GRGA -> RE: Savetovaliste za sterilitet (23.5.2011 22:49:10)
|
[sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif] Drage moje zene promenila sam boju kao ovaj zeleni krastavac....................ceo danasnji dan je gr gr grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr .......................................Da smanjim sa rezanje da nastavim pricu,danasnji dan u dom zdravlja je prosao kako je prosao i to je to..........................................analize imam jos od 2006 godine(brizno i pazljivo cuvam celu hrpu i moju i mm,,kada se spoji jos malo pa kao ana karenjina) ................................Odem ja da dam papu,,,bilo je 15 min pred kraj radnog vremena zadrzalo se i oduzilo(velika guzva)i posto je bilo 9sati uvece kada sam usla resila sam za kotoskopsi sledeci put))))Kazem ja mojo privatnoj dr sta i kako i ona meni kaze...........................................da nece da me pusti u narodni front doktorka jer mi trebaju analize,,ja sam rekla ok sami znate koliko godina dolazim kodvas folikulumetriju ima predhodne tri godine sve sve sve---celu istoriju[sm=smiley34.gif][sm=smiley34.gif][sm=smiley34.gif][sm=smiley34.gif][sm=smiley34.gif] Ma jok,da bi me poslala u Narodni front moram imati sve sve sve.I cervikalni,vaginalni,mikolpazmu,ureoplazu(ok sto mi je logicno))))papu,koltoskopsi(ajde ok i to )HSG,kompletne hormone,kompletnu krvnu sliku,test na secer,test na sidu,hepatitis,b i c,,,,,sifilis,sedimentaciju,................cek da se setims ta jos test na spermatozoidna antitela(mm to ima ja ne),neka analiza pise ,,,,R,,,Tox,CMV.............cccccccccccccc i onda nova folikulumetrija......pa onda pregnilll pa da probamo prirodno,,a tek kada to ne uspe Bg i FRONT[sm=sad.gif][sm=sad.gif] Place mi se[sm=sad.gif][sm=sad.gif]
|
|
|
|