serpica -> RE: prestanak dojenja (11.10.2015 22:03:05)
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Meni dr. iz razvojnog savetovališta (kada smo išli na komisiju), "naredila" da što pre prestanemo, čak mi je rekla da tog dana odmah odem kod mog ginekologa po lekove za zaustavljanje mleka (to je bilo pre nekih 20-ak dana). Nisam otišla. Rekla mi je da zbog sisanja i maženja on ne govori ni jednu smislenu reč i da ćemo napraviti problem. I kao, ona ne pdržava dojenje preko godinu, to smo navodno videli od Amera koji doje do 3 godine. Toliko nas je bila naplašila da će dete bukvalno zaostati zbog sisanja. A on ko da je sve razumeo pa od tada još više sisa (dnevno puno puta, ne brojim), i dalje se budi noću, ali to tek malo povuče i nastavi da spava (po 2.3 puta noću). Šta da radim sada, do kada da ga puštam da sisa? Ja se još lomim oko nove VTO tamo početkom sledeće godine, ako se odlučim, do tada ćemo morati da prestanemo sa sisanjem. Ali meni sada to izgleda kao nemoguća misija. Njemu je sisa SVE. Dunjci moja Tara je sisala 9m a propricala je sa pune dve godine,nema to veze,cudi me stav takvih doktora [sm=smiley13.gif] Ishler nemoj odjednom da ukidas sve podoje,to ce biti veliki stres za bebu...ako vec moras onda radi postepeno. I da iskoristim priliku da se jos jednom od srca zahvalim NM sve ide kako treba..pu,pu....bio je jedan skok ali smo uspesno prevazisli....nisam verovala da cu uspeti ali eto jesam... izvinjavam se za offf
|
|
|
|