Sanchy -> RE: 4D ultrazvuk (20.3.2012 20:59:35)
|
Ja sam danas bila u Dr.Ristic,nismo dobili slicice jer beba nije dala da se vidi[sm=smiley13.gif]...suprug je sve vreme samnom unutra tako da on sve vreme gleda u monitor,doktorka radi istovremeno obican uz i pali 4d povremeno kad misli da bi mogla da se beba slika kako treba...sto je dobro jer taj 4D radi na jacoj frekvenciji i nije bas preporucljiv ,u Evropi se ni ne radi na primer...u svakom slucaju nas bebac je sve vreme drzao rukice preko lica ,obe i na kraju nam okrenuo guzu ...ja nisam htela da to predugo traje iz razloga koji sam navela a i osetila sam da mu to smeta jer na obicnom uz uvek pozira,uvek mu vidim anfas ,gleda pravo u nas a sada se jadan skroz pokrio rukama tako da ja ga vise necu raditi u ovoj trudnoci..inace ne moze vas niko prevariti jer suprug sve vidi i vidi da beba nece da se okrene...nisu nam nista ni naplatili eto cisto da znate,pitala me da li hocu one mere da mi napise kao da je radjen obican uz ja nisam htela jer sam prosle nedelje radila ekspertski,samo je konstatovala da je sve ok,kao sto mi je receno,beba je skolski primer za nedelju u kojoj sam i rece mi da sam prva trudnica u poslednje vreme koja ima dovoljnu kolicinu plodove vode,sto mi je i moj dr.rekao nedelju dana ranije...doktorka je super,Dr.Tufegdzic i jos jedna dxr je skroz ok Djurdjevic ove ostale [sm=smiley13.gif],posto sam ja stalno isla kod njih ranije pa sam ih sve izmenjala[sm=smiley1.gif]...eto to ti je moj slucaj i razmisljanje,nadam se da ce vasa bebica biti spremnija na saradnju...
|
|
|
|