lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor 1. Jako sam tvrdoglava, toliko da boli. 2. Volim pse, mrzim mačke. 3.Volim sex, tj. obožavam sex. 4. Verujem u Boga. 5. Ogromni sam paničar, i to me jako nervira. 6. Ne mogu da se pomirim sa nepravdom. NIKAD. Razbolim se zbog toga. 7. Jako se plašim starosti i smrti. Ne mogu da se pomirim sa tim da ću u toku života gubiti ljude i da će jednog dana neko mene da izgubi. 8. Mrzim što živim u Futogu, iz dna duše. 9. OBOŽAVAM (i to je mala reč) slatkiše, torte, kolače, itd. Ali, ne volim šampitu. 10. Jako volim da kuvam/pečem i neću biti lažno skromna - dobra sam u tome. 11. Volim zelenu boju. 12. Mrzim zimu, obožavam leto, druga dva mogu da prođu. 13. Obožavam moju princezu Dariu i mog mužića. 14. Nisam sujeverna i ne shvatam ljude koji jesu. 15. Smatram da sam stvorena da budem domaćica i majka, i da je to najbolji posao za ženu. 16. Umem jako i srčano svemu da se obradujem, i moj muž obožava to kod mene. 17. Kao što neko već reče, jako puno i jako brzo pričam. I svi mi to daju do znanja. Ali, baš me briga. 18. Mrzim kašnjenje. 19. Bavila sam se plesom i nadam se da ću nastaviti. 20. Jednom davno sam rekla da se nikad neću farbati, pogazila to. Sad sam opet prirodna, i opet tvrdim da više nikad neću. 21. Neko je već spomenuo; ne volim da jedem u tuđim kućama, i uvek me nutkaju, a ja se ne dam, makar crkla od gladi. 22. Jednom sam se napila (ne računam "pripita" stanja) i završila na hitnoj. Nije to za mene...treba mi uputstvo za upotrebu alkohola. 23. Jako ne volim i ne mogu da pričam preko telefona. Kratko i jasno. 24. Stalno sam bolesna. Bez preterivanja. 25. Svaki dan idem na FB, i on mi je jedina spona sa ljudima, pošto živim u ovom šugavom Futogu. Obožavam RR, ali dolazim jako retko zato što na RR mogu da dođem samo maximalno skonentrisana. Davno beše ovo. 8. Mrzim što živim u Futogu, iz dna duše. - Više ne živim u Futogu, vratila sam se u moj dragi Novi Sad i presrećna sam zbog toga. 9. OBOŽAVAM (i to je mala reč) slatkiše, torte, kolače, itd. Ali, ne volim šampitu. - 3 puta sam jela šampitu u ovoj trudnoći, jer mi se jela, ali i dalje je ne volim. 10. Jako volim da kuvam/pečem i neću biti lažno skromna - dobra sam u tome. - Rešila sam da iskoristim to svoje umeće, pa sad pravim torte i kolače po porudžbinama. 13. Obožavam moju princezu Dariu i mog mužića. - i jedva čekam da se rodi Sofija koja je u stomaku. 18. Mrzim kašnjenje. - Ali sam shvatila da ja u zadnje vreme uvek negde kasnim i počela sam da popuštam drugima kad kasne. 19. Bavila sam se plesom i nadam se da ću nastaviti. - Ovo mi deluje sve više kao naučna fantastika. 20. Jednom davno sam rekla da se nikad neću farbati, pogazila to. Sad sam opet prirodna, i opet tvrdim da više nikad neću. - I ponovo sam se farbala, sad sam se opet vratia u svoju boju, i ne kažem da neću više nikad. 22. Jednom sam se napila (ne računam "pripita" stanja) i završila na hitnoj. Nije to za mene...treba mi uputstvo za upotrebu alkohola. - I ovo se promenilo od onda, nisam bila na hitnoj ali sam naučila uputstvo za korišćenje alkohola napamet i sad mi lepo ide... 25. Svaki dan idem na FB, i on mi je jedina spona sa ljudima, pošto živim u ovom šugavom Futogu. Obožavam RR, ali dolazim jako retko zato što na RR mogu da dođem samo maximalno skonentrisana. - NAučila sam da idem na RR češće i bez stopostotne skoncentrisanosti i da prelećem po temama....