serija uopšte zove tako jer onaj dr što je poginuo je bio Grey i Meredith.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>