RE: Savetovaliste za sterilitet (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

GRGA -> RE: Savetovaliste za sterilitet (21.5.2011 20:59:35)

meni je hsg 9 juna:)))))Ponedeljak papa test,sreda koltoskopija(tako cu kada mi stigne papa)u subotu idem na veridbu da djuskam---[sm=bravo.gif] ,pa 9 HSG

mulan -> RE: Savetovaliste za sterilitet (21.5.2011 22:32:46)

IZVORNA PORUKA: GRGA

meni je hsg 9 juna:)))))Ponedeljak papa test,sreda koltoskopija(tako cu kada mi stigne papa)u subotu idem na veridbu da djuskam---[sm=bravo.gif] ,pa 9 HSG

Ej,zemska pa to su lepe vesti [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

GRGA -> RE: Savetovaliste za sterilitet (21.5.2011 23:12:56)

Zenske pripremam se maksimalno!!!!

mulan -> RE: Savetovaliste za sterilitet (22.5.2011 11:07:44)

Zenske pripremam se maksimalno!!!!

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Grga, ja sam ki slonica vucem noge, pa vidis da te dobro krenulo HSG iz prve [sm=smiley36.gif]

GRGA -> RE: Savetovaliste za sterilitet (22.5.2011 12:27:00)

JOJJJJJJJJ SVE JE OK,PA ZATO---za papu ocekum da je ok jer sam je pre 6 meseci radila pa sada ponovo cisto da eto nabavim te nove analize-samo sto cu za hsg traziti anestezijuuu!!!!!Svi to preporucuju,pa tako da ja necu glumeti nekoga junaka ,i testirati moj prag boli!!!!Samo polako ali sigurnoooo.Hsg cekam od marta,,,i evo najzad!

mulan -> RE: Savetovaliste za sterilitet (22.5.2011 12:34:09)

JOJJJJJJJJ SVE JE OK,PA ZATO---za papu ocekum da je ok jer sam je pre 6 meseci radila pa sada ponovo cisto da eto nabavim te nove analize-samo sto cu za hsg traziti anestezijuuu!!!!!Svi to preporucuju,pa tako da ja necu glumeti nekoga junaka ,i testirati moj prag boli!!!!Samo polako ali sigurnoooo.Hsg cekam od marta,,,i evo najzad!

Grgic, u Frontu HSG rade sa anestezijom tako da se opusti! [sm=pikapoka2.gif]

GRGA -> RE: Savetovaliste za sterilitet (22.5.2011 21:32:01)

Mulan ja radim HSG kod nas:(((Tako da :(((,ne opterecujem se da li ce da boli......ma bice sve ok ,sta smo sve preziveli i to cemo--ne bojim se velikog bola,jer sam toliko toga prezivela da mi taj hsg dodje kao kafica!![sm=smiley36.gif]

mulan -> RE: Savetovaliste za sterilitet (22.5.2011 22:51:25)

Mulan ja radim HSG kod nas:(((Tako da :(((,ne opterecujem se da li ce da boli......ma bice sve ok ,sta smo sve preziveli i to cemo--ne bojim se velikog bola,jer sam toliko toga prezivela da mi taj hsg dodje kao kafica!![sm=smiley36.gif]

Sad si me totalno zbunila zar nije NF kod dr Ane? [sm=zmeden.gif] Znam da si se raspitivala za nju, pa otkud sada kod tebe?

GRGA -> RE: Savetovaliste za sterilitet (23.5.2011 8:24:58)

Mulan[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif],,,mi imamo problam sa spermogramom(koji cas dobar cas ispo d granice),mojim policisticnim jajnicima_nemam ovulaciju,,,pa mi daju kod nas uput za front zbog IUI,E sada posto iammo mali mislion obaveza svaki dan i ja i mm,nazalost za svake analize ne mozemo tckati do Bg-apa se trudim da sto vise zavrsim ovde......Ovde imam dve moje doktorke jedna koja je u dom zdravlja--koja mi sluzi samo za briseve i upute--a druga kod koje idem privatno(koja je najbolji ginekolog kod nas)kod koje radim sve analize dabi sto pre zavrsila ada ne bi cekala.Kod nas se cekanje na obicnu mikoplazmu ceka 3 meseca:((((((((Znaci nema sanse drzavno

........................................................Stoga sada idem na HSG,ovde kod nas u bolnici jer mije moja dr rekla da im je stigao nov aparat,i da jako lepo radi..........................Cim to zavrsim--pravac front i pravac dr Ana jer posle idemo dalje nadam se IUI

mulan -> RE: Savetovaliste za sterilitet (23.5.2011 9:30:27)

