Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 21.3.2010 12:02:27
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: BabyG Ma ok je draga! Znam ja da ti nisi mislila ništa loše.. Osim da overim tvoj žmu Šalim se NARAVNO
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 21.3.2010 12:12:35
|
|
|
|
BabyG
|
Pa, zar je to loše?! Meni to imponuje!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 21.3.2010 18:16:12
|
|
|
|
Anoniman
|
evo da prebacim na pravo mesto IZVORNA PORUKA: OTI
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 21.3.2010 18:17:46
|
|
|
|
cipiripi
|
Andjelko maji
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 21.3.2010 18:21:12
|
|
|
|
Anitaaa
|
IZVORNA PORUKA: OTI evo da prebacim na pravo mesto IZVORNA PORUKA: OTI Jao Oti....prelepa je a tek ta kosica.....Je li šta ste bre vi majke kosate dece jele u trudnoći pa vaša deca imaju kosu.Ovde samo moj Mateja ćelavko
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 21.3.2010 18:21:17
|
|
|
|
maslinica
|
cura slatka ....
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 21.3.2010 18:21:23
|
|
|
|
magnetic
|
Oti beba ti je k''o secer
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 21.3.2010 18:45:24
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Anitaaa Jao Oti....prelepa je a tek ta kosica.....Je li šta ste bre vi majke kosate dece jele u trudnoći pa vaša deca imaju kosu.Ovde samo moj Mateja ćelavko Nije, i moj Andrej je ćelavko OTI, preslatka je, pu pu pupu!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 21.3.2010 18:50:31
|
|
|
|
BabyG
|
IZVORNA PORUKA: OTI evo da prebacim na pravo mesto IZVORNA PORUKA: OTI Ćupavi slatkiš!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 21.3.2010 21:14:36
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR IZVORNA PORUKA: Anitaaa Jao Oti....prelepa je a tek ta kosica.....Je li šta ste bre vi majke kosate dece jele u trudnoći pa vaša deca imaju kosu.Ovde samo moj Mateja ćelavko Nije, i moj Andrej je ćelavko OTI, preslatka je, pu pu pupu! Ja sam pila puuuuuuuuno vode ,mozda je u tome stvar
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 21.3.2010 21:19:33
|
|
|
|
Anoniman
|
OTI, ONA JE PREDIVNA!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 21.3.2010 21:23:33
|
|
|
|
simke
|
Tea je prelepa
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 21.3.2010 21:26:08
|
|
|
|
NadaR
|
Otika,jos jednom cestitka za preslatku djevojcicu!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 21.3.2010 23:49:06
|
|
|
|
sanji
|
Jao OTI slatka je kao šećer!!! Dokopala sam se RR-a samo da vidim kako ste vas dve! Šaljemo vam velikiiiiiiiiiiiiiiiii poljubac!!!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 22.3.2010 7:48:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo sta se desava kad Nesa ode kod babe i dede i otvori frizider da sam izabere sta ce da jede
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 22.3.2010 7:57:11
|
|
|
|
minavb
|
Jel to slaninica?
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 22.3.2010 7:58:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Da...ko sta radi, moje dete jede...
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 22.3.2010 8:02:14
|
|
|
|
minavb
|
Pile malo, bolje da jede nego da ga juris i teras.
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 22.3.2010 8:02:17
|
|
|
|
pepino
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Evo sta se desava kad Nesa ode kod babe i dede i otvori frizider da sam izabere sta ce da jede Slatkis mali,zna dijete sta je najzdravije...
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 22.3.2010 8:06:04
|
|
|
|
*Alexx*
|
Nedja, jel to on u onoj kutiji od kreveta?
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 22.3.2010 8:06:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Da, to mu je omiljeno mesto za igru kad ode kod mojih
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 22.3.2010 8:16:50
|
|
|
|
gagins
|
Evo nas u set_nji
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 22.3.2010 8:21:47
|
|
|
|
Trcosava
|
koliko sam ćorava ujutru pomislila sam da duva u nešto Neka on samo ručki, naše babe i dede su zdraviji od nas 100 puta (sad će mina da me kilne )
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 22.3.2010 8:35:46
|
|
|
|
*Alexx*
|
Gagins, pa vidi je, kako je slatka, sva ozbiljna, i u tom prsluku
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 22.3.2010 8:36:30
|
|
|
|
Trcosava
|
eve vi pa gledite Anin album
< Poruku je uredio Trcosava -- 22.3.2010 8:42:05 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
odnosafroditaKoliko je naj duze vremena proslo da niste vodili ljubav sa vasim bracnim partnerom 1 dan (
14%)
3 dana (
13%)
7 dana (
15%)
14 dana (
16%)
mesec dana (
9%)
vise od 40 dana (
34%)
Ukupan broj glasova: 196Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!