pipi_coco
|
Evo mene: 1. volim svoj porodicu i teško mi je zamisliti da se bar ne cujemo telefonom ako se vec nismo vidjeli taj dan, zahvalna sam im na ljubavi, podršci i semu što su mi pružili i pružaju i danas 2. mm i ja se nikada nismo vjencali, a živimo zajedno vec 4 godine, volim ga i volim što još uvjek razmjenjujemo puse za laku noć, što smo slični, i što imamo naš mali svijet 3. mnogo mnogo volim da spavam i spavam ko top, stampedo kroz sobu da prođe ne bi me probudio 4. prirodna sam plavuša (nikad se ofarbala nisam i ne bih) i već 15 godina nosim karatku kosu i prošla sam sve faze od krijeste do nulerice na glavi 5. ne znam razliku između č i ć, a bila sam dobar učenik i fax završila u roku, sramota me toga što ih ne razlikujem 6. uživam u hrani i ne pazim na kg, ali ne volim salate i povrće uopšte (osim krompira za kojim sam luda), 7. nikada ne kuham jela koja ja ne volim da jedem (jadan mm željan kupusa, graha i ostalog) 8. jako sam ambiciozna i nikad ne bih svojevoljno se opredjelila da budem domaćica, i da dobijem milone na lotu i dalje bi išla na posao 9. imam malo prijatelja i tonu poznanika 10. još nisam prežalila što sam se poslije faxa vratila u mali grad i želja mi je da živim u kozmopolitskom i milonskom gradu 11. volim da se dotjeram, da se na ulici okrenu za mnom, ali volim i da budem u piđami sve mi zavisi od rspoloženja 12. tolerantna sam, bez predrasuda, nikome ne želim zlo i često izbjegavam konflikte, ali kad puknem varnice sjevaju 13. ne volim lažljivce, ljude koji se prenemažu, bezobzirne ljude i nekulturne ljude, ljubomorne i one koji misle da su najpametniji na svijetu 14. volim pse i mačke i ostale krznene životinje, hranim lutalice i komšijske ljubimce,a imam mačka od 7 kg koji je nažalost ostao da čuva našu kuću u kojoj smo prije živjeli (sad živimo u stanu na 6 spratu i on se nije mogao naviknuti na to), ali svaki dan idem da ga nahranim i mazim 15. manično se bojim igle, kda na TVu je vidim stomak mi se uvrne brrrrrrr 16. hedonista sam teški i volim da uživam u svemu što radim 17. volim da prijateljima priteknem u pomoć ako mogu, osječam se dobro ako nekome pomognem 18. volim pozitivne i duhovite ljude i one koji pršte od energije, divim se takvima i volim da se družim s njima 19. volim putovanja (nažalost rjetko putujem, a želim da vidim cijeli svijet) i sve me interesuje i jako sam radoznala 20. volim more, plivanje, ljeto, hladno pivo u vrelo popodne, izlete u prirodu, roštilj mmmmmm 21. ja ne samo da čitam knjige ja ih obožavam, usvajam, ponašam se prema njima kao da su mala živa bića, poludjela bih bez njih 22. ne bi mogla živjeti bez muzike i TV, volim da mi u pozadini nešto tandrka bilo šta da radim, uz laganu muziku sam spremala sve ispite 24. pomalo sam smotana i mislim da nemam nikakv talenat u životu (sport, muzika, umjenost, kućna radinost off) 25. želim da budem mama i to dobra mama i da imam 3 djece i da mi kuća uvjek bude puna ljubavi 26. dok sam ovo napisala skontala sam puno toga o sebi, jer valjda nikada prije nisam sastavljala ovakav spisak
|