RE: Savetovaliste za sterilitet (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

GRGA -> RE: Savetovaliste za sterilitet (27.6.2011 23:36:17)

Ankii dobro vece,,pa pazi ja sto sam cula kazu da ne sme doci doz aceca mesec dana,zbog sretstva koje te malo ozraci dok ti rade HSG-i to bas dosta slucajeva znam cak je i meni moja dr rekla da ne bi trebalo doci do zaceca mesec dana zbog kontrasta koji je radioaktivan..........................Nada nekima kazu da nemju odnose,a nekima predalzu...Sta znam nisam pametna,,ja samo znam da cu pauzirati oko mesec dana(trebem sledeci ciklus raditi)zbog zracenja..Sve zavisi od dr do dr!!

plačljiva -> RE: Savetovaliste za sterilitet (28.6.2011 10:06:11)

Moj savet je da se ne pokušava sa začećem u mesecu kada je rađen HSG zbog male doze zračenja.Ja se sećam da sam preskočila jedan mesec...Po savetu fantastične doktorke sa KBC "Zvezdara"

marija andrijana -> RE: Savetovaliste za sterilitet (28.6.2011 21:26:18)

Takodje. Meni je dr rekao da taj mesec, u kome se radi HSG, nema odnosa. Pre HSG-a zbog samog postupka, a posle zbog zracenja.

ankki -> RE: Savetovaliste za sterilitet (28.6.2011 23:37:08)

DO VRAGA,EM SAM TOLIKO CEKALA,SAD MI SAMO FALI DA SAM OSTALA TRUDNA.NIJE MI JASNO DA MI NISTA NIJE REKAO MOJ LEKAR.SAD SAM JOS VISE UPLASENA.NISAM GA NISTA PITALA,JER SAM POSLE HSG BILA TOTALNO POGUBLJENA ALI ZNAM SIGURNO DA MI NISTA NIJE REKAO.SAD MI DODJE DA POLUDIM.

marija andrijana -> RE: Savetovaliste za sterilitet (29.6.2011 10:37:21)

Nemoj da ludis, nije nista strasno. Podeljena su misljenje oko odnosa posle HSG-a. Procitaj u ovoj temi., raniji postovi... Dosta se pisalo o tome. Ima i devojaka koje su bas u tom mesecu i ostale trudne.

marija andrijana -> RE: Savetovaliste za sterilitet (29.6.2011 10:48:42)

izvini, ne dadoh link... [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

ovde pogledaj sve sto su devojke pisale KLIK

GRGA -> RE: Savetovaliste za sterilitet (10.7.2011 22:11:03)

Zene sta se desava sada leti...Posle HSG-A koji trreba da bude 3 avgusta ,,,planiram za Bg ......Valjda ce sve biti ok,,i valjda ce mi uskoro biti i IUI!!!

mulan -> RE: Savetovaliste za sterilitet (16.7.2011 12:11:30)

Ja sam ubrzo posle HSG radila hormone (krv) pocela sa terapijom (Klomifen), pa folikometrija, pregnil i radi se inseminacija. Sada zavisi od doktora ja ti pisem sta je bilo u mom slucaju.

plačljiva -> RE: Savetovaliste za sterilitet (18.7.2011 9:38:09)

Drage moje,uzela sam uput za Narodni front i prof.Mladenka Vasiljevića.Molim vas da mi u privatnoj poruci pošaljete vaša iskustva sa njim.Da li  možda imate i nekog drugog lekara da mi preporučite iz Fronta?[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

mulan -> RE: Savetovaliste za sterilitet (18.7.2011 13:17:34)

IZVORNA PORUKA: plačljiva

Drage moje,uzela sam uput za Narodni front i prof.Mladenka Vasiljevića.Molim vas da mi u privatnoj poruci pošaljete vaša iskustva sa njim.Da li  možda imate i nekog drugog lekara da mi preporučite iz Fronta?[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Rado bih ti posla pp, ali kod tebe nemam tu opciju [sm=zmeden.gif] zato cu ti odgovoriti ovde, pa ako moderatori procene da post treba da mi se obrise neka to i urade.

Pre nego sto krenes u NF obavezno zovi savetovaliste da vidis kada Vasiljevic radi jer je mozda na godisnjem odmoru. Cinjenica da je on prezaposlen predavac je na fakultetu, operise u bolnici, radi u savetovalistu i ko zna cime se jos bavi, pa je samim tim i retko tu. Htela sam i ja kod Vasiljevica, ali sam vremenom presla kod dr Jovanovica jer sam samo jednom uspela da dodjem do njega i to slucajno kada sam vec radila folikometriju. Ono sto sam cula o njemu je sve najbolje sem sto je velika mana sto je retko kada tu, pa je za zene veoma frustrijajuce to cekanje i dolazenje bzvz, a narocito za one koje nisu iz Beograda i koje prevale ogroman put. Mislim da je ciklamica njegov pacijent, pa ti ona moze nesto vise napisati o Vasiljevicu.

nina26 -> RE: Savetovaliste za sterilitet (18.7.2011 15:00:03)

Placljiva, mene zanima od koga si dobila uput za NF?

Ili ako neko od devojaka moze da mi preporuci nekog dr koji bi mi dao uput za NF,posto ja treba da radim histero, pa me je strah da ne naletim na nekog nadrndanog kod mene u DZ??

Pomagajteeee[sm=smiley1.gif]

GRGA -> RE: Savetovaliste za sterilitet (18.7.2011 15:25:37)

Zene moje drage smao da vas obavestim--radilasam progesteron--pokazalo se da sam imala ovulaciju ovaj mesec i da je sve ok....(prirodno)da ne poverujem!!!

