Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 20.3.2010 18:38:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Ova je umetnicka ,mnogo mi se svidja!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 20.3.2010 18:40:23
|
|
|
|
Lilly*
|
Jao zlato maleno
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 20.3.2010 19:21:50
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Lilly RR Jao zlato maleno
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 20.3.2010 19:41:51
|
|
|
|
BabyG
|
Evo i naš smešak..
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 20.3.2010 20:44:20
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR Pa vidi taj osmeh Nedjo, ti kao da si mu sestra, a ne majka Slažem se!!!!! Gina izljubi lutkice za brzdej Još malo pa mamica - šećerko mali
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 20.3.2010 20:48:45
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: BabyG Evo i naš smešak.. bejbidži - poješću ti sinka podseća me na anči kad se rodila
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 20.3.2010 20:51:11
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: BabyG Evo i naš smešak.. bejbidži - poješću ti sinka podseća me na anči kad se rodila Stvarno lici na Anci! Baby,jel ti poznajes Trcinog muza? Mamice,sve Stefanove slike su umetnicke! Mamin pozer
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 20.3.2010 20:53:17
|
|
|
|
Anoniman
|
He,he...Marince,bas si u pravu,druzi se sa aparatom jos iz porodilista,tamo smo prve fotke pravili
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 20.3.2010 20:54:28
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: BabyG Evo i naš smešak.. Vid'' vid'' snajku mi promovises ovdI ?
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 20.3.2010 20:55:43
|
|
|
|
BabyG
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: BabyG Evo i naš smešak.. bejbidži - poješću ti sinka podseća me na anči kad se rodila Znam da smo po ponašanju trebali da budemo m, ali smo ipak devojčica! A marince.. Nećemo pred njom o TOME!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 20.3.2010 20:57:00
|
|
|
|
BabyG
|
IZVORNA PORUKA: Jos malo pa mamica IZVORNA PORUKA: BabyG Evo i naš smešak.. Vid'''' vid'''' snajku mi promovises ovdI ? Pa, kad se vi švrćkate po gradu i gledite druge cure..
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 20.3.2010 21:00:13
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: BabyG IZVORNA PORUKA: Jos malo pa mamica IZVORNA PORUKA: BabyG Evo i naš smešak.. Vid'''''''' vid'''''''' snajku mi promovises ovdI ? Pa, kad se vi švrćkate po gradu i gledite druge cure.. Ne,ne,ja mu glavu okrenem na drugu stranu !Hi,hi,hi...
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 20.3.2010 21:04:58
|
|
|
|
BabyG
|
Ala slaga sad.. Ccc!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 20.3.2010 21:08:58
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: marince IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: BabyG Evo i naš smešak.. bejbidži - poješću ti sinka podseća me na anči kad se rodila Stvarno lici na Anci! Baby,jel ti poznajes Trcinog muza? Mamice,sve Stefanove slike su umetnicke! Mamin pozer ok debil sam poješću ti ćerkicu p.s. zaova me pitala ''''pa zar to nije ana??'''' muž istorekao da je ista ana... bejbi mislim ovo ono mojne vas ufatim
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 20.3.2010 21:16:19
|
|
|
|
BabyG
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: marince IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: BabyG Evo i naš smešak.. bejbidži - poješću ti sinka podseća me na anči kad se rodila Stvarno lici na Anci! Baby,jel ti poznajes Trcinog muza? Mamice,sve Stefanove slike su umetnicke! Mamin pozer ok debil sam poješću ti ćerkicu p.s. zaova me pitala ''''''''''''''''pa zar to nije ana??'''''''''''''''' muž istorekao da je ista ana... bejbi mislim ovo ono mojne vas ufatim Još da mi ukradete dete! Ccc! Nemo'' samo da ja na''vatam TEBE I MM na gomili!
< Poruku je uredio BabyG -- 20.3.2010 21:17:11 >
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 20.3.2010 21:19:27
|
|
|
|
marince1
|
pazi i to je mogucno Mlogo vam deca licu
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 20.3.2010 21:20:04
|
|
|
|
Trcosava
|
tje se potrudimo da ni ne nafataš kako nam se zove ''''sinčić''''
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 20.3.2010 21:23:10
|
|
|
|
Dora
|
Nije bitno koje je čije, samo nek su živi i zdravi i tako lepi!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 20.3.2010 21:51:16
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Dora Nije bitno koje je čije, samo nek su živi i zdravi i tako lepi! Dora smiruje strasti
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 20.3.2010 21:53:18
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: BabyG Evo i naš smešak.. Jooooooooooooj slatkiš maleni, vidi kako se lepo smeje .....!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 20.3.2010 21:58:14
|
|
|
|
BabyG
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava tje se potrudimo da ni ne nafataš kako nam se zove ''''''''sinčić'''''''' Da izvineš, bem te baš! Zar nije lakše da pogledaš ticker?! Teodora A vi žeMske, ''oćete da vam pozajmimo muževe da proverite koji je tata stvarno?!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 20.3.2010 22:26:25
|
|
|
|
BabyG
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: BabyG Evo i naš smešak.. Jooooooooooooj slatkiš maleni, vidi kako se lepo smeje .....! Hvala draga..
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 20.3.2010 23:22:01
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Jos malo pa mamica Ova je umetnicka ,mnogo mi se svidja! Super slika, draga!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 21.3.2010 11:35:02
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: BabyG IZVORNA PORUKA: Trcosava tje se potrudimo da ni ne nafataš kako nam se zove ''''''''''''''''sinčić'''''''''''''''' Da izvineš, bem te baš! Zar nije lakše da pogledaš ticker?! Teodora A vi žeMske, ''''oćete da vam pozajmimo muževe da proverite koji je tata stvarno?! Bejbi nemoj mi zameriš molim te... slabo spavam ovijeh noći :( Tupson sam ne na kvadrat nego na KUB!!!! Na pamet mi nije palo da ždraknem na ticker
|
|
RE: Slike naše dečice - II deo 21.3.2010 11:49:54
|
|
|
|
BabyG
|
Ma ok je draga! Znam ja da ti nisi mislila ništa loše..
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Ime za devojcicuVerolinaKoje vam se ime najvise dopada?Sofija (
37%)
Julija (
14%)
Katarina (
14%)
Natalija (
20%)
Nikolija (
15%)
Ukupan broj glasova: 125Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!