suzanaaa
|
Eto i mene, pa da se ukratko predstavim, hahaha : 1. Rođena sam u HR, tačnije u Osijeku i tamo živela do svoje sedme godine (kraj drugog razreda osnovne škole i početak rata)... hm, "lep početak"... :) 2. Od tada me je bilo u svim mestima Srbije, strašan period koji pamtim i dan danas, svaku sitnicu,zle ljude... Ali prošlo je... 3. Već 14 godina živim u Novom Sadu, volim taj grad i napokon osećam pripadnost, kao da sam ovde i rođena lep osećaj... :))) 4. Iz ovoga zaključujete da mrzim zle i pokvarene ljude, takvi me nikada ne okružuju, ako se i pojave, to je samo na kratko - odmah prepoznam i teram ih....na lep i kulturan način, ili čak onaj ružniji ako je potrebno... 5. Mrzim nepravdu bilo koje vrste, smatram da sve treba biti savršeno, mada negde duboko znam da to nije uvek moguće...pa pokušavam menjati svet, hahhaahha :))) 6. Brinem za sve i svakoga, mnogooo sam osećajna... Svaka sitnica koju čujem, a da nije lepa.. mene na neki način potrese... 7. Iskrena do bola, svako svoje mišljenje ću reći u lice, pa makar to i zabolelo nekoga, smatram da je i to bolje, nego ćutati... 8. Nemam puno prijatelja oko sebe, ali ljudi koji me okružuju su pravi prijatelji, bolje i jedan pravi, nego gomila nikakvih... 9. Verujem u muško - ženska prava prijateljstva, definitivno postoje!!! 10. Vodolija sam u horoskopu, na neki način verujem da tu "nešto" postoji... ne volim ograničenja bilo koje vrste, "okove"... volim slobodu, čak i kada sam u vezi (tu ne mislim na prevare i sl.), već na neku svoju slobodu... Nikakve pritiske ne volim... :))) 11. Imala sam gomilu promašaju u životu, ne kajem se, jednostavno je tako moralo biti, dok se sama nisam opekla - nisam ni shvatala... 12. Imala sam duge veze, ne kajem se ni zbog toga, jer me je svaka naučila nešto - izvukla sam velike pouke... Niko nije savršen, pa ni ja... ali imam to svoje "ja", čak se i zahvaljujem bivšim momcima... i onom što je bio ljubomoran kao pas (bez razloga) - što naravno mrzim... i onom što je bio pravi alkoholičar sa svojih tada 25 godina, veliko im hvala, pouke su tu.. 13. Nisam u braku i ne žuri mi se, papir je čista formalnost, najvažnije je kako se slažem sa tim momkom... kakav je prema meni.. i sl... 14. Izgled osobe mi nije bitan, ono unutrašnje što svaki čovek nosi čini osobu.. Ne brinem ni što sada imam koji kilogram više u odnosu na prošle dane ili godine, ej, pa to sam ja... Takva kakva sam, ko želi neka gleda, ko ne želi - neka slobodno okrene glavu, hahhahaahh :))))) 15. Život čine male stvari, moj život je takav, sitnice me oduševljavaju... pare trošim kada ih imam, za to služe, kada nemam... pa sačekam do sledeće plate... iili malo uzmem sa dozvoljenog minusa, ipak je to dozvoljeno... :))) 16. Verujem u sudbinu, smatram da se uvek sve dešava sa nekim razlogom, lepe i manje lepe stvari su posledica nečega... Takođe verujem da se sve u životu vrati kao bumerang, zato se nikada ne ponašam onako kako ne bih volela da se ljudi ponašuju prema meni!!! 17. Volim nasmejane i pozitivne ljude (mada ponekad i sama budem negativna :) ), ali volim osmeh, on je deo mene... i sama se uvek trudim da ga imam na licu, naravno, dešava se da sam ii namrgođena... :D 18. Muzika me najviše oduševljava, uvek je slušam, obožavam onaj stari domaći rock, od balada pa i do žešćih stvari... Pa me komšije biju zbog preglasnog rockn'rolla, :)))... naravno volim i narodnu muziku... i da razbijem koju čašicu... kada me pesma baš dodirne.. :)))..... obožavam