RE: Omiljena serija (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga i film

Poruka

dunja RR -> RE: Omiljena serija (6.2.2016 14:37:24)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Jess, pa išle su dve epizode, jedna za drugom. Sutradan je bila repriza. Meni su i Molder i Skali ok, jbg, bilo bi čudno da nisu ostarili [sm=smiley36.gif] jedino mi je ona nekako sva smirena, kao da je na bensedinu [sm=smiley36.gif] Molder nije nikakav lepotan, naprotiv, ali ima neki šmek [sm=smiley1.gif]

Ja mislim da je premijera utorkom, a narednog ponedeljka repriza, tako da su jedna za drugom bile u ponedeljak repriza od prethodne nedelje (prva epizoda), pa sutradan u utorak je bila druga epizoda, ako me razumete [sm=smiley36.gif]

dunja RR -> RE: Omiljena serija (6.2.2016 14:38:55)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Molder je mnoooogooo ostario. Nije mi više tako dobar. Skali sam gledala u par drugih i ona se stesala i doterala. Ona mi je super.

Meni je više ostarila Skali, verovatno zato što je i smršala, pa joj lice staračko, a moguće da je imala i neka zatezanja, nekako joj fali mimike.

Molder mi i dalje koliko toliko dobro izgleda, kao i ranije :)

Anarunika -> RE: Omiljena serija (7.2.2016 13:22:40)

Joj i ja pratim Dosije X. prošla epizoda e bila hit,kao neka parodija na samu seriju. Ostarili su oboje,ali Skali je lepša nego ranije. Mislim da je tu malo radio i nož,ali ako važno da smo lepi [sm=smiley36.gif].A Molder....ovo mu je uloga za vjek i vjekova.

Vidim da pišete o terminima serija. Na foxu ,utorkom u 22h. Prvi utorak su dali dev epizode a prošli utorak jednu. Reprize su sredom čini mi se negde posle podneva,pa onda ima i vikendom,evo danas bilo i prepodne i malo kasnije dve različite... Ima šest komada sve ukupno.

emicaa -> RE: Omiljena serija (17.2.2016 13:11:36)

Znate li neku stranicu za gledanje serija,imam jednu i od svih serija samo po par epizoda.

Vatrena -> RE: Omiljena serija (17.2.2016 16:42:08)

http://www.movtex.net/

Ana RR -> RE: Omiljena serija (19.2.2016 20:23:01)

Tek sad vidim da su izašle dve epizode iz druge sezone How to get away with murder [sm=zz_wavespin.gif] Večeras znam šta ću raditi, taman mm izlazi [sm=smiley1.gif] A treća sezona tek od septembra.

jess021 -> RE: Omiljena serija (19.2.2016 20:49:05)

Ana, zar nismo gledli drugu sezonu?!

milicicak -> RE: Omiljena serija (19.2.2016 20:57:31)

Hihihi, i mm i ja smo se navukli na HTGAWM [sm=smiley36.gif] ostanemo zblanuti posle svake epizode [sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: Omiljena serija (19.2.2016 21:04:11)

Jass, nije se završila, odjednom su prekinuli. Vidim na Kodiju dve nove, ne znam da li će biti još neka u ovoj sezoni.

Milicicak, svaka epizoda je priča za sebe [sm=smiley36.gif]

pipi_coco -> RE: Omiljena serija (19.2.2016 21:10:38)

I ja sam se navukla na tu seriju, doooobra pravo [sm=smiley20.gif]

Osim nje pratim i The big bang theory i Greys anatomy.

A Game of Thrones pocinje ponovo 24,04. taman meni za rodjendan [sm=zz_bounce.gif][sm=zz_bounce.gif]

Ana RR -> RE: Omiljena serija (19.2.2016 23:48:38)

Ludilo od serije [sm=smiley1.gif] odgledala i ima još (pošto se originalno daje na kanadskom ctv kanalu ide na kraju najava za sledeću epizodu).

