New Mom -> RE: 4D ultrazvuk (24.11.2013 16:24:47)
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Ženskice a kad ste vi radile 4d i jeste li radile uopšte? IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Ja sam sa Vukom radila foto sesn[sm=smiley36.gif] dobila sam slike na cd-u. Ko god moze sebi to da priusti super je. Kazu da je najbolje raditi oko 25,26,27 nedelje. Beba nije mnogo mala a nije ni velika. Meni je zao sto sada nisam radila u ovoj trudnoci a mislim da je sada vec beba velika za slikanje:-( IZVORNA PORUKA: viking RR Ja sam išla na 4d i to tri puta. Zapravo, tri puta sam išla na ekspertski pa je tada dr u nekom trenutku uključio i 4d. Prvi put u 16. nedelji, zatim u 19. pa u 23. nedelji. IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Vik i meni je dr dok sam bila u BG ukljucila da vidim bebu na 4D. A u BL mozes da se narucis za pregled 4D koji traje oko 40 min i u jednoj klinici kosta 50 eura a u druge dve 75 eura i slikaju ti bebu i narezu slike na cd. To je vise cef nego pregled, zato sam napisala foto sesn[sm=smiley36.gif] IZVORNA PORUKA: viking RR Možeš to i ovde, zato sam i napomenula da ja to nisam radila već sam 4d gledala samo u okviru ekspertskog uz-a. IZVORNA PORUKA: serpica Jole i kos nas je 4d oko 50 eura,ja nisam radila mislim da ti to ne treba,ne znam,osim ako nema nekih potreba. IZVORNA PORUKA: jovana jojo dobro jutro drugaci...ja sam u prvoj trudnoći išla na 4D sa puna tri meseca, a rekli su mi da mogu doći i sa navršenih 6 i kad uđem u 9 mesec.i platila sam 50e i dobila cd...ja pitala da li je to obavezno rekli su da nije...u 6 mesecu se posmatra kako su se formirali unutrašnji organi a u 9 mesecu kolika je beba i kakav je položaj IZVORNA PORUKA: Jole84 Baš bih volela da uradim 4d,možda ću oko 20 nedelje,videću šta će dr da mi kaže,merak mi je. IZVORNA PORUKA: jovana jojo Kao što sam već rekla u prvoj trudnoći sm radila 4D a u ovoj nisam jer mi je dr rekao da nema potrebe...a što kaže jole i mene kopka i jako bi želela da vidim mog bebca onako u 4d IZVORNA PORUKA: buba m Meni ja dr jednom u toku redovnog uz prebacio na 4d. Možda će na sledećem opet. Sad bi trebalo da se vidi lice. Možda virnemo na koga liči. [sm=smiley36.gif] IZVORNA PORUKA: pocahontas e da, ja sam prosli put radila 4d negde oko 20. nedelje, lepo se videlo, dobili smo i cd. mene to nesto posebno ne impresionira jer generalno nista ne vidim na uz i rekla sam mom doktoru da ja i ne moram nista da vidim dokle god on vidi sve sto treba, a ja cekam da bebavc stigne pa da uzivam [sm=smiley1.gif] i prosli put mi je u 13. nedelji rekao da je devojcica, a sad je samo rekao da prvo smisljamo musko ime..
|
|
|
|