|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: rođendanske torte
26.11.2014 8:37:30   
Klarita
Bas su vam lepe torte user posted image Lu, zanimljivo...

Trco je l' si i ti pravila ovu kao Lu? Karamel Lesnik? A?
Bacate me u razmisljanjeuser posted image ja sam taman odabrala da pravim OVU i jos jednu sa cokoladnim mlekom, ali sad citah ovaj recept i skroz se odusevim...a, cini mi se da si ti postavila jednom link sa istom tortom...ili se varam?

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 1976
26.11.2014 8:43:51   
Sanjalica1980
Lu, torta je predivna. Bas po mom ukusu. A izgleda i mnogo socno user posted image mmmmm....

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1977
26.11.2014 8:48:39   
Bibilib
Lu torta je prelepa...

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1978
26.11.2014 8:52:39   
vikiveki
Lu torta vam je bila super,jednostavno za ukrašavanje a na izgled je ekstra...pokupiću tu ideju za idući rođendan

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 1979
26.11.2014 10:41:08   
soni
Meni se svidjaju i one sto stave oko torte cokoladu pa napyne tim bombonicama id gore...

Slag vise niko i ne koristiuser posted image

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1980
26.11.2014 11:40:28   
Lu
Joj hvala vam, ali stvarno je ovo najjednostavnije i djeca mogu ukrasiti, moj R je sve sam uradio, plus je mutio kore i kremu.user posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 1981
26.11.2014 11:42:46   
Mala Elena
Soni, da se ne lazemo , slag je jos i najukusniji , i moze torta sa njim lepo da se ukrasi.
Lu, super ideja!

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 1982
26.11.2014 12:04:31   
Modessty

IZVORNA PORUKA: soni

Slag vise niko i ne koristiuser posted image

ja koristim. Više volim da deca jedu šlag nego fondan, jer je fondan samo šećer i ništa više.
ČAk i kad sam naručivala tortu za rođendan rekla sam da bude šlag.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 1983
26.11.2014 12:09:20   
lelaigor
Evo da se oglasim i ja kojoj je to posao. Napravila sam bezbroj torti sa fondanom za druge, a D sam samo jednom napravila tortu sa fondanom. Iskreno, mrzim ga, nikako mi nije jestiv, mada ga klinci obožavaju jer je sladak. Meni se povraća od njega. Ove godine joj tortu prekrivam šlagom, ali ću napraviti figurice, jer baš želi. Ajde to mi nije strašno.

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1984
26.11.2014 12:17:57   
choopa choops
Lu odlična je user posted image

Ja pravim torte sa fondanom, iako su naravno ukusnije sa šlagom. Ali kad od šlaga ne možeš da napraviš figurice user posted image Ne dam im da jedu fondan, samo ga onako odvoje, eventualno po zalogajčić čisto da ih ne odbijem. I meni je ukus fondana ružan user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1985
26.11.2014 12:20:10   
Peace*
Extra torta LU! user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1986
26.11.2014 12:21:04   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Klarita

Bas su vam lepe torte user posted image Lu, zanimljivo...

Trco je l' si i ti pravila ovu kao Lu? Karamel Lesnik? A?
Bacate me u razmisljanjeuser posted image ja sam taman odabrala da pravim OVU i jos jednu sa cokoladnim mlekom, ali sad citah ovaj recept i skroz se odusevim...a, cini mi se da si ti postavila jednom link sa istom tortom...ili se varam?

Ne znam koju je Lu pravila, ona kaže da je čokoladnu. Ja sam pravila tu lešnik karamela, mislim da je Čupa postavila

Meni je ukus savršen. Jedino je i mene nervirao fondan, ali dobro. Sjajna bi bila da se još negde ubaci ganache user posted image . Ja sam ono što mi ostalo od ganache preliva mazala na parčiće torte user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1987
26.11.2014 13:08:44   
Azra_
Lu, odlična je. A deca su luda za tim šarenim bombonama.

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1988
28.11.2014 13:30:00   
mama krava
Moja cerka je zaludjena da na youtube-u gleda kako se prave torte, kolaci, mafini.... I sinoc je naisla na ovo! Ja sam se odusevila, pa evo mamam koje su u fazonu i koje umeju ideja, tizer....

Setila sam se ove teme jer su, koliko vidim, devojcice u Frozen fazonu!

