liliana -> RE: Savetovaliste za sterilitet (16.5.2011 18:14:22)
|
Devojke, izvinite što ste malo čekale moj odgovor. E, ovako:Dr Ana Mitrović je stvarno dobar doktor. Meni je 2008. radila laparoskopiju. Inače je bila, ne znam da li je još uvek, asistent načelnika Fronta Dr Dušana Stanojevića. Ono što je mene iritiralo je to da sam ja na laparoskopiju čekala 3 nedelje i sve vreme ležala u bolnici, a došla sam preko veze (Dr Stanojević mi je bio veza!). Skraćena priča: Primi me Stanojević i pošalje kod nje. On sutradan otputuje za Ameriku i tu kreće moja agonija:prvo mi pogube neke analize, pa mi radili ponovo, a onda čekanje rezultata, a kada su rezultati stigli-ona preko veze isprima neke svoje pacijente, a ja ležim u bolnici i čekam "da padne plafon"!!! Elem, na dan otpusta odem kod nje po otpusnu listu (sa suprugom) i ona nam saopšti dda smo mi za VTO. E, tu se žena pojavljuje sa pričom da ćemo se uzalud prijavljivati u Frontu, jer čemo čekat 2 godine(???!!!) da nas pozovu, nego da dođemo na kliniku gde ona privatno radi i tu čemo odmah krunuti u program(!!!). Tu sam joj se ja uljudno zahvalila uz komentar da mene niko ne može pozivati na privatnu kliniku gde radi, ukoliko sam ja došla kod njega na državnu kliniku, te da ču ja za svoje pare VTO raditi kod doktora za koga ja smatram da je THE BEST (što se i pokazaloo), a koji me nikada nije ni jednim gestom ni rečju pozvao u svoju privatnu kliniku! To je moja priča. Ja opet ponavljam:Dr Ana Mitrović je zaista dobar doktor! Ali, kod mene je presudio ljudski faktor.
|
|
|
|