Dobilasma upute za HSG,,,i upute za hormone--prolaktin profil cu raditi privatno,,,iz jednog razloga sto se treba raditi u 8-11-13h,,a kakavi su redovi kod nas i koliko se ceka,,sta ako promasim vreme-----

Moja drzavna doktorka se isto zapanjila i rekla kako nemate decu i koliko dugo--kada sam joj rekla nije mogla da veruje,,i rekla je d mozemo prirodno,,,,ali eto nece,,,,i da ako je HSG i hormoni u redu,,onda pravac Bg,,,,,,,,,,,

moja ciklama -> RE: Savetovaliste za sterilitet (18.7.2011 18:52:03)

IZVORNA PORUKA: nina26

Ili ako neko od devojaka moze da mi preporuci nekog dr koji bi mi dao uput za NF,posto ja treba da radim histero, pa me je strah da ne naletim na nekog nadrndanog kod mene u DZ??

Nina26, uput za Front, tražiš od tvog ginekologa iz doma zdravlja! Moj ti je savet, da zamoliš Prof.Vasiljevića, da ti uradi histero!

I da pročitaj post koji je poslala Mulan, sve je istiina 100%.
Ja umem da ga čekam baš baš..!

nina26 -> RE: Savetovaliste za sterilitet (18.7.2011 23:41:36)

Hvala vam drage moje, pisala mi je i Placljiva, pa videcu sutra da zakazem i da se izborim za uput[sm=bravo.gif]

plačljiva -> RE: Savetovaliste za sterilitet (19.7.2011 8:26:32)

Ide li neka drugarica sutra u Front kod Vasiljevića?Idem i ja [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] 

mulan -> RE: Savetovaliste za sterilitet (19.7.2011 12:32:00)

Ja cu tek pocetkom avgusta u NF kada mi dr vrati sa go, pa cemo se tamo vidjati. Obavezno napisi sta si uradila ako ti nije tesko.[sm=smiley1.gif]

nina26 -> RE: Savetovaliste za sterilitet (19.7.2011 15:12:29)

Pljaciljiva taman da mi kazes ako je prezauzet da izaberem drugog [sm=smiley1.gif]

I naravno javi sta je bilo[sm=bravo.gif]

GRGA -> RE: Savetovaliste za sterilitet (19.7.2011 15:14:21)

Zene cimz avvrsim hsg,,ja cu ici u NF,,,,ako bude sve ok stose tice jajovda!!

plačljiva -> RE: Savetovaliste za sterilitet (20.7.2011 7:38:14)

Drage moje,danas idem u NF.Javljam vam se večeras sa izveštajem [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

GRGA -> RE: Savetovaliste za sterilitet (20.7.2011 9:00:25)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

plačljiva -> RE: Savetovaliste za sterilitet (20.7.2011 11:08:57)

Bila sam u NF,kod dr Vasiljevica,pregledao mi je celu fasciklu sve nalaze i rezultate i rekao mi je da dodjem na UZ u petak i da će mi reći ša dalje.Čovek je tih smiren,malo priča.Ostavio je jako jako pozitivan utisak[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

GRGA -> RE: Savetovaliste za sterilitet (20.7.2011 13:18:24)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Placljiva bravo........ipak ima pomaka i sve ce se brzo resiti.

Sose tice mene ja sam najubedljivi primerkako je zdravstvo van grada Beograda traljavo,ppolupismeno i sl.....

Naime ovako ,,posto sam dobila uput za kod nas u Po za hormone,,pritom pozvala i rkli mi da hormone ne rade ja danas odem za uput za Bg
Moja dr mi da upute ali mi kaze da moram proci komsiju id a mi oni odobre mogu li raditi u Bg hormone ili ne.......
Pritom je dr pita da li sam radila test opterecenja secerom--reko-ne

Ok napisa mi i to ali ona ne zna sa kolikose to glukoze radi,nego ja kada odem da dam krv da mi napise,,odem ja da dam krv,,oni mi pritom kazu kako ona ne zna...pa me posalju kod dr opste prakse!!!To sutra radim..

E sad odem ja sam tim papirima na komisuju pregledajku oni sve,i kazu mi da odem sada u bolnicu da mi na poledjini papira napisu da oni to ne rade overe i da donesem papir

Odem ja u bolnicu niko nista ne zna....Nece da se potpisu,pa jao mi ovo mi ono vama to ne treba............Meni elergija--kazu jao pa dodji sutra kada je nacelnik tu...POludela sam

Sada je pitanje koliko ce komisija zasedati da li cu do ciklusa dobiti upute,,a kazu mi da je komisija katastrofaaaaaaaaaa,,da nema tog koji je prodje!!!Veselo

nina26 -> RE: Savetovaliste za sterilitet (20.7.2011 13:46:49)

Placljiva, jel si ti isla kod njega zbog konsultacija za VTO?

mulan -> RE: Savetovaliste za sterilitet (20.7.2011 16:34:50)

IZVORNA PORUKA: plačljiva

Bila sam u NF,kod dr Vasiljevica,pregledao mi je celu fasciklu sve nalaze i rezultate i rekao mi je da dodjem na UZ u petak i da će mi reći ša dalje.Čovek je tih smiren,malo priča.Ostavio je jako jako pozitivan utisak[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Drago mi je sto si ga pronasla [sm=bravo.gif] Bas tako malo prica, prilicno tih, ali zato dobar strucnjak. Odlican pocetak!

plačljiva -> RE: Savetovaliste za sterilitet (20.7.2011 20:07:05)

nina 26,išla sam kod njega jer mi jedna poznata i priznata klinika u Bgd nije rešila problem,dve neuspele IUI i ja se malo raspitala ko je u državnoj klinici stručnjak i dodjoh do njega...Prilično smiren,tih i stručan lekar.Prvi utisak jako pozitivan

Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>