Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Porodila se Verus!!! 8.4.2010 12:51:15
|
|
|
|
LillyT
|
Verus Cmoka za divnu bebicu, ne stizem da sve ispratim, ali malena je bas secer. I nije strasno sto ste sami ti i tm, i mm i ja se isto snalazimo i dobri smo (za sada). Ljubim vas...
|
|
RE: Porodila se Verus!!! 8.4.2010 15:53:29
|
|
|
|
upgrade011
|
Joooj , kako sam ovo propustila... Cestitam mamice i velika pusa za bebicu
|
|
|
|
RE: Porodila se Verus!!! 8.4.2010 15:54:17
|
|
|
|
Iva979
|
Joj i ja sam propustila! Verus draga, cestitke!!!!
|
|
|
|
RE: Porodila se Verus!!! 12.4.2010 18:05:24
|
|
|
|
nina83
|
Verus! Opet nisam bila tu, cestitam draga, sve najbolje!
|
|
|
|
RE: Porodila se Verus!!! 12.4.2010 18:07:51
|
|
|
|
Verus
|
Hvala vam drage moje
|
|
|
|
RE: Porodila se Verus!!! 12.4.2010 18:11:05
|
|
|
|
Sonreir
|
Verus, mila, žao mi je što sam ovu divnu vest propustila Čestitam ti iz sveg srca i želim vam svu sreću ovog sveta! Puno te grlim
|
|
|
|
RE: Porodila se Verus!!! 12.4.2010 19:02:02
|
|
|
|
viking
|
E, pa Verus, sad sam te videla na LillyT-inoj temi, pa ni tebi nisam čestitala! Sve najbolje ti želim, videla sam sličice, divna ti je naslednica
|
|
RE: Porodila se Verus!!! 12.4.2010 19:10:03
|
|
|
|
magnetic
|
Izgleda da sam i ja propustila radosnu vest.Verus cestitam ti od srca i ljubi malo pile od mene
|
|
RE: Porodila se Verus!!! 12.4.2010 21:12:52
|
|
|
|
Verus
|
|
|
|
|
RE: Porodila se Verus!!! 15.4.2010 9:50:54
|
|
|
|
micketta
|
cestitam, Verus
|
|
RE: Porodila se Verus!!! 15.4.2010 10:31:01
|
|
|
|
Mimče
|
IZVORNA PORUKA: Delijagirl IZVORNA PORUKA: Verus RR Veruskice predivna devojcica je Helena pu pu pu pu. A tati svaka cast Bebana je presjatka, a što se mm tiče lepo je imati takvu osobu pored sebe koja te razume, pomaže i želi da učestvuje. ČESTITAM od srca na vašem majom zlatu
|
|
|
|
RE: Porodila se Verus!!! 15.4.2010 10:41:48
|
|
|
|
mihi
|
Verus preslatka je uživaj zaslužili ste .
|
|
|
|
RE: Porodila se Verus!!! 16.4.2010 15:17:27
|
|
|
|
goda
|
Verus,daraga moja,CESTITM,veruj mi da sam se isplakala od srece,kad sam je vidjela onako majusnu i slatku,lutkica mala. Zelim ti da budes dobra majka i ona isto tako dobra cerka,zelim ti najbolje kao sto bih i sebi zelela
|
|
|
|
RE: Porodila se Verus!!! 16.4.2010 17:49:52
|
|
|
|
ljubavce
|
Jao dusica malena kako je slatka... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! C E S T I T A M O D S R C A
|
|
|
|
RE: Porodila se Verus!!! 16.4.2010 19:02:32
|
|
|
|
Verus
|
hvala vam drage!!!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Partner i viShishicaKojom ocenom bi ocenili opsti odnos sa vasim partnerom?5 (
39%)
4 (
27%)
3 (
22%)
2 (
8%)
1 (
4%)
Ukupan broj glasova: 153Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!