Trcosava -> RE: Omiljena serija (20.2.2016 8:46:27)

Evo rešila sam da vam ispišem koje su sve serije kod mene u folderu (neke, tačnije većina su u pauzama između sezona)
Ready to be shocked? [sm=smiley36.gif]
Agent Carter
Arrow
Bones
Castle
Criminal minds
Da Vinicis deamons
Dark matter
Dominion
GoT
Grimm
Jessica Jones
Legends
Legends of Tomorrow
NCISLA
Once upon a time
Outlander
Penny Dreadfull
Shield
Sleepy Hollow
The 100
The Blacklist
The Fall
The Flash
The Last Ship
The Originals

emicaa -> RE: Omiljena serija (20.2.2016 10:56:34)

Trćo koja je sad aktuelna sezona criminal minds i bones,skroz sam zapustila gledanje.

nata11 -> RE: Omiljena serija (20.2.2016 11:06:09)

Ja ispratim po koju Bones super je samo ne uspem uvek da odgledam.
Greys anatomy mi se nesvodja vise nije to to [sm=smiley13.gif]
Ostale "moderne"ne pratim. Volim serije koje su bar malo realne.

Anarunika -> RE: Omiljena serija (20.2.2016 11:16:25)

Trco ti si baš fan serija.
Kako vam se sviđa serija "Kako sam upoznao vašu majku" i "Moderna porodica". Meni su te dve sad pod obavezno da se malo oraspoložim u toku ovih tmurnih dana. Moderna porodica me je prvo nervirala a sad umirem od smeha!

milicicak -> RE: Omiljena serija (20.2.2016 11:24:16)

Meni je Moderna porodica super, i stare i nove epizode. Sa Trcinog spiska sve Dark matter izgleda zanimljivo. GoT necu da gledam iz principa :)

nata11 -> RE: Omiljena serija (20.2.2016 11:25:59)

Ja Modern family sve odgledala i opet gledam reprize gde god da naletim. How I met your mother me je brzo smorila.

emicaa -> RE: Omiljena serija (20.2.2016 14:34:39)

How i met your mother obožavam,ne znam koliko sam je do sad puta odgledala i uvjek je mogu gledati.Šteta što je gotovo.

Trcosava -> RE: Omiljena serija (20.2.2016 15:05:43)

IZVORNA PORUKA: emicaa

Trćo koja je sad aktuelna sezona criminal minds i bones,skroz sam zapustila gledanje.

Obe su 11 [sm=smiley1.gif]

Nato, meni je realnosti dosta, serija je za to da me oraspoloži.

Gledali smo i Spartakusa, ali nije bilo to to kad su glumce promenili (glavni umro, neka je otišla)

Mogli su spartakusa da iskoriste i nastave seriju o Cezaru, recimo...

Gledali smo do ne znam koje sezone Homeland, ali mi onaj glumac, a i glumice išli na živce pa sam to batalila.

Haven sam pratila, ali to se završilo [sm=smiley1.gif]

Ove komedije ne gledam. Nekad bacim pogled na Bigbangs

Anarunika -> RE: Omiljena serija (20.2.2016 18:04:48)

A gde na netu mogu da skinem nove sezone ovih humorističkih serija? Ja samo na foxu gledam.

I ko je na kraju majka tedove dece,može li mi neko reći?

jess021 -> RE: Omiljena serija (20.2.2016 20:47:50)

Anarunika, jel stvarno hoces da ti otkrijem? Nemoj posle reci da nisi pitala.
Jedna devojka sto ju je upoznao na svadbi, mislim kod Robin i Barnija, ali je ona posle umrla.

emicaa -> RE: Omiljena serija (21.2.2016 9:13:44)

Juče sam na nekoj stranici gledala Big bang i u sred sezone nema više eizoda,samo do 16 a ima ih 22,sae moram iskopati i ostatak.
Sutra bih mogla početi sa kriminalnim umovima,fale mi psihopate [sm=smiley36.gif]

nata11 -> RE: Omiljena serija (21.2.2016 20:45:32)

IZVORNA PORUKA: Anarunika

A gde na netu mogu da skinem nove sezone ovih humorističkih serija? Ja samo na foxu gledam.

I ko je na kraju majka tedove dece,može li mi neko reći?

Ja gledam na pop corn.

Ana RR -> RE: Omiljena serija (27.2.2016 23:13:26)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ludilo od serije [sm=smiley1.gif] odgledala i ima još (pošto se originalno daje na kanadskom ctv kanalu ide na kraju najava za sledeću epizodu).

I postaje sve luđe [sm=smiley36.gif] još nije kraj sezone!

Nego, jeste li gledali The x files? Ako je ono bila poslednja epizoda baš se super završila [sm=zmeden.gif]

IvanaSK RR -> RE: Omiljena serija (27.2.2016 23:17:01)

Ja sam odgledala pet novih epizoda na internetu . Ne znam da li ih ima jos.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>