|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 9 10 [11]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodila se Verus!!!
8.4.2010 12:51:15   
LillyT
Verus user posted image user posted image

Cmoka za divnu bebicu, ne stizem da sve ispratim, ali malena je bas secer. I nije strasno sto ste sami ti i tm, i mm i ja se isto snalazimo i dobri smo (za sada). Ljubim vas...

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 251
8.4.2010 15:53:29   
upgrade011
Joooj , kako sam ovo propustila... Cestitam mamice user posted image user posted image user posted image i velika pusa za bebicu user posted image

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 252
8.4.2010 15:54:17   
Iva979
Joj i ja sam propustila!

Verus draga, cestitke!!!!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu upgrade011)
Direktna veza do poruke: 253
12.4.2010 18:05:24   
nina83
Verus!user posted image user posted image user posted image  Opet nisam bila tu, cestitam draga, sve najbolje!user posted image user posted image

(odgovor članu Iva979)
Direktna veza do poruke: 254
12.4.2010 18:07:51   
Verus
Hvala vam drage mojeuser posted image user posted image

(odgovor članu nina83)
Direktna veza do poruke: 255
12.4.2010 18:11:05   
Sonreir
Verus, mila, žao mi je što sam ovu divnu vest propustila user posted image Čestitam ti iz sveg srca i želim vam svu sreću ovog sveta! Puno te grlim user posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 256
12.4.2010 19:02:02   
viking
E, pa Verus, sad sam te videla na LillyT-inoj temi, pa ni tebi nisam čestitala! Sve najbolje ti želim, videla sam sličice, divna ti je naslednica user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 257
12.4.2010 19:10:03   
magnetic
Izgleda da sam i ja propustila radosnu vest.Verus cestitam ti od srca i ljubi malo pile od meneuser posted image user posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 258
12.4.2010 21:12:52   
Verus
user posted image

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 259
15.4.2010 9:50:54   
micketta
cestitam, Verus user posted image user posted image user posted image user posted image

zna baba

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 260
15.4.2010 10:31:01   
Mimče
IZVORNA PORUKA: Delijagirl

IZVORNA PORUKA: Verus RR

user posted image

user posted image

Veruskice predivna devojcica je Helena pu pu pu pu.
A tati svaka cast user posted image

Bebana je presjatka,
a što se mm tiče lepo je imati takvu osobu pored sebe koja te razume, pomaže i želi da učestvuje. ČESTITAM od srca na vašem majom zlatu

(odgovor članu Delijagirl)
Direktna veza do poruke: 261
15.4.2010 10:41:48   
mihi
Verus preslatka je uživaj zaslužili steuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Mimče)
Direktna veza do poruke: 262
16.4.2010 15:17:27   
goda
Verus,daraga moja,CESTITM,veruj mi da sam se isplakala od srece,kad sam je vidjela onako majusnu i slatku,lutkica mala. Zelim ti da budes dobra majka i ona isto tako dobra cerka,zelim ti najbolje kao sto bih i sebi zelelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 263
16.4.2010 17:49:52   
ljubavce
Jao dusica malena kako je slatka... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

C E S T I T A M O D S R C A

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu goda)
Direktna veza do poruke: 264
16.4.2010 19:02:32   
Verus
user posted image user posted image hvala vam drage!!!

(odgovor članu ljubavce)
Direktna veza do poruke: 265
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 9 10 [11]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 9 10 [11]
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

ime za deckica
pisuljica

Matija (48%)

Mateja (52%)

Ukupan broj glasova: 132

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here