happy mama -> RE: 4D ultrazvuk (28.3.2014 23:17:40)
|
Drage trudnice, upomoc!!! Naime, vodim trudnocu kod dr koji ima 2d ultrazvuk, i do sad je bilo sve u najboljem redu. Inace,sada ulazim u 34.nedelju trudnoce. U 23. nedelji sam jednom bila na 4d ultrazvuku kod ginekologa koji inace ne vodi moju trudnocu, i tada je bilo takodje sve u najboljem redu. Pre nedelju dana sam opet otisla kod njega na 4d, eto cisto da vidim kako je beba, da je malo pogledam[sm=duda.gif], a onda mi je taj dr rekao da ne moze bas lepo da vidi pregradu izmedju pretkomora srca bebe i da kazem svom lekaru da obrati paznju kad mi radi uz. Okretao me je na levi,desni bok, gledao sa svih strana, nekad mu se ucini da vidi pregradu pa onda opet ne vidi [sm=smiley3.gif] Napomenuo je da ne brinem i da se nekad desava da se beba tako namesti da ne moze lepo da se vidi. Pogledao je nalaz iz 23. nedelje kada sam bila kod njega i tamo pise da su vidljive sve cetiri srcane supljine. Jako sam uplasena i ne znam da li je moglo n esto da se desi u vreme od prvog do drugog 4d uz?!? Kod mog dr imam pregled za 4 dana i ne mogu da iscekam da odem,a s druge strane me je strah i da odem da mi ne kaze nesto lose. Ne znam da li on na obicnom uz uopste moze da vidi pretkomore i komore?!?
|
|
|
|