Mulan[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif],,,mi imamo problam sa spermogramom(koji cas dobar cas ispo d granice),mojim policisticnim jajnicima_nemam ovulaciju,,,pa mi daju kod nas uput za front zbog IUI,E sada posto iammo mali mislion obaveza svaki dan i ja i mm,nazalost za svake analize ne mozemo tckati do Bg-apa se trudim da sto vise zavrsim ovde......Ovde imam dve moje doktorke jedna koja je u dom zdravlja--koja mi sluzi samo za briseve i upute--a druga kod koje idem privatno(koja je najbolji ginekolog kod nas)kod koje radim sve analize dabi sto pre zavrsila ada ne bi cekala.Kod nas se cekanje na obicnu mikoplazmu ceka 3 meseca:((((((((Znaci nema sanse drzavno

........................................................Stoga sada idem na HSG,ovde kod nas u bolnici jer mije moja dr rekla da im je stigao nov aparat,i da jako lepo radi..........................Cim to zavrsim--pravac front i pravac dr Ana jer posle idemo dalje nadam se IUI

Moj mm je uradio novi spermogram i mnogo su bolji rezultati, mada, morfologija je kako mi se cini oko 60% ali mi je dr u NF rekao da je super [sm=zmeden.gif] Nisam htela mnogo da pametujem da ne iskomplikujem situaciju ako mi je vec rekao da idem na HSG bolje to da uradim, a ostalo cemo videti. Danas su mi rezultati krvi i urina i nadam se da su ok jer me malo bolucka besika i malkice se brinem, ali pokusavam da ne mislim na to. [sm=zardeva.gif]

mala83 -> RE: Savetovaliste za sterilitet (23.5.2011 10:49:26)

zene bila sam danas do NF i treba u junu da uradim briseve (posto se zakazuje) pa ako budu u redu da kad dobijem sledeci put radim HSG[sm=smiley1.gif]

mulan -> RE: Savetovaliste za sterilitet (23.5.2011 13:18:33)

Mala83, dobar pocetak [sm=bravo.gif]

GRGA -> RE: Savetovaliste za sterilitet (23.5.2011 14:41:01)

u PA SUPER JE MORFOLOGIJA --MISLIM DA JE SASVIM OK,,U PRINCIPU ONI TU GLEDAJU SVASTA I MORFOLOGIJU I NORMALNE OBLIKE...SVE.Nista ne brini --sto kazu devojke kada upadness u tu masinu sve ide bolje i lakse......Devojke da Vas pitam nesto

................................Kada Vam doktor daje uput za front,sta vam treba od dokumentacije?

mala83 -> RE: Savetovaliste za sterilitet (23.5.2011 16:02:55)

ne treba ti nista od dokumentacije samo trazis uput za pregled za NF i to je to, e sad ako ces tamo da radis briseve i HSG onda ti opet trebaju uputi i za to...

GRGA -> RE: Savetovaliste za sterilitet (23.5.2011 16:20:22)

Drage moje danas sam poludela,,otisla sam da uzmem uput za NF.pa sam cekala i cekala id a nisam usla niko me nikada ne bi ni prozvao:((((((......................................................................Dalja tragedija je sledeca,doktorka mi nije dala uput za front...........[sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif],,rekla je gde su mi sve analize..........................................................reko koje analize,ona mi je rekla da bi mi dala uput za front da mi je potrebno spermogram mm,pa moje folikulumetrije,moji svi nalazi,cervikalni brisevi,papa sve:((Uopste ne znam ko je tu lud,ok imm papu da ali je tara 8 meseci ,a sada radim novu----sta nije mi sada nista jasno

GRGA -> RE: Savetovaliste za sterilitet (23.5.2011 17:15:04)

Da dodam uz to da u mom kartonu sve lepo piseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,i da je ona rekla sama da cim odradimo ureoplazmu mikoplazmu i hlamidiju,da mi daje uput za Bg,,,,,,nalazi su cisti ,a ona sada trazi jos ..............i folikulumetrije(u kartonu imaa sve)i brisevi,,i sve sve sve!

mala83 -> RE: Savetovaliste za sterilitet (23.5.2011 18:20:11)

grgo, a da probas da uzmes od lekara opste prakse uput kad vec ginekolog nece da ti da... primaju i njihov uput[sm=smiley1.gif]

GRGA -> RE: Savetovaliste za sterilitet (23.5.2011 18:27:16)

[sm=smiley1.gif] Da li je to tacno?Da i lekar opste prakse moz da ti da????Kakav to uput mora da bude!!!Neki specijalni.........iliiiiiiiiiiiiiii?

marija andrijana -> RE: Savetovaliste za sterilitet (23.5.2011 21:00:08)

za NF sa naznakom sterilitet.
Ko moze da daje nemam pojma tj. da li lekar opste prakse moze da da uput za to. Ginekolog koji te  vodi, treba da ima svu tvoju istoriju. Nek uradi prepis rezultata. Meni je trako dr sad uradila za papu i za kolposkopiju da bih predala za VTO.

mala83 -> RE: Savetovaliste za sterilitet (23.5.2011 21:11:09)