Frozen

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1989
28.11.2014 14:46:51   
Mala Elena
Ali treba imati sva ta pomagala, zbog toga je komplikovano a i malo ima materijala za pojesti user posted image
Fino deluje ona Trcina ...
Sorry , pokazuje mi gresku a izbaci poruku. user posted image

< Poruku je uredio Mala Elena -- 28.11.2014 14:48:45 >

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 1990
28.11.2014 16:26:11   
Torbica
Lu user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1991
28.11.2014 17:49:36   
soni

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Soni, da se ne lazemo , slag je jos i najukusniji , i moze torta sa njim lepo da se ukrasi.
Lu, super ideja!

Ja u zadnje vreme rasklagijam marcipan, ponekad dodam boju ...U Srbiji je skup, ovde dzabe...

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

Direktna veza do poruke: 1992
28.11.2014 18:33:52   
lelaigor

Lu, super ideja!

Ja u zadnje vreme rasklagijam marcipan, ponekad dodam boju ...U Srbiji je skup, ovde dzabe...

Jao, soni, pošalji malo, ja bih mogla da se udavim u marcipanu...user posted image

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 1993
28.11.2014 21:12:28   
isidora88
ja cu sama da pravim ove godine, mislim da cu nakupovati onih bombonica i neku figuricu od fondana da stavim na sredinu, napravicu kao putic, slag obojiti i to je to.
jedino ne znam koliko da pravim, da li duplu meru ili ne, stavljacu kupovne kore od 700gr, da li ce mi to biti malo?user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1994
28.11.2014 22:16:18   
Mala Elena

Lu, super ideja!

Marcipan je druga prica...

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 1995
29.11.2014 13:42:29   
mamica 91
Meni su sve torte ovde lepe user posted image ja bas nesto ne volim da pravim torte i kolace, ali volim da ukrasavam, tako da ja nadjem recept mama napravi tortu, onda ja ukrasim user posted image ..i savdbenu tortu nam je ona pravila a ja ukrasavala...

Lu koje su ovo bombonice?

Direktna veza do poruke: 1996
29.11.2014 17:27:55   
Zemunka85
Svaka cast, majke. Svaka ova torta koju je majka napravila za svoje dete je sto puta lepsa, od bilo koje kupovne, na izglled savrsene. Ja to nemam pojma ... ali kada vidim kako ste se trudile i sa koliko ljubavi ste to radile dok ste mislile na svoju decicu, raspilavim se! Bravo!

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1997
29.11.2014 19:24:44   
Azra_
Zemunka, i ja ne pravim jer ne umem. Naručujem. Ali je naručujem sa puno ljubavi. Osmišljamo zajedno, dogovorimo se. Danas smo zajedno bili do radionice da naručimo tortu. pričao je teti šta bi voleo da ima na torti, odneli smo i fotke. Jbg, to su deca modernog doba. A istina, lepo je kada mama napravi, ali ona koja ume, bar nekako.

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 1998
29.11.2014 19:30:07   
Trcosava

Lu, super ideja!

Marcipan je druga prica...

Marcipan ima mnogo jak ukus i zn da ubije ukus same torte. Meni se samo on osećao prošle godine, a nije mi nešto jeftin ni ovde user posted image

Direktna veza do poruke: 1999
1.12.2014 10:26:43   
Trcosava
Evo mene opet u ovoj temi.

Ovom mom je idući petak rođendan. Pošto nema neku omiljenu tortu, rešila sam da pravim od Lu - Roko čoko. Taman je i okrugla, a ovde imaju foru da za okrugle rođendane koriste saobraćajne znakove za ograničenje brzine. Pa taman, ovo okrugla - imam belog fondana (ostalo) i moram samo da dokupim crvenu. Sad mi samo frka da neću imati dovoljno da beli obojim i da presvučem belim. Jaoj!
No ajd, to ću se već snaći - u krajnjem slučaju ću uzeti marcipan, pa njega obojiti u crveno.

Dakle, jel može ona Rokova da se presvlači fondanom?

< Poruku je uredio Trcosava RR -- 1.12.2014 10:35:54 >

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 2000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ravioli sa mlevenim mesom i prelivom od ša...
Ringerajin kuvar: lelaigor
Faširane snicle
Ringerajin kuvar: Maraj

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here