Verus
|
Hocu, hocu mina zovem tebe odmah, ti si moj veciti branitelj! Nego, odgovrila sam OTI kako sam, u temi Epiduralna, pa da stavim gde treba: IZVORNA PORUKA: Verus RR OTI mila, nista ne stizem! Ona puno sisa, a ja izmedju tih 2 sata nesto odradim, i vreme mi proleti. Nije tema za to, ali bilirubin joj je visok, i jos raste, pa idemo na kontrole svaki dan. I to oduzme vremena. Sada spava pa ja svrljam dok mogu. A izmedju toga trazim i kartu za mamu, sredjujem njeno zdravstveno, i jos neke papire za posao...hvala bogu sto je mm tu, preuzeo i kuvanje i sudje i sve, divan je stvarno, i jos drzi i nju i nona je kad krenu grcici. Dobro sam, lepo se oporavljam skoro i ne krvarim vise. Eto, mala se ugojila 50 gr za dan i po, pa valja nesto dobro radim Ragada mi skoro skroz prosla...sta da ti pricam, al uzivam sve u svemu! IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: Verus RR eugiii, ja sam! dobro sam, ali stvarnon e stizem da kuckam kao pre. ODUSEVLJENA sam mm, opet sam se zaljubila, ne samo da hoce oko nje, nego radi sve u kuci. Dobri tatica. Ako te kojim slucajem naljuti, samo meni javi. Sad sam ogromna, nece se dobro provesti.
|