pse, baš, baš, dok eto mačke mrzim... nekako su mi negativne i ljigave... fuuuuj... :))) 19. Žene, ja stvarno mrzim da kuvam.. nije da baš ništa ne znam da napravim, ali to me tako ne zanima, sve ću drugo uraditi, pa makar i neki "muški posao", nego se uhvatiti šerpe, o Bože, možda zato i ne volim da nosim suknje, hahhahaha i da moram paziti kako ću sesti... da, to sam ja, ne kažem.. obučem ja nju, ali nema boljeg osećaja nego kada dođem kući sa posla i skinem to čudo sa sebe i uđem u trenerku, ili helanke... :))) 20. Obožavala sam dobre provode i izlaske do rane zore, nekako sam uvek punila baterije na taj način, međutim to me je nekako prošlo, sada to uradim u šetnjici kejom, hm, mora da to ide sa godinama, hahahaha, ali pa i nisam matora, tek mi je 28 godina... :))) 21. Volim romantične ljude i uopšte romantiku, divim se takvim ljudima, ali ja nemam smisla za to... Obožavam zimu, živim za zimu, sneg, poljubce na snegu, šetnje, pa čak i valjanje na sred ulice... Eto, to mi je romantika... hahahah, kada se onako od srce bacim na sneg... :D :))) Leto me nekako "guši" i iscrpljuje, ne volim vrućine, lakše se ja zimi ugrejem, nego leti rashladim... :))) Ali more i te kako volim, eh, volim da ronim, ali predpostavljam da i nemam neki kapacitet pluća, jer volim i cigarete, čim zatrudnim, prestajem sa pušenjem, evo obećajem... :))) 22. Najviše na svetu volim mamu, ona mi je najveći prijatelj, podrška u svemu, ali ubijala me je od batina kada sam bila mala i naravno tvdoglava...onako kako samo ja znam, pa čak i tako mala... ccc, Ali i njoj veliko hvala na tome, napravila je od mene ovo što jesam sada... :))) 23. Želja koja mi se ostvarila je bila da se zaposlim, posle završene ekonomske škole, posle toliko godina sedenja u stanu... evo sada već dve i po godine radim u Elektrovojvodini i presrećna sam... A zašto nisam upisala fakultet, nemam pojma, htela sam pravo da upišem, pa odustala... :))) Ali ne kajem se ni zbog toga.. :))) hahah... Kako sam već rekla sudbina je tako htela... 24. Ovaj sajt je super, iako sam relativno kratko član... devojke super ste, nekako me činite srećnom, oseti se uvek pozitivna energija... a to je super, extra... Hvala vam!!! :))) Dosta sam i naučila... :))) 25. Volim svog momka, razlikuje se od nekog tipičnog muškarca i to mi je super, voli i zna sve da radi, a to se slaže sa mojim mišljenjem da nije sramota da i momak uzme krpu u ruke, ili opere sudove..., a isto tako i da žena - devojka zameni sijalicu, haha i sl.... čini me srećnom takav kakav jeste... Ne planiram mnogo unapred budućnost...ne vraćam se mnogo u prošlost... ja živim u sadašnjem vremenu... 26. Da zaključimo :D... istina i poverenje čine važne karateristike osobe po mom mišljenju, svađalica jesam, kada je potrebno, planem u sekundi, nemam dlaku na jeziku... Ako me neko sa namerom povredi vratiću tri puta više, upravo zbog toga što moj cilj nije da na bilo koji način povredim nekoga, čak naprotiv tu sam da usrećim koliko je u mojoj moći... ali svakako savršena nisam, imam i ja svoje bubice, hahahahah, ali smirim ih nekako... 27. Hvala svima koji su me razumeli, prihvatili takvu... pa i onima koji su totalno drugačiji od mene, nismo svi isti... Ali ko zna šta život nosi, možda se nekada stvarno i upoznamo... i stvorimo lepa prijateljstva koja obožavam, koja su deo naših života, koja nas čine srećnima... :* :* :* Čekajte... zar se ovo ne zove 27 stvari o meni?????????????? Hahahahahhahahhha, izvinjavam se... ja se raspisala...
|