IVA 11
|
- Zivot bih dala za svog sina i sad shvatam kad meni moja majka kaze da se svoje dijete voli najvise na svijetu.
- Dijete sam razvedenih roditelja, i vremenom sam naucila da zivim bez oca, jer je meni moja majka sve na svijetu. Sve mi je pruzila u zivotu, sve je zrtvovala zbog mene i sad kad imam bebu jos vise shvatam koliko je jaka majcinska ljubav!
- Jako sam emotivna i osjetljiva, iako to prikrivam gordoscu i nadmenoscu.
- Dostojanstvena sam i ponosna, i ne dam na sebe ni u kojem smislu.
- Iskrena sam, i iskrenost mi se cesto obije o glavu.
- Imam diplomu pravnog fakulteta i drago mi je da sam u zivotu za sad postigla sve.
- Volim miris ranog jutra, miris kafe, i uzitak njenog ispijanja.
- Volim da pricam, pisem pjesme i price, da citam poeziju, uzivam u njoj.
- Mrzim nepravdu i uzalud se trudim "da ispravim krive Drine".
- Nisam tolerantna, nestrpljiva sam i hocu sve "sad i odmah".
- Obozavam muziku, i ona me i podize i spusta.
- Volim more, sunce, kisu, sumrak, svitanje, zalazak sunca.
- Volim da setam po kisi i da se ljubim na kisi.
- Pamtim detalje, sitnice, svakog trenutka se jako "zivo" sjecam".
- Ne mogu da zamislim zivot bez cokolade, to najbolje zna moj i mm-a novcanik.
- Volim svoje bezbrizno djetinjstvo, parkove i klackalice, moje drustvo od rodjenja, moju bracu i sestre sa kojima sam odrasla i osjecaj kako je lijepo biti dijete, nevino i naivno.
- Imam 3 najbolja prava prijatelja: majku, sestru i kumu, i bezbroj prolaznika u zivotu.
- Obozavam zivotinje, a macke najvise. 9 godina sam imala crnog macka i on je bio moje srce, ovo znaju svi oni koji se vezu za zivotinje.
- Hedonista sam i uzivam u svemu, u crnom vinu i crnim sjajnim ocima mog muza.
- Impulsivna sam, temperamentna, brzo planem, burno reagujem, imam dugacak jezik, ishitreno reagujem, a ovo je u slucaju kad mi nesto nije po volji i kad me neko povrijedi isl.
- Ne mogu da sakrijem kad mi se neko ne svidja, cak i volim da se salim grublje sa tom osobom.
- Volim da sam uvijek mirisna i cista, i veoma vodim racuna o sebi, svom izgledu, zdravlju, jako drzim do sebe.
- Mrzim primitivce, lazove, spletkarose, i ljude koji vise vode racuna o tudjem zivotu, nego o svom.
- Volim ceskanje po kosi, miris lipe, miris mora, Olivera Dragojevica, Desanku Maksimovic i Miku Antica... nepopravljivi sam romantik.
- A najvise od svega volim moju bebu i miris moje bebe, i osjecaj da smo mi stvorili to cedo, tako malo i nevino, i mom srcu najdraze i najljepse!
|