Grgo, to je obican uput za pregled kao da te salju bilo gde iz DZ... tako da ja koliko sam shvatila moze i od lekara opste prakse jer oni to ne gledaju. bitno je samo da je naznaceno da je za NF i da je rec o sterilitetu...i da, ne moze da ti ne da uput, jet ti imas prava da se lecis gde ti hoces pa ako je to u NF, to je tvoj izbo,r ako ona nece da ti da, promeni lekara [sm=smiley1.gif]

GRGA -> RE: Savetovaliste za sterilitet (23.5.2011 22:49:10)

[sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif] Drage moje zene promenila sam boju kao ovaj zeleni krastavac....................ceo danasnji dan je gr gr grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
.......................................Da smanjim sa rezanje da nastavim pricu,danasnji dan u dom zdravlja je prosao kako je prosao i to je to..........................................analize imam jos od 2006 godine(brizno i pazljivo cuvam celu hrpu i moju i mm,,kada se spoji jos malo pa kao ana karenjina)

................................Odem ja da dam papu,,,bilo je 15 min pred kraj radnog vremena zadrzalo se i oduzilo(velika guzva)i posto je bilo 9sati uvece kada sam usla resila sam za kotoskopsi sledeci put))))Kazem ja mojo privatnoj dr sta i kako i ona meni kaze...........................................da nece da me pusti u narodni front doktorka jer mi trebaju analize,,ja sam rekla ok sami znate koliko godina dolazim kodvas folikulumetriju ima predhodne tri godine sve sve sve---celu istoriju[sm=smiley34.gif][sm=smiley34.gif][sm=smiley34.gif][sm=smiley34.gif][sm=smiley34.gif] Ma jok,da bi me poslala u Narodni front moram imati sve sve sve.I cervikalni,vaginalni,mikolpazmu,ureoplazu(ok sto mi je logicno))))papu,koltoskopsi(ajde ok i to )HSG,kompletne hormone,kompletnu krvnu sliku,test na secer,test na sidu,hepatitis,b i c,,,,,sifilis,sedimentaciju,................cek da se setims ta jos test na spermatozoidna antitela(mm to ima ja ne),neka analiza pise ,,,,R,,,Tox,CMV.............cccccccccccccc i onda nova folikulumetrija......pa onda pregnilll pa da probamo prirodno,,a tek kada to ne uspe Bg i FRONT[sm=sad.gif][sm=sad.gif] Place mi se[sm=sad.gif][sm=sad.gif]

GRGA -> RE: Savetovaliste za sterilitet (23.5.2011 22:52:08)

:))[sm=kava.gif] Marija evo jedne kafice pa da sednemo i pricamo :)))Ko ce ga znati kao daje uput,ali meni je samo jedno sumnjivo,,sada ovo sto radim meni je kao priprema za VTO,ali veruj mi niskda za IUI nisam cula da je nek sve ovo radio od analiza...................Cak kada sam isla na sajt NF tamo lepo pise----spermogram,Hsg,hormoni...i to je sve (mozda jos brisevi)testiraju me kao zamorce!

mulan -> RE: Savetovaliste za sterilitet (23.5.2011 22:55:09)

Mislim da je doktorka preterala, pa sve to ti treba za VTO, a zasto sada da krenes sa svim tim analizama dok se ne posavetujes sa lekarima u NF, a i bzvz da ti propadnu ako ti lekar ode na godisnji odmor [sm=smiley13.gif]

marija andrijana -> RE: Savetovaliste za sterilitet (23.5.2011 23:04:27)

Hvala na kafici.. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Kad budes dolazila u Bg,onda cemo je svakako popiti negde, makar i u okolini Fronta.

Slazem se sa Mulan i mislim da je preterala. Meni, a verovatno i velikoj vecini devojaka ovde nije bilo potrebno sve to. Moja dr je videla spermogram mm i rekla sam joj da bi smo mi hteli da se pozabavimo potpomognutom oplodnjom i trazila sam uput  za Front. Zena mi je odmah napisala i pozelela puno srece. Rekla mi je da je obilazim i ovako, a ne samo kad mi zafali neki uput. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Pokusaj ponovo i reci sta hoces. Imas pravo na to. Ukoliko neka ustanova kod tebe radi HSG, verovatno rade i IUI pa zato mozda i nece da ti da uput za Front. Kako god, ti opet mozes da biras i gde ces da radis HSG! Ispitaj, proveri, pa insistiraj da dobijes ono sto zadovoljava tvoja prava kao pacijenta.

GRGA -> RE: Savetovaliste za sterilitet (23.5.2011 23:28:35)

[sm=kava.gif][sm=kava.gif]Mulan evo za nas dve kafice!!!Znace preterale su--pa pretpostavljala sam ,,,,nemam reci obe su mi rekle da nema sanse da dobijem uput dok to sve ne odradim,:((Na zalost,,Da kod nas se radi HSG,kazu neki nov aparat-pa ajde da ga isprobam[sm=smiley2.gif] ali IUI ne rade,i covece kao da me spremaju za astronauta i hod u bestezinskom stanju!!!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>