RE: rođendanske torte (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Kuvajmo zajedno

Poruka

Klarita -> RE: rođendanske torte (26.11.2014 8:37:30)

Bas su vam lepe torte [sm=bravo.gif] Lu, zanimljivo...

Trco je l' si i ti pravila ovu kao Lu? Karamel Lesnik? A?
Bacate me u razmisljanje[sm=zmeden.gif] ja sam taman odabrala da pravim OVU i jos jednu sa cokoladnim mlekom, ali sad citah ovaj recept i skroz se odusevim...a, cini mi se da si ti postavila jednom link sa istom tortom...ili se varam?

Sanjalica1980 -> RE: rođendanske torte (26.11.2014 8:43:51)

Lu, torta je predivna. Bas po mom ukusu. A izgleda i mnogo socno [sm=smiley36.gif] mmmmm....

Bibilib -> RE: rođendanske torte (26.11.2014 8:48:39)

Lu torta je prelepa...

vikiveki -> RE: rođendanske torte (26.11.2014 8:52:39)

Lu torta vam je bila super,jednostavno za ukrašavanje a na izgled je ekstra...pokupiću tu ideju za idući rođendan

soni -> RE: rođendanske torte (26.11.2014 10:41:08)

Meni se svidjaju i one sto stave oko torte cokoladu pa napyne tim bombonicama id gore...

Slag vise niko i ne koristi[sm=smiley1.gif]

Lu -> RE: rođendanske torte (26.11.2014 11:40:28)

Joj hvala vam, ali stvarno je ovo najjednostavnije i djeca mogu ukrasiti, moj R je sve sam uradio, plus je mutio kore i kremu.[sm=smiley1.gif]

Mala Elena -> RE: rođendanske torte (26.11.2014 11:42:46)

Soni, da se ne lazemo , slag je jos i najukusniji , i moze torta sa njim lepo da se ukrasi.
Lu, super ideja!

Modessty -> RE: rođendanske torte (26.11.2014 12:04:31)

IZVORNA PORUKA: soni

Slag vise niko i ne koristi[sm=smiley1.gif]

ja koristim. Više volim da deca jedu šlag nego fondan, jer je fondan samo šećer i ništa više.
ČAk i kad sam naručivala tortu za rođendan rekla sam da bude šlag.

lelaigor -> RE: rođendanske torte (26.11.2014 12:09:20)

Evo da se oglasim i ja kojoj je to posao. Napravila sam bezbroj torti sa fondanom za druge, a D sam samo jednom napravila tortu sa fondanom. Iskreno, mrzim ga, nikako mi nije jestiv, mada ga klinci obožavaju jer je sladak. Meni se povraća od njega. Ove godine joj tortu prekrivam šlagom, ali ću napraviti figurice, jer baš želi. Ajde to mi nije strašno.

choopa choops -> RE: rođendanske torte (26.11.2014 12:17:57)

Lu odlična je [sm=bravo.gif]

Ja pravim torte sa fondanom, iako su naravno ukusnije sa šlagom. Ali kad od šlaga ne možeš da napraviš figurice [sm=smiley36.gif] Ne dam im da jedu fondan, samo ga onako odvoje, eventualno po zalogajčić čisto da ih ne odbijem. I meni je ukus fondana ružan [sm=smiley11.gif]

Peace* -> RE: rođendanske torte (26.11.2014 12:20:10)

Extra torta LU! [sm=bravo.gif]

Trcosava -> RE: rođendanske torte (26.11.2014 12:21:04)

IZVORNA PORUKA: Klarita

Bas su vam lepe torte [sm=bravo.gif] Lu, zanimljivo...

Trco je l' si i ti pravila ovu kao Lu? Karamel Lesnik? A?
Bacate me u razmisljanje[sm=zmeden.gif] ja sam taman odabrala da pravim OVU i jos jednu sa cokoladnim mlekom, ali sad citah ovaj recept i skroz se odusevim...a, cini mi se da si ti postavila jednom link sa istom tortom...ili se varam?

Ne znam koju je Lu pravila, ona kaže da je čokoladnu. Ja sam pravila tu lešnik karamela, mislim da je Čupa postavila

Meni je ukus savršen. Jedino je i mene nervirao fondan, ali dobro. Sjajna bi bila da se još negde ubaci ganache [sm=jezicek.gif]. Ja sam ono što mi ostalo od ganache preliva mazala na parčiće torte [sm=jezicek.gif]

Azra_ -> RE: rođendanske torte (26.11.2014 13:08:44)

Lu, odlična je. A deca su luda za tim šarenim bombonama.

mama krava -> RE: rođendanske torte (28.11.2014 13:30:00)

Moja cerka je zaludjena da na youtube-u gleda kako se prave torte, kolaci, mafini.... I sinoc je naisla na ovo! Ja sam se odusevila, pa evo mamam koje su u fazonu i koje umeju ideja, tizer....

