RE: Omiljena serija (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga i film

Poruka

Misha i Ljisha -> RE: Omiljena serija (1.12.2015 13:06:40)

Jessica Jones je bas ok serija, marvelova je i izasla je prva sezona. Bas mi se svidela.
U svakom slucaju detektivka koja ima razne moci jel i resava slucajeve

Trcosava -> RE: Omiljena serija (1.12.2015 13:28:00)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Jessica Jones je bas ok serija, marvelova je i izasla je prva sezona. Bas mi se svidela.
U svakom slucaju detektivka koja ima razne moci jel i resava slucajeve

Auuu ovo nisi trebala da mi kažeš hahahaha

Evo već dajem da se skida, sreća te ne pratim onih mojih petnaest drugih ahahahahahahha

Anarunika -> RE: Omiljena serija (16.12.2015 13:42:44)

Ja nešto nisam miljenik Marvelovih junaka ,ali fox mi je non stop uključen pa znam za Jessicu [sm=smiley1.gif]
A trenutno mi je najomiljenija serija "Da Vinčijevi demoni". Ne propuštam je! Ima li još neki fan?

Figaro88 -> RE: Omiljena serija (16.12.2015 13:51:48)

A ja bas razmisljam sta da gledam,jel Jessica na nasem Fox-u ili gledate online?

Anarunika -> RE: Omiljena serija (16.12.2015 13:53:45)

Sada su baš počele reprize te prve sezone valjda, na foxu. Ali ne znam tačno u koje vrme. Mislim da je pre nekih pola sata završena repriza.

Figaro88 -> RE: Omiljena serija (16.12.2015 13:56:50)

Nacicu je na netu,i onako nikako da pohvatam sve epizode neke serije kada gledam na tv-u,stalno zaboravim [sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Omiljena serija (16.12.2015 14:45:24)

IZVORNA PORUKA: Anarunika

A trenutno mi je najomiljenija serija "Da Vinčijevi demoni". Ne propuštam je! Ima li još neki fan?

Odgledala sam je. Zvršena je serija. Meni je bila dobra. A ni glumac koji igra Da Vinčija uopšte neje za bacanje [sm=smiley36.gif]

Anarunika -> RE: Omiljena serija (16.12.2015 14:50:16)

Na Foxu je u toku 3. ,finalna sezona. Gde si ti gledala on-line? Ja ne znam za koa da se odlučim dal za Lea,za Zoa ili za Rijarija. Svaki mi je muževan na svoj način i svaki ima svoj,složeni,uzbudljivi karakter. Oduševljena sam [sm=smiley36.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Omiljena serija (16.12.2015 17:37:11)

Trcosava jesi gledala Flash? ili marvelov Daredevil? Daredevil je sranje film ali su napravili odlicnu seriju.

Munja mi je ekstra ovaj novi flash bas je superiska. A ni Arrow nije los. Arrow bi se svim zenskama svideo ehhehe...dobra je serija. b BTW i daredevil je neki hot glumac.

Ma ja ocito Marvelove serije gledam zbog seksi glumaca hahaha...Salim se. Ja sam bas u fazonu super heroja. a iskreno da vam kazem izgleda i moje dete[sm=jezicek.gif]

Trcosava -> RE: Omiljena serija (16.12.2015 18:14:59)

Trcosava jesi gledala Flash? ili marvelov Daredevil? Daredevil je sranje film ali su napravili odlicnu seriju.

Munja mi je ekstra ovaj novi flash bas je superiska. A ni Arrow nije los. Arrow bi se svim zenskama svideo ehhehe...dobra je serija. b BTW i daredevil je neki hot glumac.

Ma ja ocito Marvelove serije gledam zbog seksi glumaca hahaha...Salim se. Ja sam bas u fazonu super heroja. a iskreno da vam kazem izgleda i moje dete[sm=jezicek.gif]

Mene si našla? Pa mene bolje da pitaš šta ne gledam [sm=jezicek.gif]
Gledam i Arrow i The Flash. Daredevil se još nisam latila. Razmišljam da li da gledam onaj Gotham[sm=zmeden.gif]
Kad već gledaš Marvela, gledaš li S.H.I.E.L.D.?
Oooo pa nađoh si srodnu dušu za serije.

Hm da li da vam dam spisak koje gledam [sm=jezicek.gif]

Mala Elena -> RE: Omiljena serija (16.12.2015 18:52:18)

Trenutno aktuelni Andrija i Andjelka... nemam vremena za neke druge..

