Zemunka85 -> RE: prestanak dojenja (8.2.2014 1:10:39)
|
Jaoooj mi smo imali razne faze... Oko NG, posle gnojne angine, ono je bilo .. ne znam .. nemam reci .. opsesija ... fanatizam .. ona je 24/7 vikala SISI SISI SISI! Braaaateee .. Bukvalno NE MO GU CE! U skafanderima, na ljulji, vice SISI. I kada vidi da nista od toga - uuuurla. U gostima sat vremena, sisa 4 puta. Pakao zene, pakao. Onda sam namazala limun, rekla da su se pokvarile. Par dana je bilo tesko, place kada cuje da su PO(kvarene), posle toga ok. Vratili smo se u normalu. Ujutru-uvece-pred dnevno spavanje sto mi je skroooz OK. Sada kada treba da sisa, pita me da li sam PO(pravila), ako je vreme ZA, kazem da jesam, ako nije da nisam. Nekada negoduje, nekada ne. Ali ne trazi vise NON STOP. Stvarno mnoooogoooo voli(mo) da siki. Ja nekako i dalje dojim PRVENSTVENO zbog te profilakse. Ne znam, tripujem da joj mleko pomaze da taj antibiotik lakse prezivi. Pupu ni jednom joj se nije stolica pokvarila za ovih 5m lekova i samo jednom je bila bolesna - to za NG, angina za 17m (ne racunajuci PROKLETU ESERIHIJU). Planirala sam da do kraja Februara prestanemo, kada bi trebao i sa preofilaksom da prestanemo, ali sve mi se cini da cemo mi to jos malo produziti, do onih paklenih vrucina, ali redukovati na jedan/dva podoja na dan (vise mazenja). Inace, novo je da sam presekla i ukinula nocno sisanje pre tri nedelje - PREPOROD! Mnogo mnogo mnoooogoooo bolje spava i uopste nije islo tako tesko, 3-4noci plakanja tj razbudjivanje ....
|
|
|
|