dunja RR -> RE: Prestanak dojenja (19.12.2016 22:51:39)
|
IZVORNA PORUKA: Maraj IZVORNA PORUKA: MishMash Maraj, mislim da je najbolje i za bebca i za tebe da postepeno prekidaš. Razmisli koji od tih podoja ti je najveći problem i odatle kreni. Meni su noći bile paklene, počela sam bila da radim a ona se budila 10000000 puta samo da povuče. Onda sam jedne noći odlepila i rekla: nema više. M je imala tada 16 meseci i nije htela ni cuclu, ni flašicu, uspavljivala se na siki. Uradili smo kao što je Mariya predložila: ustajao je mm i nudio joj flašicu, a ja sam bila u dnevnoj. Prva noć je bila nezgodna, druga je već bila bolja, a posle treće noći je počela da spava celu noć bez buđenja! Ona nije htela adaptirano, prihvatila je Kravicu bez laktoze. Dnevne smo ukidali postepeno, dok nije ostao samo podoj pre spavanja. Sa puna 22 meseca je prestala da sisa[sm=smiley1.gif] Kod nas isto ovako. Toliko sam prsla od nespavanja da sam resila da sasecem Valjda cemo izdrzati. Po milion puta se budi nocu , samo malo da je dodirne. Nekad sisa , nekad je dira prstima , pa je štipa...uh....odbija i cuclu i flasicu tokom noci. Samo siku trazi. Inace adaptirano pije jednu flasicu pred spavanje. Sto se mog posla tice , ja krecem sredinom marta na posao , tako da sam gotovo 24h sa L. I imam utisak da on 24h sisa... Sve znam, sve sam prošla, izdržali smo punih 2,5 godine sikenja, i ne sikimo već 10-ak dana. Moram da napišem celu priču, luda je skroz. I sada je nekada pipne na kvarno i viče "Eeeevo je Savina sika" - a mi se povaljamo od smeha. Spremna sam za drugo dete [sm=smiley36.gif] P.S. ništa nisam radila sisama, izmuzavala i slično. Deluju mi ok, ne bole. doduše trenutno imam ciklus, pa jesu nabrekle. Da ne diram ništa, ako već sve deluje mirno?
|
|
|
|