Ana RR -> RE: Omiljena serija (16.12.2015 19:16:01)

Gotham sam gledala malo u Kanadi.. čudna serija skroz.

Misha i Ljisha -> RE: Omiljena serija (16.12.2015 19:59:34)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Mene si našla? Pa mene bolje da pitaš šta ne gledam [sm=jezicek.gif]
Gledam i Arrow i The Flash. Daredevil se još nisam latila. Razmišljam da li da gledam onaj Gotham[sm=zmeden.gif]
Kad već gledaš Marvela, gledaš li S.H.I.E.L.D.?
Oooo pa nađoh si srodnu dušu za serije.

Hm da li da vam dam spisak koje gledam [sm=jezicek.gif]

ja ne verujem hahaha...ali kad god me neko pita koju seriju gledas (pogotovo zenski rod) ja samo kazem "ma ne bi ti se svidela"[sm=jezicek.gif]

Gledala sam SHIELD do neke tacke ali iskreno ne mogu bas sve da gledam hehehe...Mada zimsko vreme je super za serije. Topla kuca, zimi dezuram za lozenje i gledam serije. Gotham isto jos nisam gledala ali iskreno meni je Betika (betmen) omiljeni "super heroj" koji nije super heroj heheh mislim on nema nikakve posebne moci on je samo nafurani bogatas[sm=smiley36.gif] pa se mm i ja stalno prepiremo oko njega, on mrzi sve betmene a ja sam sve zive betmene odgledala hahah..Ma mi smo haos. Al dobro ja kazem sta bi bilo da nemamo baristi ukusza filmove i serije? To bi bio katastrofa zivot[sm=smiley36.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Omiljena serija (16.12.2015 20:01:10)

e da jel neko gledao supergirl? kakva je serija?

jess021 -> RE: Omiljena serija (12.1.2016 12:00:21)

Od cetvrtka nova sezona Uvod u anatomiju, jedva cekam.

Ana RR -> RE: Omiljena serija (12.1.2016 12:14:52)

Ja sam već odgledala na Kodi-u [sm=smiley1.gif]

nata11 -> RE: Omiljena serija (12.1.2016 14:19:06)

IZVORNA PORUKA: jess021

Od cetvrtka nova sezona Uvod u anatomiju, jedva cekam.

a od sutra Royals [sm=bravo.gif]

milicicak -> RE: Omiljena serija (12.1.2016 22:38:31)

Moram da priznam da me intrigira novi Dosije X, to mi je ipak omiljena serija iz mladosti [sm=jezicek.gif] al se ozbiljno bojim da cu biti razocarana
I novi Kasl nije los

nata11 -> RE: Omiljena serija (13.1.2016 10:44:11)

Milicicak ni jednu nisam propustila. I ona ce ubrzo. Nego jesu promenili glumicu?

Trcosava -> RE: Omiljena serija (21.1.2016 8:48:48)

e da jel neko gledao supergirl? kakva je serija?

To verovatno mene pitaš [sm=jezicek.gif]

Nisam.
Juče sam odgledala i drugu Agent Carter, ala ga zakukuljiše. Nego, zar ne beše Cartorova koja je bila zaljubljena u Kap. Ameriku?

Razmišjlam da ti ostavim spisak koje gledam stvarno.

Anck Su Nmaun -> RE: Omiljena serija (21.1.2016 9:05:42)

Luudim od ovih serija sto su na pola snimljene, i onda cekas i cekas sledecu sezonu [sm=smiley13.gif]
Tako sam Lost obozavala al posizela dok je nisam do kraja odgledala...ali u stvari sve sad tako ide.

Npr. ja sam bila ubedjena da je Uvod u Anatomiju gotova serija..pa tek skoro vidim ima jos [sm=smiley29.gif]

Ima dosta serija koje sam tako odgedala samo do pola..i onda odustanem.

wivern -> RE: Omiljena serija (25.1.2016 22:24:02)

Od sutra Dosije x, jedva čekam nove epizode [sm=bravo.gif]

Hoću da gledam i Last panthers, igra zet mm [sm=bravo.gif]

Ana RR -> RE: Omiljena serija (26.1.2016 0:35:27)

I meni se gleda dosije x [sm=smiley1.gif]

Ne znam koja je to serija Wiv, nešto novo? A ko je zet?

wivern -> RE: Omiljena serija (26.1.2016 6:24:06)

Jeste nova je, zet je Igor Bencina.
Gledala moja drugarica i kaže da je ok serija.

IvanaSK RR -> RE: Omiljena serija (26.1.2016 11:32:55)

Dosije x ce biti na netu?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>