Uradi sam -> RE: deca obolela od cerebralne paralize (18.2.2010 1:07:10)
|
Majke,znam kakav je to udar na budzet. Verujte mi da to sto su Makedonci dobili je najniza cena na svetu... U pitanju su 3 kursa,a ne 2. U tu cenu su im ukljucili...pregled deteta dva puta godisnje tj.procenu,kurseve,materijale za rad i jos u rezervi. Nisu im naplatili troskove svog puta ni smestaja. Inace sve ovo se posebno naplacuje... Cena jednog kursa u Spaniji je 4000eur...smanjili su im znaci skroz. Ne govorim ovo zbog reklame...Ja iskreno verujem u ovu metodu i ona ce postati moj zivot! Deca koja su se lecila vise godina u zvanicnim institucijama,a koji su tezak stepen CP-a vrlo malo su dobila.Majka koja je bila samnom u Austriji je za 7 meseci rada sa svojim detetom dobila vise nego za 2 i po godine vezbanja klasicnim metodama. U stvari bicu malo bezobrazan sada,dete za 2 i po godine vezbanja nije dobilo gotovo nista. Ako zelite spojicu Vas sa tom majkom da moze iz prve ruke da potvrdi.Ko zeli neka kaze. Hocu da kazem da mozda jos niste svesne sta moze da se postigne ovom metodom. NEMA VERGLANJA U PRAZNO..to je ono sto je mene kao terapeuta najvise izludjivalo i deprimiralo kad sam radio sa decom koja su tesko ostecena.Ne mogu ni da zamislim kako je Vama,roditeljima. To je moj najveci motiv,sto radim sve ovo...mogucnost da se deci koja se smatrju "otpisana" pruzi nova perspektiva i da im se pomogne i to ne malo il na kasikicu...nego drasticno da im se pomogne. Zato sam bio presrecan kada sam metodu otkrio,a sada sam presrecan sto sam skupio hrabrost da se uhvatim celog posla oko organizacije i da pored toga sto me osudjuju i dalje guram ovu pricu za koju sam uveren da ce mnogima pomoci. Roditelji ne budite obeshrabreni zbog cene..verujte mi..ako dodjete samo na jedan kurs,dobicete vezbe koje cete moci da radite sa detetom dok ne skupite novac da dodjete opet.Za sve to vreme vase dete ce i dalje napredovati.Istina najbolje je da na svakih 6 meseci dolazite,medjutim kad ljudi jednostavno ne mogu da iznesu pricu finansijski onda dodju onoliko puta koliko mogu i kad mogu. Koncept metode je takav da vezbanjem u broju sati vi jacate deo tela na koji delujete.U tom slucaju mozete raditi vezbu recimo na grudnom kosu u vremenu od 500 sati i to ce doneti odredjeni napredak,ali ako ne mozete da dodjete opet za 6 meseci,mozete uraditi jos 700 sati na istoj regiji i dete ce i dalje napredovati i izvlaciti dobitke iz te vezbe...ako me razumete sta zelim reci. Mozda bi na primer bilo bolje da posle 500 sati na grudnom kosu,radite 500 sati na ledjima,ovo je samo primer. medjutim ako uradite 1000 sati na grudnom kosu,to detetu svakako koristi...puno pozdrava !
|
|
|
|