Setila sam se ove teme jer su, koliko vidim, devojcice u Frozen fazonu!

Frozen

Mala Elena -> RE: rođendanske torte (28.11.2014 14:46:51)

Ali treba imati sva ta pomagala, zbog toga je komplikovano a i malo ima materijala za pojesti [sm=zmeden.gif]
Fino deluje ona Trcina ...
Sorry , pokazuje mi gresku a izbaci poruku. [sm=zmeden.gif]

Torbica -> RE: rođendanske torte (28.11.2014 16:26:11)

Lu [sm=bravo.gif]

soni -> RE: rođendanske torte (28.11.2014 17:49:36)

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Soni, da se ne lazemo , slag je jos i najukusniji , i moze torta sa njim lepo da se ukrasi.
Lu, super ideja!

Ja u zadnje vreme rasklagijam marcipan, ponekad dodam boju ...U Srbiji je skup, ovde dzabe...

lelaigor -> RE: rođendanske torte (28.11.2014 18:33:52)

Lu, super ideja!

Ja u zadnje vreme rasklagijam marcipan, ponekad dodam boju ...U Srbiji je skup, ovde dzabe...

Jao, soni, pošalji malo, ja bih mogla da se udavim u marcipanu...[sm=smiley27.gif]

isidora88 -> RE: rođendanske torte (28.11.2014 21:12:28)

ja cu sama da pravim ove godine, mislim da cu nakupovati onih bombonica i neku figuricu od fondana da stavim na sredinu, napravicu kao putic, slag obojiti i to je to.
jedino ne znam koliko da pravim, da li duplu meru ili ne, stavljacu kupovne kore od 700gr, da li ce mi to biti malo?[sm=zmeden.gif]

Mala Elena -> RE: rođendanske torte (28.11.2014 22:16:18)

Lu, super ideja!

Marcipan je druga prica...

mamica 91 -> RE: rođendanske torte (29.11.2014 13:42:29)

Meni su sve torte ovde lepe [sm=zz_inlove.gif] ja bas nesto ne volim da pravim torte i kolace, ali volim da ukrasavam, tako da ja nadjem recept mama napravi tortu, onda ja ukrasim [sm=smiley36.gif]..i savdbenu tortu nam je ona pravila a ja ukrasavala...

Lu koje su ovo bombonice?

Zemunka85 -> RE: rođendanske torte (29.11.2014 17:27:55)

Svaka cast, majke. Svaka ova torta koju je majka napravila za svoje dete je sto puta lepsa, od bilo koje kupovne, na izglled savrsene. Ja to nemam pojma ... ali kada vidim kako ste se trudile i sa koliko ljubavi ste to radile dok ste mislile na svoju decicu, raspilavim se! Bravo!

Azra_ -> RE: rođendanske torte (29.11.2014 19:24:44)

Zemunka, i ja ne pravim jer ne umem. Naručujem. Ali je naručujem sa puno ljubavi. Osmišljamo zajedno, dogovorimo se. Danas smo zajedno bili do radionice da naručimo tortu. pričao je teti šta bi voleo da ima na torti, odneli smo i fotke. Jbg, to su deca modernog doba. A istina, lepo je kada mama napravi, ali ona koja ume, bar nekako.

Trcosava -> RE: rođendanske torte (29.11.2014 19:30:07)

Lu, super ideja!

Marcipan je druga prica...

Marcipan ima mnogo jak ukus i zn da ubije ukus same torte. Meni se samo on osećao prošle godine, a nije mi nešto jeftin ni ovde [sm=zmeden.gif]

Trcosava -> RE: rođendanske torte (1.12.2014 10:26:43)

Evo mene opet u ovoj temi.

Ovom mom je idući petak rođendan. Pošto nema neku omiljenu tortu, rešila sam da pravim od Lu - Roko čoko. Taman je i okrugla, a ovde imaju foru da za okrugle rođendane koriste saobraćajne znakove za ograničenje brzine. Pa taman, ovo okrugla - imam belog fondana (ostalo) i moram samo da dokupim crvenu. Sad mi samo frka da neću imati dovoljno da beli obojim i da presvučem belim. Jaoj!
No ajd, to ću se već snaći - u krajnjem slučaju ću uzeti marcipan, pa njega obojiti u crveno.

Dakle, jel može ona Rokova da se presvlači fondanom?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>