Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 23.3.2010 11:33:26
|
|
|
|
Lu
|
SUPER MAMA,Tvoja Monika je kao manekenka mala Pa jel ima išta ljepše od sretnog djeteta Baš je super uslikati djecu ovako u njihovim trenutcima uživanja i sreće
< Poruku je uredio Lu RR -- 23.3.2010 11:53:53 >
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 23.3.2010 11:35:18
|
|
|
|
Lu
|
Oti,Teodora je preslatka mala lutkica a ti si vidim u sedmom nebu
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 23.3.2010 11:45:05
|
|
|
|
Mari86
|
OTI
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 23.3.2010 12:36:51
|
|
|
|
simke
|
Joj Nedjo Nesa je genije Vejiki co''ek SUPER MAMA,Moni je prava devojka OTI,Tea ima vejiki cmokic od Sinise
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 23.3.2010 19:59:02
|
|
|
|
Trcosava
|
Najnovija moda
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 23.3.2010 20:00:47
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 23.3.2010 20:01:01
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 23.3.2010 20:04:09
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: nina83 Preslatke bebice! Ajd i ja da okacim jednu nasu Nina, ne znam odakle si, ali ja sam u nedelju u TC Ušće, u Home centru videla bebu koja je ISTA kao tvoje dete
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 23.3.2010 20:31:50
|
|
|
|
pepino
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava Najnovija moda Sta ti radi ova blesava mamaca,a ti tako medena,mala ljepotice,kako bi ti te obraze spucila,joj,joj...
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 23.3.2010 20:45:23
|
|
|
|
*Alexx*
|
Crna Trćosava, šta uradi od deteta, ccc
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 23.3.2010 20:46:16
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: nina83 Preslatke bebice! Ajd i ja da okacim jednu nasu Nina, ne znam odakle si, ali ja sam u nedelju u TC Ušće, u Home centru videla bebu koja je ISTA kao tvoje dete Nina preslatka je!!!!!!
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 23.3.2010 21:25:08
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava Najnovija moda Trco ne da sam se slatko najmejala kad sam videla ovu lepoticu.Evo mm nemoze da prestane da se smeje. Ali bas je lepa. Lu, simke, hvala na lepe komentare. Inae uvek Monika je tako nasmejana.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 23.3.2010 21:47:58
|
|
|
|
Trcosava
|
super mama - monika mi je kao lutkica kosica mi je tek da poludim - samo da mi anči ima kovrdžavu kosicu kao moni
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 23.3.2010 21:49:19
|
|
|
|
simke
|
Trco sta to radis detetu...ccc
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 23.3.2010 21:52:05
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava super mama - monika mi je kao lutkica kosica mi je tek da poludim - samo da mi anči ima kovrdžavu kosicu kao moni Hvala Trco.Daj boze da Ana ima kovrdzavu kosicu, mada evo Monika nedami da je cesljam bas moze da joj stavljam snalice i gumice ali cesalj ne, pokazujemi kako se sama ceslja. Pojescu tvoju malu da znas, medena je.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 24.3.2010 10:03:09
|
|
|
|
mihi
|
OTI teodora je mnogo slatka, MOnika lutka uzeću je za snajku, Trco kakav sesir za bebu.....
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 24.3.2010 10:53:11
|
|
|
|
gagana83
|
Joj Trco,Anci ce kad poraste da bude isti takav za*ebant kao mama Evo malo nas
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 24.3.2010 11:00:15
|
|
|
|
MERYEN
|
Una pa ti si bas porasla,pupupu masala prava princeza
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 24.3.2010 11:02:43
|
|
|
|
mihi
|
Gagana baš je slatka koliko kose ima sa 6 meseci.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 24.3.2010 11:05:28
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
IZVORNA PORUKA: mihi OTI teodora je mnogo slatka, MOnika lutka uzeću je za snajku, Trco kakav sesir za bebu..... Moze mihi samo da ih upoznamo.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 24.3.2010 11:06:57
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
gagana ja vidim da ces je nositi kod frizera pre leta mnooogo gusta kosa ima.Ja sam Moniku sisala sa 7 meseci jer se pocela puno znojiti. Inace Una je preslatka.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 24.3.2010 11:09:57
|
|
|
|
gagana83
|
Hvala zene Moracu je malo osisati,barem siske i pozadi na vratu.
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 24.3.2010 11:12:02
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 Joj Trco,Anci ce kad poraste da bude isti takav za*ebant kao mama Evo malo nas mamina lepotica!!! gagana prelepa je a nadam se da će Anči povuče na ja - taja je dobar samo u zezanju mame
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 24.3.2010 11:12:36
|
|
|
|
gagana83
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 24.3.2010 11:16:44
|
|
|
|
pepino
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 Joj Trco,Anci ce kad poraste da bude isti takav za*ebant kao mama Evo malo nas Joj Gagana kakva ti je,prava mala mini,ma preslatka,sve bi ih spucila,samo da mi ih se docepati!!!!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Od kada je krenuo u vrtić stalno je bolest...Kada ste roditelj i odgajate decu predškolskog i školskog uzrasta, jesenji i zimski meseci umeju da budu veoma grubi pre...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?