|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Poradja se Verus!!!
2.4.2010 10:46:49   
srecca
Puuuuunnnnoooo pozdrava za Verus i malenu Helenuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 151
2.4.2010 11:11:16   
dijana1*
     user posted image Verus cestitke i od nasuser posted image
Tebi i tvojoj bubici zelim sve najbolje od srca user posted image

(odgovor članu srecca)
Direktna veza do poruke: 152
2.4.2010 11:11:35   
Brana
VERUS DRAGA CESTITAM TI OD SRCA POLJUBI BUBAMARICU HELENU ZA MENE!!!VELIKI POLJUBAC TI SALJEM!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu srecca)
Direktna veza do poruke: 153
2.4.2010 12:08:16   
lanajelena
Verus sve najbolje ...user posted image

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 154
2.4.2010 16:03:48   
suki
Cestitam i zelim vam sve najbolje!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 155
2.4.2010 16:07:12   
izabella7

Cestitamoooooo user posted image user posted image

(odgovor članu suki)
Direktna veza do poruke: 156
2.4.2010 18:05:42   
Daca88
Čestitamuser posted image
Draga Helena DOBRODOŠLA NA OVAJ SVETuser posted image
Želim da u tvojim očima budu iskre zvezdanog sjaja,i da taj sjaj nikada ne oduzmu suze.
Želim ti,da tvoje lice obasjava istinski osmeh,i da se na njemu nikada ne pojavi bora tuge.
Želim ti da hrabro koračaš putem uspeha,putem posutim najnežnijim laticama ruža,i da nikada ne nagaziš na surovo trnje.
Želim ti beskrajno mnogo ljubavi,i da nikada ne saznaš kako je kad srce zaboli.
Želim ti mnoštvo predivnih iznenadjenja,da svaki tvoj dan bude obasut veseljem.
Želim ti mnogo radosti i sreće,i da ti se u životu svaka želja ostvari.
Voli,i budi voljena.
Život je uspeh,a ti ga živi kao da je svaki dan poslednji,
NEKA TI DETINJSTVO BUDE KAO BAJKA,A TI U SVOJOJ LIČNOJ BAJCI BUDI GLAVNA PRINCEZA!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Verus!Nagrada za tvoju borbu ti je pristigla!Takva plemenita žena zaslužuje samo najbolje!
Uživajte od danas pa do beskonačnosti!
Grlim vas!

ovom prolaznom svetu,mi smo samo osobe vise,
a jedno drugom,mi smo citav svet!

(odgovor članu izabella7)
Direktna veza do poruke: 157
2.4.2010 18:07:45   
minavb
Pravo da vam kazem, jedva cekam da vidim Heleninu sliku. Damn ameri, mala beba! Sta oni znaju, sigurna sam da je savrsena!

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Daca88)
Direktna veza do poruke: 158
2.4.2010 18:26:02   
Brana
ljubicice?user posted image user posted image user posted image

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 159
2.4.2010 18:31:11   
Anoniman
lepa nasa junakinjo-svaka ti castuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jedan veeeeeliki prekookeanski kiss for you and your new born baby,may God give Helena a brother or sister luckily in a yearuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brana)
  Direktna veza do poruke: 160
2.4.2010 18:50:03   
Alexis79
Cestitamo user posted image user posted image user posted image

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 161
2.4.2010 20:11:56   
Shishica
Eto, sve proslo dobro! Maaaala bebuska user posted image user posted image

Voli vas Shishica!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 162
   Porodila se Verus!!!
2.4.2010 20:16:23   
guppy RR

Čestitam draga moja Veruska,
ljubac od Marka i Maje za vas!

user posted image

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 163
   RE: Porodila se Verus!!!
2.4.2010 20:55:10   
indy_25
Veruska draga cestitam ti na kcerkici i ne mogu da vjerujem da smo se porodile na isti dan toliko nam je trudnoca bila slicna. Ma mi smo jedna trudnica a dva tijela. Ljubac za tebe i Helenu od mene i Sarah.

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 164
2.4.2010 21:12:45   
Nana*
Cestitam draga Verus!! user posted image user posted image

" No Martini, No Party" :))))

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 165
3.4.2010 16:20:23   
Anoniman
Pitala sam Verus danas dal su dobro, kaže:

"Hej mila jesmo. Ona je sa mnom, tako da stalno dojim i nisam spavala. Danas iemo kući pa ću vam se javiti. Ljub."

(odgovor članu Nana*)
  Direktna veza do poruke: 166
3.4.2010 16:23:52   
Anck Su Nmaun
Cestitam Veruuuuussss user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ciro)
Direktna veza do poruke: 167
3.4.2010 16:26:51   
eugenija
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Pitala sam Verus danas dal su dobro, kaže:

"Hej mila jesmo. Ona je sa mnom, tako da stalno dojim i nisam spavala. Danas iemo kući pa ću vam se javiti. Ljub."

