|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: rođendanske torte
8.11.2014 7:36:27   
Sanjica26 RR
Trco i meni se cinilo zbog sastava da moze. Hvala Anci pravicu za Sofijin rodjendan.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1926
8.11.2014 7:45:02   
Trcosava
Kapiram dok ide toliko putera i sve... poslužiš se onom Lelinom cakom da vrelim nožem pređeš preko pa zalepiš. U svakom slučaju sačekaš i Lelu da potvrdi, ako je imaš na fb pošalji joj poruku. Ona ti je najsigurnija user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1927
8.11.2014 15:03:25   
Didy
Posle dugo premišljanja, napravila sam čokoladnu tortu, ali sam tri recepta sklopila u jedan. Napravila sam koru po receptu koji je Lesica dala Ani za Bokinu tortu (125g maslaca umutiti sa 1509-200g šećera u prahu i kesicom vanilin-šećera, pa se u to doda 5 žumanaca, 150g otopljene čokolade, 3 kašike kakaa, 50g mekog brašna, 1 kesica pudinga od čokolade, 1 prašak za pecivo, 100 ml mleka, pa se u to doda umućenih 100ml slatke pavlake i na kraju se umeša sa umućenim belancima). Malo zvuči zanovetno, ali vredi truda. Podelila sam na dva dela koru po debljini sam presekla, a pekla sam u okruglom kalupu. Fil sam napravila kao za markiza tortu (umutila sam 9 žumanaca sa 9 kašika šećera i 4 kašike mleka, pa kuvala na pari oko 5 minuta, dodala 300g istopljene čokolade za kuvanje i kad se prohladilo, sjedinila sa penasto umućenim maslacem i šećerom u prahu i na kraju sam dodala šne od 9 belanaca, pomešala sve i to mi je fil za tortu). Zadovoljna sam kako izgleda i količinski ima baš dosta, a ukrasila sam m&m i gumenim bombonicama i onim "milka" čokoladnim štapićima okolo. Mislim da će se deca oduševiti. user posted image
A moja mama pravi Ivica i Marica tortu u obliku kućice sa hiljadu detalja. Već dva dana se igra. user posted image Slikaću vam sve, pa ću staviti.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1928
10.11.2014 15:09:08   
lelaigor

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Anchi jel na vanilu tortu sme da se stavlja fondan?

Može, ali bih ja ipak stavila ili BC ili ganaš. Fil se kuva od mleka, pudinga i žumanaca...i iako se stavlja dosta maslaca/margarina, to mleko u kombinaciji sa pudingom često hoče da se izdvoji.

Always look on the bright side of life...

Direktna veza do poruke: 1929
10.11.2014 15:54:21   
isidora88
da li je neko koristio neke kupovne kore? razmisljam da pravim coko moko tortu, idu kupovne kore, pa ne znam koje su najbolje?user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1930
10.11.2014 16:24:18   
lelaigor
Ja ih ne koristim, nekada davno smo ih kad sam bila klinka kući kupovali tako bezveze da bude kad nam se nešto slatko nabrzaka prijede i znam da su najbolej bile Tako kore. Ne znam da li njih još uvek ima. Moja drugarica je uzimala ove i probala sam, ok su: KLIK

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1931
10.11.2014 16:38:42   
Mala Elena
Tako kore ,po mom misljenju ,su najbolje!

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1932
10.11.2014 18:22:22   
vikiveki
Evo torte sa Viktorijinog rođusa

user posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1933
10.11.2014 18:26:14   
vikiveki
A ova je sa Viktorovog rođendana

user posted image

Naravno,ništa bez Spajdermena

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1934
10.11.2014 18:45:31   
isidora88
videcu ako nadjem te tako kore ili ove sto je lela postavila, moram ovih dana naraviti probnu verziju pola mere, da ne rizikujem dan pred rodjendanuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1935
10.11.2014 19:03:10   
lelaigor
Probaj, po meni te kupovne su sve iste. MAlo su mi više slatke, i rastresitije od domaćih kora.

