moja ciklama -> RE: Savetovaliste za sterilitet (17.3.2011 18:35:42)
|
Grga, ja sam otišla, našla dr, kog sam tražila, i rekla, da hoću da me on leči, on se nasmejao i rekao, ajde da otvorimo karton...moram da napomenem da sam i pre imala pregled kod dotičnog, jer su me drugi dr _sdredili_ pa su sumljali na Ahermanov sindrom, čovek me se odmah setio.. Ajde ovako..zovni ovaj br, 011/ 2068 - 335, reci da imaš problem, i zamoli ih da ti zakažu prve konsultacije preko telefona, pitaj ih koga bi ti od Dr preporučili za lečenje muškog steriliteta..možda, može te prve konsultacije da ti zakaže preko tel, možda i ne, ali rapitaj se.. Pogledaj link:Narodni Front Ja ti svog dr ne bih preporučila jer je on dobar za ženski sterilitet, dakle pitaj sestru koja ti se javi na telefon ko je dobar za lečenje muškog steriliteta.. Poneseš sve analize koje imate i dalje e vodi dotični DR. Ne čeka se na IUI mesecima, bar je nisam, radila sam odmah, čim su mi folikuli bili zadovoljavajući.. majared, i ti poseti link, gore dat..moj ti je savet da uzmeš uput od svog ginekologa i pravac Front, ponesi sve analize šta ti je radjeno, koje imaš, karton koji su ti otvorili kada si radila kiretažu, mislim da nema veze sa karonom koji treba da otvoriš na odeljanju Steriliteta..
|
|
|
|