Pozdravi je ako se opet budeš s njom tipkala preko sms-a. Srećan dolazak kućiiii!!!user posted image

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 168
3.4.2010 16:38:02   
afrodita
user posted image

LJUBIM TE VERUS

user posted image

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 169
3.4.2010 19:38:08   
Verus
Drage moje sve sve ljubavi! Mogla sam sa telefona da citam sve na RR, ALI mi je non stop forum davao error kada sam htela da se logujem da vam se javim.  Plakala sam puno, od srece, od svega.  Stigli smo kuci pre 20 minuta.  Helena je opet jela u bolnici pre polaska, tako da jos uvek spava, vec ima sat i po.  Mleko mi je doslo vec drugi dan, bas bas jako rano, tako da evo, danas vec izmedju podoja moram nositi zastite jer mi sve ide po grudnjaku, majici.  Helena je mala, i ima malena usta, tako da je prvi dan samo bradavicu htela da hvata, i dobila sam par pukotina iako sam mazala bradavice non stop.  Sada se hvata kako treba i lepo doji, ali me malo jos boluckaju te dve ranice.  Ja se dobro osecam.  Bilo je manjih komplikacija na kraju sa mnom-nije mi se placenta htela odvojiti, pa su je rucno masirali i cupali da ne zavrsim na operaciji.  Materica se zato nije zgrcila odmah, pa sam za nekih 5-10 minuta izgubila vise od litre krvi, dali su mi neki lek analno i u infuziju da pomogne sa grcenjem materice.  Da nije bilo jedne dr. koja je to rucno masirala i cupala, zavrsila bih na operaciji i ne daj boze izgubila matericu.

Ali sve se dobro zavrsilo.  Porodjaj je bio pozitivno iskustvo.  Bila sam indukovana 10 sati posle pucanja vodenjaka, ceo porod je trajao oko 18.5 sati od kojih sam jedno 3 sata bila u jacim bolovima.  Pisacu vise u prici, ovih dana. 

Helena je dobila Apgar 9 od 9 (ovde je 9 maximum-10 se ne daje, jer kazu, svaka beba ima ljubicaste tabane i sake, i tu odmah svi izgube poen).  Teska je 2600 a duga 47.5 cm.  Malena je ko bubica, ali se ne bojim da je podizem, prepovijam i ostalo.  Imam osecaj kao da je imam vec godinama.  Mnogo je volim.  Posto je sve bilo u redu, i prosla je sve testove, mogli smo ici kuci odmah posle 2 dana u bolnici.

Za sada je sve dobro, pisacu vam vise cim se malo naviknemo da smo kuci-za sada gledamo da se pas i macak polako naviknu na jos jedno ljudsko bice. 

PUNO su mi znacile sve vase porukice jer sam ih citala izmedju kontrakcija-iako to niste znale jer se nisam mogla javiti!

(odgovor članu buhla)
Direktna veza do poruke: 170
3.4.2010 19:40:39   
Verus
Indy nisam ni znala-idem da citamuser posted image

IZVORNA PORUKA: indy_25

Veruska draga cestitam ti na kcerkici i ne mogu da vjerujem da smo se porodile na isti dan toliko nam je trudnoca bila slicna. Ma mi smo jedna trudnica a dva tijela. Ljubac za tebe i Helenu od mene i Sarah.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 171
3.4.2010 19:41:50   
Verus
user posted image sedim i placem joooj sta cu sa vama!user posted image
IZVORNA PORUKA: Daca88

Čestitamuser posted image
Draga Helena DOBRODOŠLA NA OVAJ SVETuser posted image
Želim da u tvojim očima budu iskre zvezdanog sjaja,i da taj sjaj nikada ne oduzmu suze.
Želim ti,da tvoje lice obasjava istinski osmeh,i da se na njemu nikada ne pojavi bora tuge.
Želim ti da hrabro koračaš putem uspeha,putem posutim najnežnijim laticama ruža,i da nikada ne nagaziš na surovo trnje.
Želim ti beskrajno mnogo ljubavi,i da nikada ne saznaš kako je kad srce zaboli.
Želim ti mnoštvo predivnih iznenadjenja,da svaki tvoj dan bude obasut veseljem.
Želim ti mnogo radosti i sreće,i da ti se u životu svaka želja ostvari.
Voli,i budi voljena.
Život je uspeh,a ti ga živi kao da je svaki dan poslednji,
NEKA TI DETINJSTVO BUDE KAO BAJKA,A TI U SVOJOJ LIČNOJ BAJCI BUDI GLAVNA PRINCEZA!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Verus!Nagrada za tvoju borbu ti je pristigla!Takva plemenita žena zaslužuje samo najbolje!
Uživajte od danas pa do beskonačnosti!
Grlim vas!

(odgovor članu Daca88)
Direktna veza do poruke: 172
3.4.2010 19:42:26   
MASHKA
Cestitam Verus, dobrodošla mala Helena!user posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 173
3.4.2010 19:44:09   
Anoniman
Verus user posted image user posted image user posted image
Dobrodosle! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MASHKA)
  Direktna veza do poruke: 174
3.4.2010 19:49:32   
buhla
Verus user posted image
ljubi svoju user posted image jedva cekam da vidim slikicu!

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

ime za deckica
pisuljica

Matija (48%)

Mateja (52%)

Ukupan broj glasova: 132

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here