Direktna veza do poruke: 1936
10.11.2014 19:06:12   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: isidora88

videcu ako nadjem te tako kore ili ove sto je lela postavila, moram ovih dana naraviti probnu verziju pola mere, da ne rizikujem dan pred rodjendanuser posted image

ja probala sa vincicni korama, lepe suuser posted image

Direktna veza do poruke: 1937
10.11.2014 19:13:51   
veselicaa
Za coko moko su najbolje domace kore,to su one klasicne i nema sanse da se nesto pogresi.Ja vec za 2 rodjendana mojoj S.pravim coko moko jer je dete odusevljeno ovom tortom user posted image .

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1938
10.11.2014 19:17:47   
Bibilib
Ja nekad pravim sama kore za coko moko a nakada i kupim...ali mislim da su pravljene bolje...

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 1939
10.11.2014 22:00:25   
choopa choops
Slažem se sa UM, Vincini su za nijansu bolje od drugih, mada je to sve na isti kalup...

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 1940
11.11.2014 1:02:31   
Azra_
Vikiveki, Choopo, izvolite na moj rođendan, u septembru!user posted image

Ja još ne osmislih našu rođ.tortu.user posted image

< Poruku je uredio Azra_ -- 11.11.2014 1:03:12 >

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1941
11.11.2014 1:20:42   
mati
Viki jer si sama pravila? Bas su lepe.
Azra, ja sam M tortu pocela sa nedostatkom ideje a ispala je super. Naravno nemam sliku jer sam idiot. Ako ih povratim, kacim.user posted image

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1942
17.11.2014 15:19:33   
emicaa
user posted image
nasa tortica od rodjendana user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1943
17.11.2014 15:24:59   
Kata90
wow.....torte su jako lepe a i siguro jako i ukusneuser posted image mogla bi sad i pojesti jedno parceuser posted image pravite mi zazubice neeekaaauser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1944
17.11.2014 15:25:16   
branki*
bas je slatka torta,emiceuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1945
17.11.2014 15:28:54   
emicaa
user posted image
ovu je pravila sveki i bila je mnogo ukusnija nego ova sto smo narucili.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 1946
18.11.2014 7:55:44   
Lu
Pravila sam M LJEŠNJAK KARAMEL TORTU, nisam stavila margarin u fil jer je zaista suvišan i još mi je bolja user posted image
R ima rođendan u utorak, njemu i društvu ću ponovo nepogrešivu ROKOVU ČOKOLADNU jer je svu smažu user posted image
Dekoraciju još nemam, možda koja šarena bombonica i prskalice to je to, ne kompliciramo mi previšeuser posted image
Biće neki mali tost sendviči, kiflice, eto čisto ako neko ogladni.

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1947
19.11.2014 9:43:50   
Sanjica26 RR
IZVORNA PORUKA: lelaigor

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Anchi jel na vanilu tortu sme da se stavlja fondan?

Može, ali bih ja ipak stavila ili BC ili ganaš. Fil se kuva od mleka, pudinga i žumanaca...i iako se stavlja dosta maslaca/margarina, to mleko u kombinaciji sa pudingom često hoče da se izdvoji.

Lela ili vec ko se razume ganas prekrije tortu, pa se stavlja na njega fondan ?

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 19.11.2014 9:45:05 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1948
19.11.2014 13:25:32   
snezap
ovo su neke od nasih rodjendanskih tortica

user posted image
user posted image
user posted image

Moja sreca je dva puta veca <3 Filip i Mihajlo <3

Direktna veza do poruke: 1949
19.11.2014 13:36:16   
choopa choops
Sanjice da, premažeš tortu isto kao sa buttercreamom, a evo lela je objasnila u kojem omjeru ga praviš
IZVORNA PORUKA: lelaigor
Ganaš sa tamnom čokoladom (barem 40% kakaa) radiš 1:1, ganaš sa mlečnom čokoladom radiš 1:2, a beli ganaš radiš 1:3 gde ti je 1 slatka pavlaka.

snezap super su torteuser posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Faširane snicle
Ringerajin kuvar: Maraj
Čokoladni kolač sa malinama
Ringerajin kuvar: Ana RR

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Ime za decaka
Nina777

Koje vam je lepše:

Ivan (36%)

Davor (5%)

Dario (12%)

neko četvrto (47%)

Ukupan broj glasova: 73

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here