Figaro88
|
Pisala sam ovde pre nekih godinu dana,kako neke stvari mogu da promene coveka....Pa sad iz pocetka... 1.Svako jutro kad otvorim oci prvo poljubim Andreu i zahvalim se sto sam jos uvek tu,pored nje. 2.Bratica volim skoro kao A.Ne delim ih ni u cemu,on mi dodje kao drugo dete,za njih dvoje bih zivot dala. 3.Sredila sam odnose sa mamom,ona je uvek bila tu kada mi je bilo najteze,hvala joj zbog toga... 4.Vratila sam se u ono emotivno stanje pre Andree,tesko me je rasplakati,ne doticu me mnoge stvari. 5.I dalje sam zeljna znanja,hocu da upisem i kurs poslsticarstva,da naucim Spanski,zavrsim vec jednom visu.... 6.Zelim jos jedno dete... 7.MM mi je najveca podrska,volim ga puuunoooo..... 8.Volim da izlazim,da setam,da se druzim sa ljudima,ali biram drustvo mnogo vise nego pre... 9.Imam nadprosecni IQ,ponekad je to prednost,a ponekad mana. 10,Sve sto mislim ja to i kazem,i dalje misle da sam uzasno arogantna..... 11.Zaboravih da napisem,zovem se Aleksandra,za manje od mesec dana punim 25g i ne bih menjala ama bas nista u svom zivotu. 12.Knjige su i dalje moj beg od realnosti. 13.sada sam mnogo tolerantnija,mirnija,naucila sam da priznam kada nisam u pravu. 14.Ucim svoje dete lepom ponasanju,da postuje starije od sebe,da voli sve bez obzira ko su,odakle su,koje im je boje koza,i koje su veroispovesti... 15.Naucila sam da kazem ne,postala sam malo sebicnija,ali i zrelija. 16.I dalje ne psujem,to ne volim... 17.stan mi je uvek sredjen(osim Andreine sobe),ne volim nered,volim da je sve pod konac.. 18.Volim da kuvem,da mesim,najvise volim torte,u stanju sam ceo dan jednu da pravim 19.Jako sam strpljiva,imam zivce od celika,ali zato kad puknem 20.Najvece mane su mi tvrdoglavost,sto previse razmisljam i analiziram,pravim sebi stresove bez potrebe 21.Vec godinu dana se borim sa anksioznoscu i depresijom,za sada mi dobro ide... 22.Volim da menjam frizure,da eksperimentisem sa odecom i sa bojama... 23.Pre sam slusala psytehno,nosila cirokanu,izbacivali su me iz skole i ako sam uvek bila odlikas,i dalje sam buntnovnik ali sada sa razlogom... 24.Ja i brat samo jako vezani,skoro svaki dan smo zajedno,mozemo da se posvadjamo najstrasnije ali nikada da ne pricamo jedno sa drugim 25.lepo crtam,vodila sam jedno vreme likovnu sekciju u skoli,romanticna sam i nezna,volim muziku,da pevam,igram... 26.Ne pijem alkohol uopste,ne pusim,hranim se zdravo,ali bez parceta torte,ili par kockica cokolade ne mogu...